Mamici de iulie-august 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 19
july_g spune:
Neata fetelor!
Fac si eu galerie celor care asteapta zilele acestea intalnirea cu bebe!
Andicu, mie in maternitate mi-au spus sub nici o forma ceai de musetel. Dumnezeu sa-i mai inteleaga! Unu zice da-i aia, altu cum, tocmai aia?
La noi e racoare bine, imi cam ingheata picioarele! Azi il lasam pe tati singurel cu comoara, pentru ca mami merge la un control la doctor. De ce m-o fi chemat, nu stiu, dar va povestesc cand ma intorc!
Fetelor, eu mai am o problema. Pe 1 septembrie am o nunta. Cum fac eu sa imi hranesc si bebelina si sa fac si act de prezenta la nunta? Nu se poate sa nu ma duc.
Va pup si o zi frumoasa va doresc!
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Simo, bine ati venit acasa.
Nici o nastere, nimic? Hai ca se depune celulita pe picioarele majoretelor.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
violetan spune:
Lia, ashera, multumesc mult pt raspuns! M-am mai linistit!
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
violeta, 38+
Ashera spune:
Buna dimineatza fetele Simo, bine ai venit acasa. Te asteptam sa ne pove . Nikole, inca iti facem galerie. Ceaiul de zmeur trebuie sa isi faca efectul !
38+
Christian
AndraZ spune:
ziua buna fetelor!
am reaparut dupa o abesnta indelungata in sa motivele sunt intemeiate....am fost internata cu Mara la neurochirurgie la Bagdasar Arsenie ....acum suntem bine, insa am trecut prin momente crancene, prin care speram sa nu mai trecem niciidata si sa nu treaca nimeni prin asa ceva.
am intrat doar sa va salut si sa va anunt ca am revenit acasa...si poate aparem mai pe seara....asta daca ma lasa copilul
pupam pe toata lumea!
PS: felicitari mamicilor care au nascut in perioada in care noi am lipsit! sa va dea Dumnezeu copii sanatosi, ca asta e cel mai de pret!
Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
claucia spune:
Andra imi pare tare rau ca ati fost suparatei, acum spui ca totul este bine, slava Domnului, si eu ma gandeam, oricat ar plange si nu ma lasa sa dorm, e mica, e a mea si e sanatoasa si asta e cel mai important.
Bine ati venit acasica si pe forum inapoi!
Mergem inspre a fi maricei nu mai mici. Asa ca facem noi o luna, 3, 6, un an, 3 anisori, 6 anisori si uite asa trece timpul si mergem la scoala. Sa nu ma auda copilul ca ii vorbesc de scoala ca se supara.
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
afibebe spune:
Felicitari tuturor mamicutelor si bebei sanatosi si frumosi si mancaciosi.
Crisu 79 am o intrebare -AI FACUT CEZARIANA SAU AI NASCUT NATURAL???
A fost bebe pregatit sa vina pe lume la doar 37 de sapt?
Si eu as avea programata cezariana la 37 de sapt si 3 zile.
Astept un raspuns.
Merci mult sa-ti traiasca minunea.
AFIBEBE35+
AMR 20 DE ZILE
SI VINE ...
jadi spune:
A nascut Carmena!
Sms: Astazi la ora 9.15 a aparut in viata noastra Bogdan Andrei - 3.460 g si 52 cm!
Felicitari si sa veniti repede acasa!
Dar ce s-a intamplat cu cea mica, Andra? Sanatate multa!
Fug ca urla dodo!
Deni & Vlad & Tudor
Luna1 spune:
Fianna Te asteptam repede acasa cu bebe.
Andra ce a patit Mara?Sanatate multa.
Eu azi am eco, dorm din ce in ce mai prost, ma umflu din ce in ce mai tare, deja degetele de la maini sunt carnati.
Va pup.
Luna 37 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
www.sonia.as.ro/index.html" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
Luna1 spune:
Carmena Felicitari, sa-ti traisca voinicul.
Luna 37 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
www.sonia.as.ro/index.html" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!