Mamici de iulie-august 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Anunt si eu ca pe 29 iulie 2007, la ora 10.55, la maternitatea CMU-Elias, s-a nascut prin operatie cezariana cu dr Corina Grigoriu a doua noastra fetita: Ilinca Teodora, greutate 3.890 g, lungime 52 cm, nota 10.
Revin cand mai am timp... stiti cum e...

Felicitari tuturor mamicilor si bebicilor!
Naster usoara celor care se pregatesc!

Anca
mamica Roxanei , 1 an si 11 luni
si in sapt.40 cu Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Am schimbat si semnatura.

Pupici, o seara buna!

Anca
mamica de fete: Roxana Maria , 1 an si 11 luni
si Ilinca Teodora, prima saptamana de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Anda, eu inainte de dostinex am luat brocriptina, am incercat si leacurile babesti de genul frunze congelate de varza, husti rece si sanii stranshi cu un fular si tot nu scapam de lactatie. Normal ca nu mai mulgeam nimic, nu de alta dar ce rost avea sa intretin productia de lapte cand vroiam sa o opresc. Pana la urma am luat dostinex asa cum ti-am zis si s-a oprit chiar de a doua zi!

Brazuca, eu am citit ca la copii alaptati kk poate fi sub forma de "omleta cu seminte" si poate fi mai apoasa cateodata. De altfel am mai zis pe aici, Alina sustine ca un copil alaptat nu face diaree. La fel cum si eu stiu, copilul alaptat rareori face vreo boala ceva, are imunitatea asigurata de laptele matern. Asa ca nu te speria, cred ca tusea de care zici e mai degraba de la faptul ca se ineaca cu lapte. Daca tot nu ii trece, atunci ar fi bine sa vb cu pediatrul!

Oana/ghinetz, eu zic ca nu sunt colici. Sa il vezi pe Tudor cum se agita cand face kk si am citit ca e normal sa se screama, sunt inca nematurizati si ca atare nu stiu ce muschi sa impinga si de aici efortul e mai mare la kk. Si ti-a explicat bine Danis, socotesti timpul de la inceputul alaptatului. Cat despre regimul alimentar, eu ma bag in toate mai putin varza, fasole uscata, bauturi acidulate! Si beau cafea zi de zi, ba mai fac si altele dar nu e frumos sa incurajez lumea pe aici! Eu am observat ca sunt mai relaxata decat nu imi impun sa mananc aia sau aia!
Si pentru ce sa te mulgi? Nu goleste bine sanul? Mulsul e pentru copiii mici care nu au suficienta putere sa suga si care dorm prea mult si atunci e normal sa te mulgi sau sa incerci sa pui copilul mult mai des la san.

Felicitari Anca sa va bucurati de fetele voastre si tot ce va doriti!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu azi m-am luptat cu cel mic sa incerc sa il fac sa adoarma! Nici gand, pana nu a facut un kk care se incapatzana sa iasa nici ca a vrut ceva! In plus s-a umplut de noroc pana la ceafa, asa ca schimbat l-am trimis cu mama afara pe ploaie (a stat in scara blocului, nu a fost chiar in ploaie) si asa am apucat sa adorm si eu un pic. Ma gandesc ce o sa ma fac dupa 15 cand vreau sa o trimit pe mama si pe Vlad la Braila si sa raman singura acasa, sa iau viata in piept .
Acum seara nu l-am mai spalat ca am zis ca adoarme si dupa cum vad eu, cred ca nu mai apuc sa ii fac baie dupa 64 de minute de supt in jumatate de ora. Sper sa doarma bine!

V-am spus ca nu ma uit la poze si ca totusi voi incerca sa o fac dar deja sunt depasita, asa ca nu va suparati daca nu va laud copii, va cred ca sunt frumosi, sper sa ajung sa ii vad pe toti cand voi avea mai mult timp! Acum trebuie sa termin si bilanturile si daca mai am o zi ca azi, ma arunc de la geam , noroc ca stau la parter

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Buna seara!

Miercurea trecuta, la 22.10, deci acum o sapt. venea pe lume odorelul nostru Andrei.Apgar a avut 9 pt. ca s-a nascut cu circulara de cordon.Din fericire dr. este un adevarat profi si a stiut ce sa faca!Nasterea a fost naturala cu anestezie epidurala si a decurs destul de repede si usor.

Odorul a stiut cum sa suga din momentul in care i-am pus tzitzi in gura si nu a vrut sa mai plece de acolo decat dupa 3 ore!Si asa a si ramas : un mancacios simpatic, care doarme toata ziulica si nu se scoala decat ca sa manance.

Va dorim nopti linistite si nastere usoara gravidutzelor!

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna seara!
Nu mi-a mers net-ul si tare rau a mai fost fara forum .
Felicitari noilor mamici si bafta celor care se pregatesc sa isi intalneasca puiutii.
Oana (ghinetz) mie pediatra mi-a zis sa nu mananc fructe si legume proaspete, compot indulcit, varza, fasole, usturoi, ceapa, etc...La inceput m-am tinut de ce a zis ea, dar pe parcurs citind ce au scris fetele am inceput treptat sa introduc din alimentele de pe lista neagra. Am mancat piersici si compot si nu s-a intamplat nimic.
Fetelor bebele meu vomita destul de des. Cel putin astazi mai tot timpul ii curgea laptic din gurita chiar si dupa ce scotea bine aerul si la pranz, la vreo ora dupa masa a vomitat cu jet. Bine, chestia asta cu vomitatul in jet se intampla cel putin o data la doua zile dar azi parca a batut recordul. Oare gresesc eu ceva?

Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Ei ce de vesti bune. Asadar:
Anda, Anca, Ile sa va traiasca odorii, sa fie sanatosi, frumosi si norocosi.
Ile ma bucur ca de acesta data nu te-au mai enervat doctorii si ca totul a decurs mult mai usor.

Ioana

Nico, Irinusha multumesc mult pentru raspunsuri. Adevarul e ca si Dariuta a avut un icter mai accentuat in maternitate insa am crezut ca i-a trecut intre timp. Eu nu o vad galbena si nu imi dau seama daca i-a trecut complet.

Dana iubitei Daria Stefania

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Anca, felicitari, sa va traiasca Ilinca Teodora!
Lia, succes cu pregatirile pentru 'olimpiada'.

Zilele trecute ma bucuram ca nu miros a lapte, iar acum nu mai scap de 'parfum'. Poate reusim sa luam azi saltea pentru bebe - desi tot nu ne-am hotarit; am fost sa vedem diverse tipuri, nu i-a placut sotului nimic.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata si buna ! Ioana, nu ma astept sa bat vreun record azi, dar maine, cine stie?
Dana, m-am amorezat iremediabil de Dariutza!

LIA si domnita Miruna Demetra
DPN: 31 iulie-6 august si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Am dormit foarte bine in sfarsit. Azi am multe in plan asa cxa ma bucur ca am avut o noapte buna.
Anca sa-ti traiasca fetele si sa va aduca numai bucurii!
Timi pt o mamica care a nascut la prima sarcina prematur si la a doua a stat cu frica in san cateva saptamani nu cred ca e o problema “programul prelungit” al sarcinii . In plus mai am eu un fix: sa nu fie foarte apropiate zilele de nastere ale copiilor. Intre mine si sora mea sunt doar 4 zile si mereu ne serbau impreuna, aveam doar un tort, etc.
Ma mai gandesc si ca e ultima sarcina, bb3 nu e inca in plan (nu a fost niciodata) si parca m-asi mai bucura de burtica. Si ma distreaza sotul care e din ce in ce mai stresat ca nasc si inca nu sunt pregatita. Aseara m-a zapacit ca nu sunt epilata inghinal si sa ma faca el cu lama. I-am explicat ca ma voi face la cosmetica, dar mai aman momentul ca nu cred ca nasc saptamana asta.
Ile bine ai revenit! Sa-ti traiasca baietii si sa-ti aduca numai bucurii.

nico37+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput