Mamici de iulie-august 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 3
orchis spune:
Felicitari tuturor mamicilor de pana acum!!
Cu mare mandrie vreau sa mentonez ca ma numar printre ele: pe 23 iulie s-a nascut Dan Stefan. A avut 3000 g, 52 cm si Apgar 9. Nasterea a fost absolut naturala (nici macar de epidurala nu a mai fost timp!) si nu a tinut mai mult de 2 ore!
Detaliile sper sa am timp sa vi le dau cat de curand!!
Pupici
orchis
baietel]
andicu spune:
Hello.
Acum vreo 2 ore am scris un mesaj si s-a oprit curentu'. Bineinteles ca acum incerc iar cat doarme bebe.
Felicitari Lachi si Samuray Lady! sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei toata viata!
Crisu, felicitari, sa-ti traiasca bebelusul si sa fiti sanatosi!
Diana,daca te-ai pus pe nascut, bafta multa si nastere usoara! sa va intoarceti sanatoase!
Nu ma ajuta si pe mine nimeni cu un sfat legat de Debridat? bebe face 1 data la 24 ore sau mai mult, asta de 3 zile si se chinuie tare rau! noaptea se screme si plange ca il doare burtica si mi-e tare mila de el! se si oboseste rau si nici nu doarme ca lumea! am auzit ca depridatul regleaza tranzitul si ajuta si la durerile de burtica, dar ca nu se da oricum. Pe prospect nu scrie mare lucru, doar ca sub 6 luni se dau 2.5 ml de sirop de 3ori/zi. Dar am auzit ca se dau in fc de greutate, etc. Dr a zis ca se poate da si atat, sa citesc prospectul.
Mai devreme n-am mai rezistat si am rezolvat cu termometrul! saracu , a facut imediat si era asa epuizat ca a adormit pe masa de schimbat .
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi
aniast72 spune:
Andicu, foloseste supozitoare cu glicerina pentru copii. Nu le introduci, doar il stimulezi usor tinand bine de supozitor. Sa-mi zici daca are efect, verisoara mea asa si-a stimulat fetita sa iasa la baie cand era mica.
Andreea 35+ cu
Ioana75 spune:
Lary, Orchis, felicitari! Sa va traiasca odoarele, sa fie sanatosi si norocosi!
Oana, ma bucur ca dr ta a trecut testul.
nikole, nu mai e mult, nastere usoara!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005) si a Smarandei (24.07.2007)
jadi spune:
Felicitari noilor mamici, crisu, samuraay lady si orchis, sa va bucurati de baietii vostri frumosi si sanatosi!
Andicu, din cate imi aduc aminte, poti sa ii dai Debridat 1ml/kilocorp in 2-3 doze, adica cca 4 ml pe zi! Nu stiu daca se amesteca cu alte medicamente!
Deni & Vlad & Tudor
liadorian spune:
Mama samurailor, felicitari! Ai luptat si ai invins! Bun venit pe lume lui Keita, sa fie un baietzel mancacios si cuminte!
Orchis, felicitari pentru nasterea rapida! asteptam detaliile, cred ca va fi o poveste pe care o sa vreau sa mi-o amintesc in timpul travaliului. Mult noroc tie si baietzelului tau!
LIA si domnita Miruna Demetra
DPN: 31 iulie-6 august si apoi...
Mar1ana spune:
Buna fetelor si felicitari din tot sufletul celor care au devenit recent mamici!
Poate ma ajutati si pe mine ca nu stiu ce sa mai cred ....Eu am termen pentru data de 14 august dar de 3 saptamani, putin cate putin, in fiecare zi, am o scurgere gelatinoasa galbuie si cate putin lichid. La control mi s-a zis ca e dopul si ca am deschis colul 1 cm si 1/2. Am citit undeva ca trec cam 2 saptamani de la caderea dopului pana nasc dar....nimic pana acum. Cum e la voi? Asa arata dopul?
Va pupik si poate ma ajuati cu niste sfaturi.
Irinusha spune:
Felicitari Crisu, Simo, Lachi (wow, ce fete grasunici, felicitari duble!), Samuray-Lady! Sa va traiasca si sa va bucure in fiecare zi! Refacere usoara si mult laptic!
Mandra mamica de
Cristian Mihai (3 Mai 2004) & Amélie Gabriela (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie
Anya20 spune:
lary, felicitari pentru micutul samurai keita!!! abia asteptam sa ne povestesti cum a fost.
orchis, sa va traiasca beietelul si sa fie sanatos!
andicu, deni a zis bine...1ml debridat/kgcorp/zi. adica poti sa-i dai cam 1,5ml de 3 ori pe zi. si supozitorul cu glicerina poate fi util, dar nu de rutina. cu termometrul mi se pare cam riscant. o data-de doua ori e ok, dar nu pe termen lung.
e normal sa faca scaun o data pe zi sau chiar o data la 2 zile. mai rau e ca se chinuie, dar nu prea ai ce sa0i faci.
oanaa, am tot zis pe aici...bebelusii alaptati nu au nevoie de ceai, fie el si ceai de colici. mai bine bea tu ceai de chimen si anason.
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
Carmena spune:
Crisu, Samuray Lady si Lachi bun venit bebelusilor vostrii pe lume! Sa fie sanatosi, norocosi si frumosi si sa aiba parte de tot ce ete mai bun!
Paticut, trimis. Cand intri pe mess, da-mi un accept si povestim.
Ioana poate intre doua divorturi ale Mirunei ne bagam la o plimbare prin parc si cu "cei mari" si cu "cei mici". Vedem atunci daca se prinde ceva, ceva...
Anya . Am avut eu un feeling ca am ales bine...
Noi am scapat cu brio de scosul finilor la biserica. Azi chiar m-am simtit OK, nu m-a durut deloc burtica. Tratament nu mai iau si ma rog de bb sa mai coboare nitel, poate s-o angaja el singur la iesire macar, daca nu, probabil decide doctora cand trebuie sa vina. Saptamana viitoare s-au anuntat temperaturi mai blande, cred ca ar fi ok de nascut...
Luna, La multi ani pentru Cosmin! Sa fie sanatos, norocos si sa i se implineasca toate visele!
Lavinia La multi ani! Frumos prag de trecut cu bb in brate, ce poti sa-ti doresti mai mult?
Va pupic,
Carmen37+ si Stefi3 ani
poze carmen&baietii