Mamici de iulie-august 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 17
liadorian spune:
Violeta, si eu ma intrebam daca e posibila chestia asta. Sincer, nu prea cred. Daca s-u fisurat membranele, ar trebui ca dupa ce stai un pic intinsa, cand te ridici sa ai de fiecare data pierderi de lichid. Zic si eu, dupa mintea mea tulburata de hormoni...
LIA si domnita Miruna Demetra
DPN: 31 iulie-6 august si apoi...
Ashera spune:
Violeta, aceeasi problema o am si eu : de cateva saptamani am o scurgere lichida, incolora si inodora. Si eu m-am stresat ca s-au fisurat membranele si ca pierd dichid. Am fost de doua ori la dr si dr m-a linistit de fiecare data. Nu e posibil sa fie lichid, daca ar fi lichid ar curge mai mult de cateva picaturi si ar curge constant. Eu zic ca nici la tine nu e lichid, stai linistita.
38+
Christian
cristina26 spune:
fianna nastere usoara
Daca copilul vostru plange incercati cea ce am scris si eu. La noi are efect foarte bun. Noi toti o calmam pe Ingrid asa fara probleme.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
liadorian spune:
quote:
Originally posted by cristina26
fianna nastere usoara
Daca copilul vostru plange incercati cea ce am scris si eu. La noi are efect foarte bun. Noi toti o calmam pe Ingrid asa fara probleme.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Cristina, mi-am copiat listutza ta cu sfaturi. De-abia astept sa aplic pe bebe. La sot nu functioneaza!
Deschid paranteza: eu arunc telefonul pe geam! Asa unealta spurcata n-am mai vazut! A 15-a oara ma suna ba unul, ba altul sa intrebe daca-s nascuta sau nu ! N-au frate rabdare sa-i anunt eu?! Sunt satula de dat explicatii, de asigurat pe toata lumea ca am - totusi - de gand sa nasc etc. Incep acuma sa-mi fac tot felul de ganduri - ba ca s-a asezat bebe transversal, ba ca Doamne fereste ramane fara lichid amniotic, ba ca etc. Inchid paranteza. M-am racorit...
LIA si domnita Miruna Demetra
DPN: 31 iulie-6 august si apoi...
loredana_76 spune:
Buna.Am si eu o intrebare,cum se manifesta colicii? Ca al meu bebelus e cam marait il cam apuca plinsul dar daca il iau in brate tace.Sint colici sau e doar alintat si vrea in brate?
David Alexandru 16.07.2007
roxy spune:
loredana , nu poate fi vorba de alint la varsta asta, dar bebe o vrea pe mama lui langa el , ca el asa stie , de fapt cred ca vrea in burta inapoi , acolo unde a fost casa lui 9 luni, si nu in patutul ala rece singur cum sta acum.E normal sa vrea in brate, sa te simta aproape de el.Va fivorba de alintat cand iti va cere bani pentru plimbari cu fete, acum in mod sigur nu e asta problema lui.Cat despre colici inca nu stiu ce sa-ti spun , dar pe astia mici ii doare cam des burtica pentru ca ea trebuie sa se acomodeze cu papa de acum , nu se mai hraneste prin cordon ,e ceva nou pentru el, si de aici durerea sau starea de disconfort pe care o resimte .
roxyAlex
sunt in saptamana 39
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
claucia spune:
Fetelor e un frig si un vanta afara....am iesit cu bebitza cu tati la piscina, si peste body i-am pus si un costum cu maneca lunga si pantalonasi ca nu mai tinea sa iesim ca balerinele in body cu piciorusele goale! bine ca ne-am adapostit de vant, sper sa-i fi facut bine totusi aerul taricel.
Somn usor la bb-i si mamici cu burtici.
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
danis spune:
fetele, care stiti sa ma sfatuiti, sunt la al doilea bebe, dar la primul nu mi s-a intamplat asa ceva:
am o stare foarte proasta - nu e depresia, chiar ma bucuram ca sunt mult mai calma si echilibrata de data asta - am facut febra 37.8 am frisoane si ma dor incheieturile ... nu am simptome de raceala, iar de furia laptelui nu cred ca mai poate fi vorba la aproape 18 zile de la nastere ... nu cred nici sa fie mastita, desi am avut o zona angorjata care a aparut ieri si pe care am masat-o toata ziua, asa incat azi nu mai este nici zona angorjata nici pata rosie de pe piele
am luat un paracetamol ca sa combat febra, am vazut ca nu e contraindicat in sarcina si alaptare ... insa nu stiu ce poate fi asta?
si ce ar trebui sa fac?
alfel bebe e foarte bine, ii dau in continuare la cerere si a crescut foarte bine (de la 3.500 la iesirea din spital la 4.200 la mai putin de 3 saptamani)... chiar daca pe mine ma secatuieste pentru ca nu avem inca un program, sunt multumita ca ii merge bine
astept sfaturile voastre si va multumesc mult!
povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532
atb spune:
Salutare! Nikole sunt Adriana (Blondy) din Cluj, vreau sa iti urez din tot sufletul o nastere usoara si un BB sanatos si mancacios!!!! Multi pupici de aici din tara!!! Am incercat sa-ti scriu de mai multe ori pe PM dar se pare ca iti este inchis, nu am reusit nicicum. Asa ca o fac aici, imi cer scuze de la restul fetelor, carora le urez de asemenea nasteri cat mai usoare, iar celor care au devenit mamici, le doresc ca Dumnezeu sa le binecuvanteze pe ele si bebeii lor. Va urmaresc de prin martie si sunt familiarizata cu experientele voastre chiar daca nu am scris niciodata. Eu sunt abia la capitolul "aspiranta", sper ca intr-un viitor cat de apropiat sa ma numar si eu printre gravidutze. Va pup pe toate!!!
Adriana
jadi spune:
Felicitari Mereutac, sa va bucurati de cel mic!
Nikole, ridicam pampoanele dar sa nu ne tragi teapa sa mergi sa nasti .
Danis cred ca frisoanele sunt normale, eu am avut asa ceva in primele 2 saptamani, ma inveleam cu patura si afara erau 30 si ceva de grade! Acum a venit si vremea asta mai racoroasa, poate nu esti invatata cu racoarea
Eu m-am uitat pe pozele de la intalnire, ce fericite eram cu toatele, o iau si eu pe urma Alinei si ma intreb cum va fi in viitor fara burta mare si bebe mic, deja incepe sa creasca cel mic si uite asa trece vremea si o sa am 2 golani la usa! Paticut mama, tu cand nasti ca esti singura din pozele alea care nu a cedat .
Deni & Vlad & Tudor