Mamici de iulie-august 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 18
jadi spune:
Fiana, bafta maine la cezariana, cata rabdare ai putut sa ai, eu pana acum cred ca stressam doctorul si eram de mult nascuta
Deni & Vlad & Tudor
Simo78 spune:
Bine v-am gasit, felicitam si noi pe mamicile noi si va pove multe multe cand suntem mai odihniti.
Simo de Matei Hisham
jadi spune:
Adica e de bine sau ai tzatze handi?
quote:
Originally posted by Simo78
Am plecat sa-mi aduc copilul acasa
Simona 39+ Matei Hisham
Crash test dummies
Deni & Vlad & Tudor
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Adica e de bine sau ai tzatze handi?quote:
Originally posted by Simo78
Am plecat sa-mi aduc copilul acasa
Simona 39+ Matei Hisham
Crash test dummies
Deni & Vlad & Tudor
E de bine, eram mandri de titi!
Simo de Matei Hisham
Crash test dummies
Luna1 spune:
Simoooo!
Sa-ti traisca tzatili aolea cu care defilezi pe acilea, si astept sa-l vad pe Matei. Bun venit acasa!
Luna 37 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
www.sonia.as.ro/index.html" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
andicu spune:
Mereutac, felicitari pt bebe si multa sanatate amandorura! '
Fianna, bafta maine si nastere usoara! sa va intoarceti sanatosi si mancaciosi!
Andreea, n-am fost deloc curajoasa, ba dimpotriva! inteleg perfect ce spui si sa stii ca nici eu nu credeam ca o sa treaca si totusi...
Eu am sterilizator pe aburi de la Primii Pasi. Intra 6-8 biberoane sau 5 bibe si o pompa si sunt gata in 15 min. Sunt f multumita! cat espre soutia la rece de la Chicco si eu am, si nu mi-a placut, miroase prea tare si am impresia ca ramane mirosul pe bibe. Eu mai am o pasarica : sunt impotriva folosirii microundelor in orice legatura cu bebe!
Eu am folosit Debridat numai de cand bebe nu mai facea kk zilnic;vad ca si-a revenit! o sa-i mai dau 1 zi si apoi gata! dr pediatru mi-a zis ca de acum ii pot da si ceai de musetel , cu masura, ca ajuta la kk si la crampe. macar e natural...
Loredana, pe al meu cand il doare burtica se crispeaza tot , isi strange piciorusele si trage niste tipete ascutite de durere, asa, brusc, chiar si din somn sau in timp ce mananca. Bebe mai plange si el altfel si de foame, de scutec ud sau chiar de plictiseala, dar atunci e mai mult ca un planset alintat. La foame face rau, mai ceva ca la durerile de burtica... zici ca-l taie cineva si nu se opreste din urlat pana nu-i bagi bibe in gura! fomist ca tac'su!
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi
liadorian spune:
!
Bine-ai revenit, Simo!
LIA si domnita Miruna Demetra
DPN: 31 iulie-6 august si apoi...
nikole spune:
Simo, bine ai revenit!
Blondy, multumsc mult pentru urari, activeaza-ti tu pm-ul te rog, al meu e foarte ok, nu stiu de ce nu ai putit trimite...
Nu mai retin cine intreba de ceaiul de smeura,imi cer scuze...din sapt 38 se bea cate 3 cani pe zi(infuzie).Eu l-am baut incepand cu sapt 32 cate doua cani/ zi, iar dupa sapt 36 cate 3 si il las cam 5-7 min la infuzat.
Nu provoaca contractii, dovada ca sunt in sapt 41, nu induce nasterea, tonifica musculatura uterina, si in anumite carti am citit ca ajuta la dilatatie si scurteaza travaliul.La fel si ceaiul de cretisoara.
Nu stiu daca e coincidenta sau nu, dar uite ca eu am dilatatie 5 in prezent...ma gandesc ca a contribuit si ceaiul asta intr-o masura.
Fianna, muuuuulta bafta astazi...te asteptam acasa cu bebika!
39+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise