Mamici de iulie-august 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Lachi, pentru minunatele fetite, grasunele si sanatoase si si pentru tine ca ai fost o curajoasa! Acum bucura-te de minunatiile tale! Trebuie sa fii o mamica tare implinita si fericita!
Simo78, si bun venit pe lume lui bebe Matei! Sa fiti sanatosi amandoi si sa va bucurati de minunea care s-a infaptuit!
Diana2007, recunosc ca ai reusit s ama faci sa plang cu povestea nasterii lui Victor Christian. Sa fiti sanatosi amandoi si sa aveti o viata plina de bucurii impreuna cu tati!
Samuray-lady, felicitari pentru bb!

Aceasta cred ca este perioada cea mai frumoasa a fiecarei odisei. Acum cand apar micutii ingerasi despre care s-a discutat atat si pe care fiecare i-ati/ii asteptat/i cu sufletul la gura.
Felicitari din suflet tuturor mamicilor si nastere usoara celor care urmeaza sa devina!

Nana, 33+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Felicitari proaspetelor mamici si multa sanatate si noroc in viata copilashilor.

Luna LA MULTI ANI feciorului tau! De la party-ul vostru se auzeau ieri chiote?

Timi
40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna!
Felicitari noilor mamici! Sa se refaca repede sa se bucure de bebelusi frumosi si sanatosi!
Luna La multi ani! pentru Cosmin!
Eu sunt super ocupata ca m_am apucat sa spal lucrusoarele pentru bebe pana la 3 luni (adica 2 masini) si acum caalc cu spor!!!uff da ce greu se calca, sunt asa de mici ma apuca toti nervii!! Mai bine o asteptam pe maica-mea dar vine abia pe 15 august si moasa mi_a spus ca n_ar fii rau sa am bagajul pregatit!!

MADA 35+, cu Emily

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Mada, spor la treaba! Si noi avem cam tot ce ne trebuie pana la 3 luni, sper numai sa ma pot abtine de la cumparat rochite! Daca ar fi dupa mine i-as lua o gramada, desi n-o sa aiba timp sa le poarte.

LIA si domnita Miruna Demetra
DPN: 31 iulie-6 august si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

felicitari simo, samuray_lay, lachione, ioana, celor doua diane, cristina-ana, ile!!!

sa va traiasca bebelusii si sa fie sanatosi, iar voi sa va reveniti repede si sa aveti mult laptic!

noi am inceput saptamana ceva mai bine, cu o noapte cu ceva mai mult somn :)
am inceput plimbarile pe afara cu bebe, care doarme tot timpul cand e afara...
de azi sotul meu s-a intors la munca din asa-zisul concediu de doua saptamani, in care a alergat dupa acte si cumparaturi, iar eu sunt singura cu bebe pana seara... sper sa nu mi se prabuseasca moralul si sa fim bine in continuare ...

va tin pumnii in continuare celor care urmeaza sa nasteti si astept vesti de la mamici si de la bebelusi

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Diana, felicitari ptr bebelina frumoasa !

38+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

fetele!

Felicitari proaspetelor mamicutze, sa va traiasca bebeii, si sa fie sanatosi, iar voi sa va refaceti repede repede...

raportam si noi...dilatatie 5, col moale , dureri ioc!Dr. ma tot trimite sa ma plimb vreo cateva ore pe zi,sa mai urc niste scari, si sa astept durerile...mi-a mai facut o injectie in vena si m-a trimis acasa...vad ca au inceput niste scurgeri maroniu inchis, insa fara dureri fara nimic, poate o usoara presiune!

39+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Sal'tare frumoaselor,

Felicitari noilor mamici Crisu, Simo, Lachi, Diana, Orchis, bun venit comorilor voastre, sa fiti sanatosi cu totii.
Lachi, doua grasunele, bravo, frumoasa greutate pt gemene, sa-ti traiasca.

Samuray-Lady, felicitari, te mentionez separat pt ca ai nascut de ziua sotului meu .

Lavinia, La Multi Ani! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.

Ioana, , ce program frumos are Smaranda, bine-crescuta de mica.

Diana, July, am citit povestile vostre, foarte frumos ati scris, am retrait nasterea alaturi de voi .

Noi am fost ieri la mare, la coasta belja, Victor iar a protestat cand a dat de nisip, dar pana la urma a fost ok.

Sonia e bine, creste frumos, sunt un pic suparata ca e mucoasa si trebuie sa o supar cu desfundat nasul cu ser fiziologic, dar macar zic mersi ca e doar atat si nu face febra.

Pup fetele, o zi buna,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Diana, felicitari pentru fetita frumoasa!
Mada, spor la calcat.
Ashera, cred ca am pus 11 kg, nu sint sigura, pentru ca m-a luat prin surprindere si n-am apucat sa ma masor inainte de nastere.
Anto, Sonia sa-i treaca mucisorii. Da, Smaranda mi-a facut o surpriza placuta, ma asteptam la un copil dificil, am crezut ca mi-am consumat tot norocul la Miruna.
nikole, mai e un pic.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005) si a Smarandei (24.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Diana foarte frumos ai povestit. Felicitari pentru cadoul ce vi l-ati facut.

Anto sunt invidioasa. Tu la mare iar eu nici macar nu am iesit din casa. Azi am facut o saptamana de cand am revenit de la spital, am sunat si eu popa ca, cica ar trebui sa-mi citeasca de lauzie, si m-a luat ca nu e bine sa scoti copilul pe caldura, ca ar trebui sa stau pana la 40 zile.... M-a enervat la culme, drept urmare asta seara ma duc in parc fara nici o citire.

Anya iti multumesc pentru toate sfaturile pe care le dai aici la fete. De multe ori imi e si rusine sa te mai intreb cate ceva si, intre timp, te intreaba alta fata si ma linistesc si eu .
Asa mi-ar fi fost de folos niste 'instructiuni de folosire' a bebeului. Cateodata plange de nu stiu ce sa mai fac. Intru in panica. Imi vine si mie sa plang cu ea alaturi.

Dana iubitei Daria Stefania

Dariuta mea

Mergi la inceput