Mamici de iulie-august 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Dana,bebelusa Dariuta este minunata si mi se pare ca seamana tare bine cu tine!
Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea!

Nana, 33+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Nikole deci mai sunt fete cu simptomele mele. Acum am incercat sa dorm cu copilul dar nu pot ca ma deranjaza burta. Daca sunt in picioare sau pe fotoliu e ok. Dar acum imi e somn caci nici noaptea nu prea dorm. Si ma enerveaza ca nu pot sa respir bine.
Mada spor la cumparaturi.
Ioana eu am pregatit copiile pt sot (el se va ocupa de partea asta) dar nu m-am gandit la dosare. Trebuie de carton sau sunt bune si de plastic (din astea am acasa)?
La noi copiii, dupa ce mai creste pitica,vor sta in aceeasi camera. Stam intr-un apartament cu doua camere.
Dana de ce sa ne grabin ca doar mai avem o luna la dispozitie? Lasa fetele sa se mai si odihneasca .

nico37+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

liadorian ooo, ce pacat ca tu nu ai reusit sa il calmez pe sotul tau cu lista recomandate de dr. Harvey Karp in cartea "the Happiest Baby on the Black".
Sotul meu o calmeaza pe bebita mai repede ca mine, el nici nu trebuie sa termine tote cinci lucrurile recomandate de pediatru asta. Barbatul meu o infasoara asa de strans ca nu poate misca manutele sau picioarele prea mult si o pune cu caputul ei pe umarul lui si cu burtica ei lipita de el si cand incepe sa faca shshshshsh aproape de urechea ei tace ( eu tot ii zic in gluma ca a surzit de aia tace), el nici nu ii da peste fundulet usor sa o calmeze. Eu o infasor tot asa strans ~o sa incerce sa isi scoata mainile sau picioarele dar nu o las sa reuseasca~(pediatrul asta zice ca daca reuseste sa isi scoata mainile sau picioarele si incepe sa le fluture in vant bebelusul se streseaza si de aia plange si mai tare) apoi o pun si eu pe umar si ii fac shshsh si o plimb prin casa si tace, nici nu mai trebuie sa ii dau biberonul (daca ii flamanda incearca sa imi manance bluza, gatul, fata ~ e asa de dulce~ o adorrr).
Curand o sa ai pe bebe mic in brate. NASTERE USOARA!

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

Carmena felicitari pentru bebe Bogdanel!! Sa fiti sanatosi si bebe fara colici.

fetele care dati lapte praf la bebei vi s-a intamplat sa va curga sanii si dupa ce ati luat tratament?
e adevarat ca NAN 1 constipa din cauza ca contine fier? Asa am auzit si am fost sfatuita sa trec pe Milumil

poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
coltul lui bebe;
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Se poate ca fierul ( luat de mine) sa ii dea dureri de burtica bebitzoiului?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

alina.a scuza-ma ca te stresez cu atatea intrebari dar esti sigura ca elizei i-au facut si vaccinul antiTBC in spital ? Te intreb pentru ca m-a speriat o cunostinta si mi-a spus ca vaccinul antiTBC si imunoglobulinele Behring sunt incompatibile unul cu celalat!

coltul lui bebe;
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

quote:
Originally posted by estecri

Carmena felicitari pentru bebe Bogdanel!! Sa fiti sanatosi si bebe fara colici.

fetele care dati lapte praf la bebei vi s-a intamplat sa va curga sanii si dupa ce ati luat tratament?
e adevarat ca NAN 1 constipa din cauza ca contine fier? Asa am auzit si am fost sfatuita sa trec pe Milumil

Sorina mihnea ionut 13 iulie 2007
coltul lui bebe;
poze bebe

Estecri, eu nu am luat tratament pentru oprirea lactatiei si nici nu curge nimic asa ca nu prea stiu.
Fierul constipa, da, insa nu stiu daca ar trebui sa constipe cantitatea din Nan 1. Eu ii dau Humana si ii merge foarte bine. Nu a vomitat niciodata, mananca bine, si face kk la fiecare masa aproape (mai sare cate una rar).
Vezi ca au scris fetele la un moment dat ca nu se schimba asa brusc lapticul, trebuie combinat un timp daca vrei sa treci la alta firma.

Pupici
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Nico, nu stiu sa-ti zic daca sint bune si alea de plastic; oricum nu toate primariile cer dosare, a mea e mai speciala.
Ashera, eu am avut prima cezariana la rece, de fapt cred ca si a 2-a a fost tot la rece, chiar daca s-au fisurat membranele; n-am patit nimic deosebit.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Ne-am intors de la monitorizare si am si citit repejor din urma.
Andra, multa sanatate tie si Marei. Bine ca sunteti acum acasa!
Carmena, felicitari pentru bebe Bogdan Andrei! asteptam vesti si poze!
Brazuca, nu-ti mai fa griji pentru kilograme, nici pentru ale talei, nici pentru ale Denisei! tu o sa slabesti incet si sigur, ca doar nici kilogramele alea in plus nu s-au adunat de azi pe maine. Iar Denisa, daca e alaptata la san, n-are cum sa fie prea grasutza, eu asa stiu. la amandoua!
Mada, vreau si eu la plimbare cu tinee! Distractie placuta!
Nico, Doamne ajuta cu dilatatia! (Evident, cand o fi cazul!)Ceai de zmeur, fetelor, fuga la Plafar!
Nikole, si eu ma simt exact la fel - noaptea burtica e cam tensionata, contractii uneori mai dureroase, alteori mai slabe, iar dimineata as bate tot orasul la picior fara probleme! Cine sa mai inteleaga... Si toata agitatia din jurul meu ma face si pe mine sa ma agit, si uite asa mai trece o zi! Timi07, facem un club? Atata doar ca eu dorm ca o nesimtita, ca e noapte, ca e zi. Deci sunt super odihnita pentru travaliu!
Cristina, !

Acuma despre noi... Cum va spuneam, tocmai m-am intors de la monitorizare. Si m-am intors cu un zambet uras pe fatza - colul meu permite indexuuuul!!!

In sfarsit misca si la noi ceva! Daca pana pe 4 - cand ar fi domnita mea la termen - nu se intampla nimic, ne paste o inducere frumushica si saptamana viitoare vin si eu pe forum cu bebe in bratze!

LIA si domnita Miruna Demetra
DPN: 31 iulie-6 august si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBlushaMe spune:

Buna fetele! Vasalut din postura de mamica. Pe 26 iulie la ora 17:55 s-a nascut Luana Nicole, o fetita bucalata ce a avut 4000g si 53 de cm. Am nascut normal, fara epidurala, putin mai greu de aceea am luat nota 8. Acum suntem bine. Eu am ceva probleme cu sanii deoarece fetita nu a acceptat lapticul meu si a trebuit sa intrerup lactatia cu dostinex. Am luat aseara, dar inca mi se umplu sanii cu lapte si se incalzesc ingrozitor. Fetele care au luat acest medicament ce sfaturi imi puteti da. Cum a fost la voi? Ajutati-ma, va rog!

Anda 39+ si Luana Nicole

Mergi la inceput