Mamici de iulie-august 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Carmena, felicitari , si bun venit pe lume lui Bogdanel!
Ii dorim o viata frumoasa plina de binecuvantari!

Nico, nimic nimic...doar nervi stress cat incape, scenarii ca omor soacra,barbat, si oricine ma mai enerveaza de pe aici...
maine merg la dr. sa vad ce mai imi spune si de data asta, cat ma mai lasa ca maine am 41 sapt!
F ciudat e ca am dureri de burta numai noaptea, si o simt tare, nu reusesc deloc sa dorm, bebe e cam agitat, pe orice parte ma intoarce ma impinge, simt ca ma asez pe el sarmanul bebe!!!
iar dimineata ma simt in putere, dispare orice urma de durere, de pot escalada si muntii...

Mada, distractie placuta, cat stati?Oricum iti doresc sa te relaxezi, cred ca o sa va prinda bine aceasta iesire, acum inainte sa vina bebe...

39+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns before-after spune:

Buna!

Azi am fost si eu la un control, tot sperand ca bb are de gand sa iasa...dar nimic nou sub soare. Incercam vineri un calciu, poate poate.

Viitoare mamici care tb sa nasteti la Giulesti...mi-a zis doctora ca sala de operatie si cea de reanimare intra cat de curand in renovare, si nu se vor mai face decat cezariene de urgenta. In rest, nastem pe unde putem.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Clau, Luna multam pentru aprecierile la adresa ciocolatei mele.

Andra bine ca acum sunteti bine. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate sa nu mai treceti prin astfel de experiente.

Carmena felicitari pentru un asa 'dar de la Dumnezeu' (Bogdan - etimologia numelui, de altfel foarte frumos).

Lia cum stai azi????

Mada pentru doar 4 ore de mers merita din plin sa te duci. Numai daca ma gandesc la piata aia de fructe de pe Rambla si as pleca invartindu-ma.

Legat de noi, insist pe chestia asta: cat poate sa doarma un bebe de 11 zile fara sa pape? Eu am citit de 5 ore iar a mea are cate o repriza pe noapte de 7 ore. Sa ma bucur oare ca si-a reglat somnul deja noaptea?? sau o fi ceva???

Dana iubitei Daria Stefania

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Nico, Nikole, Luna, Dana multumesc de urari! Luna apropo de solduri mare lucru nu pot sa imi iau pentru ca refuz sa mai imi cumpar chestii L, XL,XXL si alte numere de astea de balena ...asa ca numai in pantofi, sandale papuci o sa pot sa dau iama !Daca scap de sub supravegherea sotului ca am cam comis-o deja weekendul asta cu incaltarile asa ca...

quote:
Originally posted by nikole

Mada, distractie placuta, cat stati?Oricum iti doresc sa te relaxezi, cred ca o sa va prinda bine aceasta iesire, acum inainte sa vina bebe...

39+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

O sa stau numai in weekend de vineri pana duminica!
Aa, singura pata pe weekendul asta e ca o sa stam la cumnata-mea care sper sa nu ma enerveze prea mult..

MADA 36+, cu Emily

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Carmen, felicitari pentru Bogdan! Sa fie sanatos si norocos!
Mada, solduiala placuta.
Nico, da, fetele au fiecare camera ei; din fericire au zid de beton intre ele si nu se aud zgomotele decit inspre dormitorul parintilor. Bafta sa-ti iasa programarea nasterii asa cum vrei.
Andra, ma bucur ca acum sinteti bine. Ce-ati patit?

Eu am profitat de ploaie si am fost sa-mi depun dosarele pentru cele 3 chesii (alocatie nou-nascut, trusou nou-nascut si alocatie de stat). La fel de lejer ca si acum 2 ani, am rezolvat in 15 minute. Aviz celor care stau in sectorul 3, pe linga copiile dupa acte va mai trebuie si 3 dosare cu sina.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Fetelor, eu aseara am avut parte de primii musafiri care au ramas si peste noapte la noi - nasii.
Ne-au adus foarte multe cadouri insa m-au si obosit ingrozitor. Sunt chiauna de somn asa ca plec la somn cat inca doarme copilul.

AAAA, si sa nu uit. Azi fiind 1 august toate fetele din odisee ce inca mai sunt cu burtica intra pe ultima suta de metri. Deci, jos celulita majoretelor - antrenor principal: Ioana - 1,2,3,1,2,3,.....

Dana iubitei Daria Stefania

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Multa sanatate proaspetelor mamici si bebelusilor lor!

Nikole nu cred ca te consoleaza da in ultima postatre parca m-ai descrie pe mine. Dr mi-a zis ca sunt normale contractiile alea nocturne da pana la alea adevarate poate sa treaca o ora sau chiar 2 saptamani.
Sunt ca un tigru in cusca am un chef de duca de sa nu-ti povestec da orice iesire e o excursie catre urmatorul WC
Eu daca pana in 13 nu nasc atunci o sa vorbim ce facem....
Programul meu de somn e de la 12 la 3 si de pe la 7 la 8,30. Pauza de la 3 la 7 e de contractii si de exercitii de-a lui bebe. Cred ca leutzul meu e un pisoiash la care ii e teama sa-si scoata nasucul in lume, poate ar trebui sa-l botez Simba daca e baiat.
Enervant e faptul ca ziua nu ma lasa sa dorm nici 5 minute cum pun cartea jos din mana si inchid ochii cum incepe sa dea...

Timi
40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dana, am admirat-o si eu pe Dariuta ta acum.

Pentru a 2-a luna de bebelusi: sa-si faca curaj sa iasa in lume.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Fetele, sincer, si eu m-am cam saturat de asteptat. Noaptea nu dorm, merg foarte des la wc, abia ma misc si abia respir.. Bb e cu capul im sus si ma apasa tare pe diafragma, si da din picioruse non stop.. Doctorul meu nici nu vrea sa auda inca de cezariana, ptr ca, colul este inchis si rigid si bb nu da semne ca vrea sa iasa. Eu tot insist sa imi faca cezariana vineri, ca bb are deja 3,700 kg si vineri o sa am 38 saptamani si 5 zile. Azi mai merg sa vb cu el, poate il conving. Credeti ca se poate intampla ceva rau daca fac cezariana "la rece" ?

38+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

quote:
Originally posted by ddanagh
Legat de noi, insist pe chestia asta: cat poate sa doarma un bebe de 11 zile fara sa pape? Eu am citit de 5 ore iar a mea are cate o repriza pe noapte de 7 ore. Sa ma bucur oare ca si-a reglat somnul deja noaptea?? sau o fi ceva???

Dana si eu stiam tot de 5 ore dar noaptea il lasam pe alex si 6-7. Din pacate la mine nu era somnul reglat, a avut o forma usoara de icter care il facea sa doarma mai mult. Cel putin asa mi-a spus dr atunci. Eu zic sa stai linistita ca bb nu face foamea.
Poate intra Anya si te ajuta cu mai multe informatii.

nico37+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput