Mamici de iulie-august 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 27
liadorian spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Eu mai citesc din urma si felicit - fara sa numesc - mamicile care au nascut si care au revenit in familie cu bebelusul. Si tin pumnii celor care tr sa nasca.
Lia, eu am avut multe prietene leoaice si sunt topita dupa ele. As fi vrut teribil de tare o Lia sau o Ileana leoaica. Si sa fie exact ca Miruna ta: sa faca ce vrea si cand vrea. Asa ca...lasa fata sa se manifeste. Plimbarile considera-le bune pentru silueta ta, ca pun pariu ca nu o indupleci pe Miruna cu atat. Daca chiar vrei, stiu si eu, ia incearca sa-i fredonezi ceva Alifantis cu: "Am vazut lumina pe pamant/Si m-am nascut si eu/ sa vad ce mai faceti./Multumesc nu-mi raspundeti/N-am timp de raspunsuri/ Abia dac-am timp sa pun intrebari./Dar imi place aici,/E cald, e frumos/ Si-atata lumina incat creste iarba//.
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Oana, mi-au dat lacrimile! Imi pare rau ca n-am doua brate lungi, lungi sa te imbratisez acolo unde esti!
LIA si domnita Miruna Demetra
DPN: 31 iulie-6 august si apoi...
Timi07 spune:
Felicitari AncaSiRoxana,Ilenuta, sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi,papaciosi si norocosi.
nma am inteles acum de ce vrei in club dar deja cred ca esti la adapost de zile de nastere prea apropiate intre copii. Eu deja ma gandesc sa deschid un club pt "gravide cu termen de valabilitate expirat" ca eu acolo m-as incadra deja
Ghinetz de pe ce album al lui Alifantis sunt versurile? Mi-ai facut o POFTA sa ascult Alifantis de nu-ti poti imagina-asa ca la o gravida. Am si zbutat sa pun 25-ul sa-l ascult(deobicei la mine urla Guerrilla toata ziua)
Timi
40+
ghinetz spune:
quote:
Ghinetz de pe ce album al lui Alifantis sunt versurile?
Timi, e un album de prin '96-'97, "Voiaj". Versurile sunt ale lui Sorescu, melodia se numeste "Nu te deranja". Plangeam si eu de cate ori o auzeam cand eram gravi cu Stefan, apoi am folosit-o ca motto la botez la el. (pe invitatii, ca fond muzical...).
Una din marile mele iubiri e Alifantis.
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Mada28 spune:
Fetelor care au nascut sa le traisca bebicii si sa fie sanatosi si mancaciosi. Iar celor ce asteapta sa nasca: nastere usoara si copii sanatosi.
Eu sunt o graviduta in 34 de saptamani (mamici sept-oct 2007) si am si eu o nedumerire se mai infasa copii la spital? Si daca nu ce hainute trebuie sa avem de acasa obligatoriu la noi?
Va pup si astept raspuns
+34
Timi07 spune:
Multumesc Ghinetz, tocmai gasisem versurile si sapam de zor sa vad de pe ce album e. Trebe sa le dau la ai mei tema de casa sa mi-l gaseasca si sa mi-l trimita.
Pe vremea cand ma curta sotul de zor a insistat sa-mi imprumute 25-ul sa-l ascult....asa ca sa aiba motiv sa ma caute Asa ca Alifantis e foarte indragit in familia noastra, ne si place foarte mult si a si fost folosit ca momeala de sot.
Timi
40+
Luna1 spune:
Felicit si eu mamicutele Anda pt Luana, sa-ti traiasca, sa fie fericita si Ile bun venit acasa! Asteptam povestile nasterilor voastre.
Eu am fost ieri la eco, rasturnica e bine, la masuratori e cam o sapt mai mica dar stiu ca acum masuratorile cam dau rezultate false deci nu prea ma agit. In rest intru si eu in clubul celor cu contractii noaptea (azi-noapte deja numaram sa vad daca sunt regulate si erau asa regulate ca am adormit) iar ziua nu am nimic.
Nikole si Lia haideti cu bebeii Kevin si Miruna. Uite niste incurajari
Pup toate fetele
Va pup pe toate
Luna 38 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
www.sonia.as.ro/index.html" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
estecri spune:
multumesc pentru raspunsuri.
Fetelor bebele meu mai nou plange si cand mananca , iar in somn isi strange piciorusele la burtica ...si scanceste!
Eu ii dau lapticul praf la temperatura camerei...deci apa nu o mai incalzesc...este vreo problema sau e ok|?
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
coltul lui bebe;
poze bebe
loredana_76 spune:
Si al meu e plingacios mai nou,cred ca l-am deochiat ca tot ziceam ce baiat cuminte are mama.plinge,doarme 10 min ,vrea san si iar doarme,iar plinge.....offff.Las` ca ma fac eu mare.Eu incerc sa-i dau completare ca poate nu se satura si ii fac cu apa calda ,dar nici nu stiu dc are ceva daca e la temp camerei,poate stiu fetele cu state mai vechi de mama.
David Alexandru 16.07.2007
estecri spune:
am atasat pe adresa comuna prospectul vaccinului pe care l-am facut bebeului meu pentru ca sunt purtatoare de hepatita B.
o mare rugaminte am la fetele care stiu limba germana(eu nu stiu o boaba). Puteti sa-mi spuneti daca in prospect scrie ca nu trebuie facut vaccinul anti TBC odata cu acest vaccin?
Multumesc din suflet,
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
coltul lui bebe;
poze bebe