Mamici de iulie-august 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

fianna Bafta multa maine si lasa frica deoparte maine o sa ai o mica MARE bijuterie in mana si vei uita de toate temerile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

A nascut mereutac pe 14 iulie pe bebe Teodor! Sa fie sanatosi cu totii!

andreea, arati de nici 24.
fianna, bafta miine!

Smaranda a luat pentru a 2-a oara masa in oras. Ce sa fac daca o apuca foametea cind iesim.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Lia, multam de urari! Stiam ca azi e DPN ul tau, ce face bebica ta leoaica te lasa sa astepti pana vrea ea sa iasa? si nastere usoara!Fetele care ati nascut sa va traiasca bebeii si sa va bucure, iar cele care asteapta momentul nastere usoara!Myral34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Fianna - bafta multa maine.. lasa frica.. suntem noi toate aici ca sa luam frica asupra noastra tie iti ramane doar grija de a-l tine pe bebe la san..

Doamne Ajuta,

NMA - spune-mi te rog daca te-ai hotarat sa nasti tot la medlife ca am vazut ca jonglezi cu ziua de 11 august si cred ca pe acolo sunt si eu in perioada aceea.. daca da.. poate ne vedem pe acolo.. ti-am scris si un PM.

paticut 38+ cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_s spune:

Va rog spuneti-mi si mie cum se bea ceaiul de frunze de zmeur in saptamna 38? Din ce am citit da contractii si nu ar trebui sa bem mult, voi ce stiti?

Madalina 38+ si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Avem numar egal de baietei si fetite in listuta.

Mie mi se pare mai comod sa alaptez decit sa-i dau formula; nu stiu daca v-am mai spus de 'aranjamentul' nostru: noaptea sotul se duce la bb daca plinge, o schimba si mi-o aduce la sin, apoi o duce inapoi in camera ei cind se termina masa. Mie mi se pare 'foarte' echitabil, asa ca nici nu simt trezirile.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

fianna ti-am trimis pm - bafta maine!

mereutac, felicitari, si baiatul meu s-a nascut tot pe 14 iulie - asa ca nu mai sunt singura care a nascut pe 14 - cum te simti? cum v-ati adaptat acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Fianna si fetele care asteapta sa nasca: multa bafta si nastere super usoara!
Felicitari fetelor care au nascut intre timp!
Fetelor, e posibil sa se fisureze membranele si sa curga fff putin lichid amniotic si nu in fiecare zi? Sau o fi altceva? Ma simt tare toanta zilele astea si mi-e rusine s-o sun pe dr! Pupici la toate fetele si tuturor bebelushilor!

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by mamii
lia dragutza mea nu te gandeshti sa nashti si tu??sa punem majoretele la treaba?!

Eu ma tot gandesc, dar degeaba! Tocmai m-am intors dupa o repriza de mars fortat si de urcat scari si n-am nimic!!! Atata doar ca sotul meu e exasperat de cate priviri ucigatoare a primit de la bunicutze binevoitoare, socate ca nu ma menajeaza barbatul asta al meu deloc! Saracul a spus ca de acum el merge ori in fata mea, ori in spatele meu, ca-i crapa obrazul de rusine!

fianna, iubito, mult noroc maine! Refacere usoara si un bebe sanatos!
mereutac, felicitari! Te asteptam sa ne povestesti cum a fost nasterea.

LIA si domnita Miruna Demetra
DPN: 31 iulie-6 august si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Fianna, tinem pumnii ptr maine ! Sa ai o refacere rapida si un bebe sanatos si papacios !

38+

Christian

Mergi la inceput