Mamici de iulie-august 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Multumesc pentru urari. Nu sunt foarte dese, nici nu pot sa zic ca sunt regulata. Deasta sunt si asa derutata. Ma asteptam la altceva si acum sunt in dubii ca nu cumva sa nu fie intradevar travaliul. Chiar am atipit vreo 20 minute.
Va tin la curent. Pupici.

Diana 40s+2z si Cristiana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Crisu, felicitari, sa va traiasca Alexandru!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005) si a Smarandei (24.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

lachi, sa-ti traiasca minunile de fetite! sunt niste d-re"cu greutate", avand in vedere ca pentru o sarcina gemelara au crescut f bine. sa fie sanatoase si sa te bucuri de ele.

diana, noi suntem aici si te sustinem. nastere usoara sa ai...daca bb se hotaraste sa vina.

crisu, sa-ti traiasca beietelul! grabit, grabit...dar astia mici cresc ca din apa, ai sa vezi.
(daca vrei sa stimulezi lactatia, ceaiul, apa si restul nu prea au valoare, daca nu este pus bebelusul la san cat mai des. intai sa traga el ...chiar si putinul care este ai apoi ii dai completare, daca vrea. )

lavi, la multi ani fericiti! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de lorinuta si de toti ai tai!

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

va salut fetelor.....

In primul rand. felicitari pentru Simo.. sa-ti traiasca printisorul Matei sa va aduca numai bucurii....

mai departe felicitari Lachi......mare succes si putere sa aduci pe lume doua fete.... printisoarele... sa fie sanatoase si baftoase...

felicitari si lui Crisu....sa va DD numai bine si sanatate....

Carmena - ID-ul meu e pbogaci - si-ti multumesc mult.

eu intru si va citesc dar nu am mai scris d mult. las fetele mult mai bine puse la punct sa ofere sfaturi... eu doar bag la cap si mai scriu felicitari celor ce sun deja mamici.

salut si eu fetele Snagoviste....si pe oate celelalte . va doresc numai bine....tuturor

paticut 37+ cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Felicitari Crisu pentru bebe.
Simo felicitari pentru Matei,esti o mamica tare fericita.
Fetele care alapteaza,Aaron al meu nu are inca un progam bine stabilit pentru supt.Dimineata suge mai des,dupaamiaza doarme mult,iar noaptea la doua trei ore,problema e ca il asez langa mine sa-l alptez si mai atipesc si eu si nu-mi dau seama cam cat a papat si dupa un timp se trezeste iar...speram ca in timp sa se formeze un program ,desi s-a discitat pe aici ca e bine sa fie alaptat la cerere,cred ca din acest motiv nu am avut furia laptelui,in spital am mers si mai des de trei ore la el...
aaaa,si bebe are pe corp pe ici pe colo niste bubite mici cu un pic de cap alb,de la ce or fi?
Anya am hotarat sa nu-i dau Vit.C,ma gandesc si in privinta Ca glu,o s-o intreb pe pediatra de ce a hotarat asta.
In rest suntem bine,bineanteles cu durerile de burtica,ii dau calciu carbonic,pt. ca lui Iosua i-am dat toate cele posibile si mi s-a parut ca din toate Ca glu parca isi facea efectul.
Anya ,oare sa-i dau ceai pt. colici,de care?
O sa pun si eu foto,can o sa am timp.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON(21.07.07)
poze Iosua

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Felicitari Lachi! (ce as fi vrut si eu gemeni!)
Felicitari Crisu! Persevereaza cu pusul la san si o sa vina si laptele, ai sa vezi.

La multi ani, Lavinia! Lasa...o sa petreci mai tarziu. Acum odihneste-te si bucura-te de printesa.

Azi a venit la noi d-na dr. A trecut cu brio testul. E un dr. de moda noua - ca sa spun asa, iar sfaturile ei sunt ok. Nu mai spun de caldura cu care vorbeste si explica totul. Din pc ei de vedere am un baietel "perfect". Totul e bine si nu pot decat sa fiu bucuroasa. Mi-a zis sa nu ma stresez cu cantarul, o sa facem toate masuratorile la o luna. Bb e bine, arata bine, suge, doarme, face pipi, kk, deci e ok.

Cat despre program...nu poate fi inca vorba. Ziua suge si la o ora, iar intre supturi de multe ori nu doarme, pedaleaza, da din manute. Nopatea dorme cam 2-4 ore intre supturi, iar la san sta cam 1/2 ora + ragait se fac cam 40 min. Oana dr. m-a atentionat sa fiu atenta cu aceste atipiri in timpul suptului. Asa ca prefer sa-l alaptez pe scaun.

ieri ne-am descurcat f bine cu baita in chiuveta. Se pare ca voi repeta procedeul, macar atunci cand sunt f obosita sau cand bb e f falmand. Nu voi renunta la baia in cadita, pentru ca il relaxeaza mai bine si doarme mai bine. Ieri dupa baie (pe la 22.30) m-a tinut de veghe pana la 12.30. A! Ne-a invata dr. si cum sa facem masaj. Nu stiam. Cica se face de la varfuri spre interior, adica de la laba piciorului spre pulpa, de la manute spre umar.

O zi frumoasa. Azi avem program de parc (Copou). O sa stam mai mult afara. In carut doarem dus.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Luna iti tin pumnii sa reuseti si tu sa alaptezi. Anya avea dreptate: BB stie sa formeze niste sfarcuri cum nu credeam sa am vreodata. Atentie insa mare in maternitate. Eu am stat cu el la san doua zile, dar BB prindea doar sfarcurile si nu prea tragea. Plus ca ma durea de numa'! Cu ce ii mai dadeam completarea cu lingurita se satura - in felul lui si dormea. Eu eram in culmea fericirii ca alaptez. Dar...cand a venit proba cantarului ZERO! Nu mai spun ca sanii se intarisera, frigeau, ca nici pompa nu am folosit-o bun bazata ca suge Victor. Si ca sani durerosi si tari...cum sa mai alptez. Am plans - o nopate intreaga de aratam a doua zi ca zombi. Si am hotarat sa-i dau cu biberonul. Am reincercat acasa si a fost bine. Toyul e sa nu fi stresata, sa fie si bb calm. o sa fie bine, ai sa vezi. (poate ma mai povestit asta, dar ma gandeam sa citeasca fetele care tr sa nasca. Sa intrebe asisitentlele daca ai asezat copilul bine la san, daca ele nu-si dau seama)

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor, am deosebita onoare sa va anunt ca a noastra scumpa SAMURAY_LADY a nsacut un bebe absolut superb de 31116.Totul a durat patru ore.
Am vb mai nainte cu Lary, se simte bine, de maine va sta cu bebe impreuna,am inteles ca s-a internat cu dilatatie 0, avea contractii din 7 in 7 min.
Cand va renveni, o sa ne dea mai multe detalii...

Bine ai venit pe lume Keita, sa-ti dea D-zeu o viata minunata si multa sanatate...
Doamne, ce m-a muiat mesajul ei, mi-au dat lacrimile....

despre mine...mi-a cazut dopul acum doua zile, de atunci mai am ceva contractii razlete dureroase, dar cam atat....of cand mai vine si bebele meu???

nu am citit nimic din urma, acum merg sa citesc noutatile, am vrut sa va dau repede repede aceasta minunata veste...

39+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Lachione felicitari pentru asa fetite dolofane. asta da realizare.

Jadi iti urez sa aveti asa cresteri si in continuare.

Felicitari Crisu pentru baietel. sanate multa.

Si iaca : Keita si-a cunoscut parintii. Felicitari Samuray Lady

Despre noi raportam caderea buricului si faptul ca tetitza mea nu dorme cate 4 -5 ore apoi doarme cate 6-7 ore. O fi in grafic??? De la 3 azi noapte s-a trezit la 10 (de fapt mai mult am trezit-o eu), a supt vreo 20 min, apoi a dormit iar pana la 1.

Dana iubitei Daria Stefania

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Felicitari proaspetelor mamici SIMO, LACHI, CRIS, multa sanatate bebicilor vostri, sa cresteti mari si norocosi!

Lavinia, La multi multi ani, alaturi de cei dragi tie...

tre sa fug ca ma fugareste barbatul de la calc

39+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput