Mamici de iulie-august 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 20
andicu spune:
Carmena , felicitari! sa-ti traiasca Bogdanel si sa fiti sanatosi!
Andra, bine ca sunteti bine, dar ne-ai ingrijorat! ce-a patit Mara?? sanatate multa si sa dea Domnul sa fi trecut raul!
Simo, bine-ai revenit! da-ne si noua vesti, povesteste-ne! ce face Matei? cum e?
July, nici eu nu mai inteleg nimic! unul imi zice ceva, altul, altceva!pana la urma fac si eu cum cred si vad ca deocamdata n-avem nici-un fel de probleme; dar in privinta asta am intrebat 2 medici si mi-au zis ca dupa o luna pot sa-i dau ceai de musetel. Eu il fac f slab, oricum.
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/840607630/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Poze noi Bebe Filip(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi
brazuca25 spune:
Felicitari Carmena pt bebe!
Fetelor sunt invidioasa cand aud cat de putine kg mai aveti dupa nastere. Eu tot sunt, cred ca mai am vreo 12-13 kg de dat jos dar nu stiu cand o sa reusesc.
Am fost cu bb la doctor ieri si are deja 3.400kg. Din maternitate am iesit cu 3.040. Deci lapticul este ok si fata a luat bine in greutate. Acum am alt stres...e posibil sa ia prea mult?? Nu vreau sa o ingrash prea tare, mai ales ca acum nu are inca program si am momente in zi cand papa si cate 2-3 ore...cu pauze de somnik normal.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
poze cu gogoshik noastra
danis spune:
felicitari carmena, pe bebele tau il cheama ca pe al meu :)
sa fiti sanatosi amandoi, el mancacios si tu sa-ti revii repede!
madabout2003 spune:
!
Simo bine ai revenit! Povesteste-ne cum a fost! Si vrem sa il vedem pe Matei!!!
Lia,Nikole va cred ca nu mai aveti rabdare!! Va tin pumnii! Sper sa gasesc si eu pe aici ceai de zmeur, nu am cautat inca..
Carmena Felicitari!!! Sa te refaci repede si Bogdan Andrei sa fie sanatos, mancacios si cuminte!
Eu sunt ok, nu nasc inca..abia am intrat in saptamana 36 asa ca... rabdare si tutun imi trebuie!! In rest planificam sa plecam weekendul asta la Barcelona, sper sa fie ok sa nu nasc pe acolo..e cam la 4-5 ore distanta de Toulouse..voi ce ziceti? Eu chiar am chef sa vad putin marea si sa ma plimb pe Rambla!!!
MADA 36+, cu Emily
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Noi doi+1
Luna1 spune:
Mada sa-ti zic cat te urasc? Barcelona, orasul meu preferat...
Distractie placuta si nu mai sta pe ganduri.
Luna 37 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
www.sonia.as.ro/index.html" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
madabout2003 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Mada sa-ti zic cat te urasc? Barcelona, orasul meu preferat...
Distractie placuta si nu mai sta pe ganduri.
Luna 37 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Si al meu!! Abia astept! Plus ca inca e perioada soldurilor!!!!
MADA 36+, cu Emily
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Noi doi+1
Luna1 spune:
Mada daca ai bagat-o p'aia cu soldurile acum chiar ca te urasc.
Luna 37 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
nma spune:
Salutare!
Am reusit sa citesc tot.
Mioara felicitari ca ai reusit cu alaptatul. Imi pare rau ca trebuie sa iti suporti soacra. Si a mea si-a anuntat vizita, dar va sta doar o saptamana si sper ca nu va mai veni cu tot felul de sfaturi ca doar am avut discutii in contradictoriu la Alex si parea ca a inteles ca eu fac cu cred eu ca e mai bine. Si sotul e de partea mea asa ca am noroc.
Nikole inca nimic? Si ai facut asa multa niscare! Se pare ca e un bb cu personalitate.
Mamii felicitari pt kg date jos. Se va duce si celuluita cu multa miscare.
Fianna nastere usoara!
Mereutac felicitari pt bb Teodor! Sa creasca mare, sanantos si cuminte!
Paticut ti-am trimis pm.
Ioana Smaranda doarme in camera ei? Ce bine ca poti! Pitica va dormi cu mine in camera pana va mai creste.
Simo bine ai revenit! Asteptam povestea nasterii.
July daca nu poti sa lipsesti de la nunta mergi la doua ore la bb sa-l alaptezi sau inchiriezi o camera si sta cineva cu el aproape de tine.
AndraZ imi pare rau ca ati avut probleme. Doanme ajuta sa fie totul bine de acum in colo.
Carmena felicitari pt bb Bogdan! Sa creasca mare, sanatos si cuminte! Refacere rapida si mult laptic!
Luna am descoperit ca ma cam umflu si eu. Ieri nu imi mai veneau sandalele. La capitolul somn stau destul de rau. Seara parca nu mai pot sa respir asa ca adorm foarte greu si eventual ma trezesc pe la 3.
Brazuca lasa ca dai tu jos in timp. Eu ma bazez pe plimbarile lungi cu caruciorul. Nu cred ca va lua prea mult in greutate Denisa, nu te mai stresa.
Mada daca tu te simti bine e nu pot sa-ti spun decat distractie placuta. Profita cat poti. Si vreau si eu ...
nico37+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Ashera spune:
Carmena, felicitari ptr bb Bogdan ! . Andra, sa va dea DD multa sanatate ! Bine ca este totul bine acum. . Mada, distractie placuta si spor la cumparaturi !
38+
Christian
nma spune:
Eu am fost ieri la medic. Totul pare a fi bine. Colul e foarte scurt, dar e inca inchis. Pitica e foarte bine pozitionata asa ca am indraznit sa-i spun dnei dr ca vreau sa nasc natural. Mi-a spus \ca daca ajund la spital cu dilatatie 4-5 nu imi mai fac cezariana, altfel nu se risca sa ma lase la tot travaliul. Inca oscilez unde sa nasc Vl sau Buc asa ca am intrebat si de epidurala. Se pare ca nu prea se face aici. Daca nu apar probleme cred ca o sa nasc in 11 august cu cezariana. Mai mult mi-a spus ca nu pot sa aman. Placenta e de gradul 3, dar este o problema si cu cordonul. E prea gros si are cam multe noduri. Prietena la care am vrut sa stau in Bucuresti e in concediu si mi-a cam incurcat planurile. Asi fi vrut sa stau la ea o saptamana inainte sa nasc.
In afara problemei cu somnul eu ma simt destul de bine. Azi am fost cu Alex sa-i fac analizele si am fost lasata sa intru prima desi era foarte aglomerat. E drept ca am fost la o clinica privata.
La noi a plouat cam toata ziua si eu ma bucur ca e racoare.
Acum ma duc sa-l culc pe Alex. Poate reusesc sa dorm si eu o ora.
Va pup
nico37+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze