Mamici de iulie-august 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 24
ghinetz spune:
Lia eu nu mi-as face griji in locul tau. O sa fie bine si va veni si Miruna, stai linistita. Doar ca, dupa ce te-a tinut in sah 9 luni acum iti arata cum e o fetita cu personalitate. Asa ca eu zic sa fiti pregatiti pentru viitor, cand va mai creste. (Vreau si eu o domnisoara, asa, cu fitze si figuri. Oare mai am curajul sa fac una? Si daca iese tot baiat, o sa fiu si eu capra cu trei iezi, ca gabiarama)
Felicitari mamicilor care au nascut!
Majorete pentru cele in asteptare. Mai putin si ne mutam cu forumul...
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
danis spune:
ghinetz eu am citit ca se masoara timpul de la inceputul suptului de dinainte, deci daca ai inceput sa alaptezi la 8 si ai terminat la 8.40 iar la 9 plange iar, se cheama ca e o ora intre supturi - si eu am acceeasi problema, uneori plange la cateva minute dupa ce-l pun jos, asta dupa ce a stat aproape o ora la san... la noi cred ca-l doare burtica si se screme, iar sanul il calmeaza, insa oricum trage si lapte... iar fetele au zis ca e posibil si sa-i fie sete...
eu sunt oarecum linistita, fiindca a luat bine in greutate, deci am lapte destul si nu plange neaparat din cauza mea
cat de obosita sunt si eu... nu mai intreba... bine ca e el bine...
nma spune:
Lia, Timi intru si eu in club. Eu fara vergeturi, dar cu + la kg in fiecare zi. De vergeturi nu stiu ce a mai spun ca la cat ma mananca pielea si ma si doare nu cred ca scap fara. Parca nu mai poate sa se intinda pielea.
Lia tu esti pe ultima suta de metri. Sper sa vina bb-lina si fara inducere. Eu m-am laudat cu cat imi e de bine si azi iar m-am miscat mai greoi. Am fost cu sotul la piata (e foarte aproape, doar trec strada) si mai multe persoane m-au intrebat daca nasc saptamana asta. Deja nici sotul nu mai crede ca prind data de 11. Eu cred ca pitica ne va da la toti peste nas.
Anda felicitari pt Luana! Sa creasca mare si cuminte!
nico37+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
ghinetz spune:
Multumesc, danis.
Nu ma gandeam la oboseala mea - nici nu mai am timp sa ma gandesc la ea - ci sa nu-l doara pe el burtica tocmai pentru ca suge prea repede, laptele nu are timp in stomacel sa se digere, stiu si eu...ma gandesc cu mintea mea creata. Cat despre lapte...am si de asta. Tine-l Dumnezeu cat mai mult! Ca tare-i bine cu "hrana la purtator"...
Andreea intrebai de hrana ta. Crede-ma ca nici eu nu mai stiu ce sa mananc. Ieri mi-am facut compot asortat - de ce aveam prin casa - si asta am mancat mai toata ziua. Azi am luat o gura de salata de vinete, sper ca n-o fi foc. In rest...mult lapte, iaurt cu cereale. De gatit, ce sa mai spun...nu prea am timp. Si nici chef. Pe barbatii mari ii mai trimit la mama. Si ca veni vorba de mancare...iar o intrebare de zuzu: da o gurita de cafea cand am voie? (Ca de o tigara nu intreb, pe asta o aman pana dupa ce termin cu alaptatul, nici nu mi-e asa pofta), dar o cafea....
Oana, Stefan si Victor
ghinetz spune:
Ups! Mai am o intrebare: Am citit in Capraru - stiu ca e pe alocuri cam demodat, dar... - ca sanul trebuie golit bine dupa alptat. Adica muls. Mi se pare cam straniu, mai ales ca eu zic multumesc ca am scapat de muls, sa ma apuc singura acum...Dilema vine si pentru ca acelasi sfat l-a dat o mamica la Gravidutele de Iasi si sunt confuza. Pai daca noaptea dupa ce suge bb eu ma apuc de muls, cand ma mai odihnesc, ca bb se trezeste si vrea iar la san. Si daca n-am odihna, de unde lapte?
Oana, Stefan si Victor
Ioana75 spune:
Anda, felicitari pentru bebelusha Luana!
Oana, cit timp luptatul impotriva colicilor e o lupta pentru somnul meu, eu zic ca merita.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Timi07 spune:
nma nu veni in clubul asta ca nu-i placut, noi suntem "gravide cu program prelungit" sau peste "program" fugi la un club mai fain ca asta nu-i amuzant deloc.... sa tot astepti sa vina bebe si iei tzeapa zilnic...
Ma tot miorlai eu ca am vregeturi da prefer sa am si vergeturi si bebe dacat ca altele saracele care nu posibilitatea de a fi graviddutze...
Te-am pupat.
Timi
40+
liadorian spune:
Anda, felicitari pentru Luana mica! Desi la 4 kilograme, cred ca te-a "muncit" un pic in timpul travaliului!
Timi, Irinusha, Oana, ! Sper sa am eu mai multa personalitate decat Miruna cea mica si sa reusesc s-o conving ca are ce vedea afara! Oricum, controlul de azi a ajutat, am inceput sa am si eu contractii dureroase asa, ziua in amiaza mare, inca-s usoare, dar tot e ceva. Maine imi propun o plimbare luuuunga, vineri tot asa, sa ajutam un pic natura. Am un entuziasm in ine, de parca m-as pregati de olimpiada! Si daca m-ati fi vazut aseara ce curca bleaga eram...
Nico, si eu fara vergeturi! Dar cu aprope 18 kile in plus...
LIA si domnita Miruna Demetra
DPN: 31 iulie-6 august si apoi...
brazuca25 spune:
ghinetz si la mine bebelina cere la san foarte des cateodata si imi faceam griji ca poate nu se satura. Mie medicul mi-a spus sa las sa treaca 2 ore intre mese, dar nu reusesc deloc ca nu pot sa o las sa isi manance manutzele si sa faca strambaturi de foame si sa nu ii dau sa pape. Aseara am stat pana la ora 1 sa suga, de la ora 10. Cum ziceam ca a adormit, o puneam in patutz si iar deschidea ochii si voia papa. Dar si de la 1 cand a adormit, s-a trezit la 7 dimineata.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
poze cu gogoshik noastra
brazuca25 spune:
Am incercat sa scriu si eu povestea nasterii dar mi s-a restartat calculatorul si s-a dus povestea. Pe de-o parte e mai bine asa ca nu vreau sa sperii pe nimeni cu pataniile mele...o sa o scriu dupa ce trecem la clubul scutecelor si nasc toate fetele.
Bebelina mea are niste tentative de tuse. Daca raceste cred ca mor! Chiar imi pierd curajul daca o aud ca tuseste. Saracuta era sa se inece ca nu stie sa tuseasca.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
poze cu gogoshik noastra