Mamici de iulie-august 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 5
liadorian spune:
Diana2007, abia acum am citit postarea ta! Felicitari pentru nasterea lui Victor Christian!
LIA si domnita Miruna Demetra
DPN: 31 iulie-6 august si apoi...
stefania_97 spune:
Buna fetelor,
Felicitari Simo,Lachi si Samuray-lady!!! Sa va traiasca bebelusi si sa fie sanatosi si mancaciosi.
Recuperare rapida si cat mai mult lapte.
stefania sapt.39& Catarina
http://salexandre.blogspot.com/
stefania_97 spune:
Buna fetelor,
Felicitari Simo, Lachi, Samuray-lady si Orchris!!! Sa va traiasca bebelusi si sa fie sanatosi si mancaciosi.
Recuperare rapida si cat mai mult lapte.
stefania sapt.39& Catarina
http://salexandre.blogspot.com/
jadi spune:
Neata, fuga si eu in drum spre bucatarie!
Diana2007, frumoasa poveste de nastere, sa va bucurati de Victor Christian si sa reusesti cu tzoancele!
Deni & Vlad & Tudor
paticut spune:
Diana 2007 - exceptional e frumoasa povestea ta.. iata ca si peripetiile din timpul nasterii isi au farmecul lor .. mai ales dupa... sa-ti traiasca Christian si s fiti cu totii sanatosi si fericiti.
Arhidy - tinem pumnii stransi si sa va ajute bunul DD ca totul sa fie in ordine sa va vedeti puiul in brate sanatos...
buna dimineata la sau la mamici cu puiutii lor... sa aveti o saptamana buna ....
paticut 37+ cu Rares
Ashera spune:
Diana 2007, frumoasa poveste . Sa va traiasca micutul Victor Christian ! Sa fie sanatos, papacios, destept si norocos !
38+
Christian
Ioana81 spune:
Buna mamici!
Diana a nascut la 12.40 o fetita frumoasa de 3200g, natural. Mai multe nu stiu ca nu are incarcatorul cu ea de la telefon . Diseara merg la finuta. Asa ca va anunt mai multe la noapte sau maine. Va pup pe toate si spor la lapte la mamici!
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
Anya20 spune:
felicitari celor doua diane pentru puiuti! sa fie sanatosi si cumintei.
lunito, sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el si de surioara care urmeaza sa vina! poate ii faci lui cosmin un cadou cu ochisori de ziua lui
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Ioana81
Buna mamici!
Diana a nascut la 12.40 o fetita frumoasa de 3200g, natural. Mai multe nu stiu ca nu are incarcatorul cu ea de la telefon . Diseara merg la finuta. Asa ca va anunt mai multe la noapte sau maine. Va pup pe toate si spor la lapte la mamici!
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
Ioana, multumim de vesti!! Sa-ti traiasca finutza! Transmite-i Dianei toate gandurile noastre bune! Ii uram refacere usoara si lapte-n tzatze!
LIA si domnita Miruna Demetra
DPN: 31 iulie-6 august si apoi...