Mamici de iulie-august 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 15
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by mioara2004
Buna fetelor,
Spre dezamaginrea soacrei am lapte!!! mi-a tot repetat sa-i dau completare pana ne-am certat. Acum nu mai zice nimic.
Seara la culcare il linistim cu radioul pus pe bazait - fara canal - la maxim. Ii place si il adoarme imediat. Mioara Doru Andrei (1.07.2007)
Stiu ca nu e de ras dar astea doua faze m-au facut sa rad.
In rest imi pare rau pt regim si asteptam mai multe povesti despre Doru.
Luna 37 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
www.sonia.as.ro/index.html" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
ddanagh spune:
Eu cred ca am fost cea mai rea de caldura de pe aici.
Cand eram in maternitate a venit mama la mine cu gand sa stea mult ca sa ma ajute, insa mi se parea ca emana prea multa caldura (e mai plinuta) si am trimis-o acasa. Mie imi place mai mult acum sa fiu doar eu cu sotul si cu Dariuta. Dupa ce o incepe serviciul sotul mai vedem.
Iar legat de mancare, tot din cauza caldurii, nu am nici un pic de pofta de mancare.
Pentru colici, am inceput sa-i dau Espumisan cate 15 picaturi de 3 ori pe zi dupa masa. Chiar daca are doar 10 zile, am inceput sa-i dau intrucat se chircea toata de plans si nu stiam ce sa-i mai fac. Acum vad ca-i tare linistita. dar nu o mai laud ca ma risc
Dana iubitei Daria Stefania
Dariuta mea
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
Eu cred ca am fost cea mai rea de caldura de pe aici.
Cand eram in maternitate a venit mama la mine cu gand sa stea mult ca sa ma ajute, insa mi se parea ca emana prea multa caldura (e mai plinuta) si am trimis-o acasa.
Trebuie sa mananci ca altfel nu ai energie pt Dariuta (pe nepoata mea o cheama tot Daria si mereu ma gandesc la ea cand povestesti tu de Darioara ta).
Nikole cred ca a ajuns la dilatatie 10 tot alergand pe scari.
Hai bb Kevin iesi afara la joaca usor fara sa o chinui pe mami.
Luna 37 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
mioara2004 spune:
Soacra-mea e o Proasta! cred ca e cel mai indulgent calificativ ca il pot da. Si dupa ce i-a explicat dra pediatra nu a vrut sa inteleaga. Am noroc ca dra e pro alaptat si nu a fost de acord nici cu ceaiul. Din pacata mai am nevoie de ea, asa ca ma prefac ca nu sunt suparata pe ea - dar cred ca simte ca sunt mai rece.
In principiu Doru are un program de papica, dar daca dupa 2 ore cauta tatza, i-o dau..
Mioara Doru Andrei (1.07.2007)
claucia spune:
Dana, ti-am admirat pozele! Ce frumusete de fetita! Si mamica ei e tare frumoasa si cu o stralucire in ochi! La fel si tati.
Pupici
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
mioara2004 spune:
Luna faza cu radioul am descoperit-o intr-o seara cand dupa 3 ore de incercari nu-l mai puteam linisti.
Am luat cartea Spock si acolo scria. Alin nu stia ce vreau sa fac dar cand a vazut ca copilul doarme dus in 3 min m-a luat in brate si nu-i venea sa creada.
Acum facem glume ca si la 18 ani o sa-si puna asa radioul ca sa adoarma.
Acum Doru doarme pe Enia. Asa pot sta si eu pe net.Am dormit la 12 30 min, nu ma simt foarte obosita...
Mioara Doru Andrei (1.07.2007)
Luna1 spune:
Am admirat si eu dariuta Danei. E superba.
Luna 37 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
nikole spune:
tot 2 in 1!
Nu vrea Kevinutz sa vina mai fetelor...am si urcat scarile, azi cel putin 4 ore m-am plimbat am umblat de nebuna prin magazine, am urcat la scari, de se uita japonatzii astia la mine de ce urc scarile si nu folosesc liftul sau scara rulanta...or zice ca nu-s cu toate acasa, ca abia urc treptele dar nu ma las...
Luna am zis eu ca ajung ca tine cu dilatatie 8 la spital, nu am zis?
merg sa fac o baie, mi-am facut si un ceai de smeura, stau asa vreo ora in cada dupa care merg si eu la culcare ca-s franata dupa o zi de alergatura!
va si ne vedem maine...
39+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise
mamii spune:
hmm revin si eu dupa 2 zile de colici :( insa ii multumesc lu Doamne Doamne ca au fost doar ziua.PLangea el ca din gura de sarpe si se scremea imi venea si mie sa tip si sa plang dar am trecut cu stoicism peste si sper sa nu mai fie cazul de asa cva ca e ingrozitor!
Felicitari fetelor care au nascut sa va traiasca bebicii si NO COLICI PLS!
lia dragutza mea nu te gandeshti sa nashti si tu??sa punem majoretele la treaba?!
Hmmm mai am 8 kilograme de dat jos....toate celulita pura!:( acu e acu
in rest... la toata lumea
fianna spune:
Salutare!!!
Maine ma duc sa nasc, in sfarsit! Azi am petrecut 7 ore mirifice la spital, mai mult asteptand. Ajunsesem la concluzia ca e o metoda mai subtila de a-mi provoca nasterea, prin stres si nervi! Dar am sfarsit prin a mi se face o ecogafie, de morfologie fetala, daca va vine sa credeti, pt a se verifica starea copilului care a devenit cam corpolent, ca sa nu zic . Dupa care doctorul m-a verificat si m-a anuntat ca natural nu nasc, ca e copilul sus si colul inchis
Asa ca maine, dupa o sarcina lunga( bebe pare ca ar mai sta inca pe atat, daca ar fi dupa el), si fara contractii!! imi voi face cezariana. Pana azi am tot sperat sa nasc normal, si acum realizez ca imi e mai frica de operatie decat de nastere naturala....
Multa bafta tuturor celor care vor naste cat apsentez si eu!!
fianna Matthew Peter
42
LAST DAY TODAY