Mamici de iulie-august 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

BBlushaMe felicitari, sa-ti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa, papacioasa si cuminte.

liadorian hai sa facem clubul! Ma bucur ca poti sa dormi sper ca bebelina ta sa fie la fel de finutza si blanda cu tine si cand iese afara.
Eu nu pot sa dorm da am plantatie de vergeturi pe burta, parca ar fi un nou hobby de care ma ocup zi si noapte: crescut si indesit vergeturi + adunat kilograme.

Timi
40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Anda pentru Luana Nicole si sa fiti fericiti alaturi de ea!
Parca nu am luat doza unica de Dostinex, eu am luat jumatate de pastila la 12 ore timp de 2 zile, in total 2 pastile dar poate nu imi aduc eu aminte... nu ti-a spus dr cum sa iei?

Pe mine vremea asta ma chianuneste si m-a foit un pic si asta mic asa ca sunt ametita rau!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBlushaMe spune:

Multmesc de urari!
Jadi, intrebarea mea era daca dupa ce ai luat Dostinex ti s-au mai umflat sanii si daca te-ai muls. Si inca ceva : dupa cat timp si-a facut efectul?

Anda si Luana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Felicitari noilor mamici!!! Sa va traiasca bb-lusii si sa va lumineze viata!!!

Lia, bafta ... indiferent de-i inducere sau nu! Nastere usoara!

Anda, mie mi s-a dat imediat dupa nastere 2 pastilute Dostinex ca sa nu se instaleze lactatia ... apa de ploaie. Dupa 1 saptamana a venit laptele intr-un mod dureros (plus inca de 2 ori, dar mai usurel asa). Intreaba dr. de Pravidel (substanta activa: Bromocriptina), e mai "cu bata" ptr. corp, dar si cu efect. In rest puneti comprese reci (gheata, varza inghetata), nu te mulge ca stimulezi mai mult lactatia, leagati sanii stransi. Chestii babesti, dar poate ajuta.
Felicitari ptr. bb-lina dolofanica :) ... te cred si eu ca a fost mai greu la o asa domnisorica! :)

Mada, week-end fain! Mai, sa-ti spun si eu ca te invidiez? Daca as fi doar la 5 ore de Barcelona as fi acolo cel putin de 2 ori pe luna ... ador acest oras, flair-ul, oamenii (mai ales ca-s catalani), atmosfera ... si cladirile lui Gaudi ... mh! ia-ma si pe mine, please! ;)

Andra, numai bine si de la mine! Multa, multa sanatate in viitor!

Roxy, te dadusem disparuta! Totul ok? Te-ai informat de clinica?

Imi placeti, pana acum va vaitati de caldura, acum de frig ...

Ah si inca ceva, ptr. fetele cu probl. la alaptat: eu una nu ma pricep, dar stiu de la prietenele mele ca inceputul e greu, dupa ce se instaleaza frumos laptele si copilul isi face un ritm, o sa fie floare la ureche. Ganditi-va asa: plecati cu copilul si se intapla sa trebuiasca sa stati mai mult. Ce-i mai usor decat sa-l alaptati repede. Mamicile cu laptele praf sunt "moarte" daca n-au planificat o intarziere ca sa ia apa calda+lapte cu ele (trebuie sa va mai spun ca-i f. migaloasa chestia cu caratul dupa tine?) ... si urla copilul de foame. Haideti, capul sus, ca-i mai bine/usor/ieftin/sanatos/etc. sanul ... doar putina rabdare va trebuie! :)
Numai bine! Nasteri usoare fetelor cu bb-i de august!!!!

Mandra mamica de
Cristian Mihai (3 Mai 2004) & Amélie Gabriela (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie

Mergi la inceput

Am uitat:
Dana, a mea fata a papat la 12 (100 ml) si pe la 12.30 a adormit ... si de atunci doarme frumusel pe burtica (asa doarme cel mai mult) ... si n-o scol doamne fereste! Normal are un ritm de 3 ore ...Daca copilul doarme inseamna ca-i bine ... n-o trezi sa-i dai sa pape. Pupici pe Dariuta, e frumusica foc!

Mandra mamica de
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie

Mergi la inceput

Estecri, acum am citit.
Vezi ce am scris ptr. Anda.... da, e normal sa-ti curga laptele daca tu inca mai produci laptic!
Ptr. bb-i constipati si hraniti artificial: incercati (nu schimbare brusca, trecut treptat la alt laptic) un laptic prebiotic sau probiotic. Este mai apropiat de laptele matern si face bine la burtica ...si la sistemul imunitar.
Numai bine!

Mandra mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Multumesc ca m-ati linistit cu greutatea fetei. O sa incerc sa nu ma mai stresez cu asta. O sa avem noi timp sa ne facem griji pt silueta mai incolo.

Papushik mea nu prea a avut stare azi, se tot trezeste si vrea sa pape. Oricat incerc nu pot sa o adorm decat la san. Si cum se trezeste vrea iar sa suga. Am zis sa ii dau cand cere ca poate asta simte burtik ei. Bine ca am ce sa ii dau ca aseara deja renuntasem si pregatise tati biberonul la ora 1 ca nu mai puteam. Fomila cerea non stop papa si nu prea mai aveam ce sa ii dau la san. Am reusit pana la urma sa adormim fara biberon dar a fost cam la limita.

Azi am trecut pe ceai de chimen si anason. Nu prea ma omor eu cu ceaiul in general, dar macar sper sa il beau cu folos.

Azi bebe a facut kk f moale si mult mai inchis la culoare decat de obicei. O fi de la fierul pe care il iau eu?

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

Afibebe, am nascut prin cazariana.Eram programata pe 1 august,la 38s+3zile, dar mi s-a rupt apa asa ca n-am mai avut incotro.plus ca am avut si un inceput de travaliu.Bebele a fost ok, nu am avut nici o problema cu el, doar ca a fost mai micutz poate decat in cazul in care ar mai fi stat o saptamana.

Bafta la nastere si stai linistita!totul va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Crisu 79 merci mult de raspuns.

eu sunt programata in perioada 15 - 20 august.daca va fi sa fac cezariana pe 15 august nu as avea decat 37 de sapt si o zi si de asta eram asa disperata.

e bebe suficient de puternic???
asta era problema mea.

acum Dumnezeu e bun si sper sa vina sanatos si bine.

iti doresc numai bine si multa sanatate piticului.

AFIBEBE35+Cristian Nicolae

AMR 21 DE ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Simo, bine ai revenit acasa. Asa repede?! Bravo! Asteptam poze si povesti.

Am si eu o intrebare: explicati-mi si mie ce sunt acesti "colici" (sau sa spun "aceste", ca nici macar genul nu li-l stiu )? Adica are rost sa ne luptam cu ei - hai sa ii facem "masculi" - sau pur si simplu stomacelul si intestinele bblusului trebuie sa se obisnuiasca cu hrana venita latfel decat prin cordon. Asa ca...orice ne-am face...asta e! Stiu - imi inchipui - ca e dureros pentru ei, il vad pe Victor cum se strange si se inroseste, dar are rost sa ne punem noi cu natura sau sa o lasam sa-si faca ea rostul? Stiu ca la primul copil nu m-au ajutat nici sab-simplex, nici calciu carbonic, nik. Acum, Victor doar se stramba pana face kk sau un part. Sunt colicii? Nu plange. Inca.

A! De fapt am doua intrebari: care trebuie sa fie cel mai scurt timp dintre un supt si altul? Ca bb al meu vrea si la jumatate de ora, uneori. Si cum masor timpul trecut, de la inceputul suptului sau de cand a terminat de supt?

Cred ca sunt cam zuzu cu ce intrebari pun, dar...

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput