Mamici de septembrie-octombrie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 4
irina.c. spune:
buna dimineata!
mor de cald !
sunt singura acasa cu Ilinca de joi, asa ca mor si de nervi!IrinaIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu
tomasa spune:
Offf, ce rau imi pare ca atatea aveti contractii si dureri si implicit emotii. Deja eu nu mai tin pasul cu voi, aveti un ritm la scris...ceea ce e normal, cu cat ne apromiem de deadline . Dar macar va sunt alaturi si va citesc chiar daca nu apuc sa va scriu la fiecare in parte.
Eu abia pe 9 august mai merg la eco si pana atunci nu stiu nici ce greutatea are bb (tare mi-as dori unul de 3 kg si mai ales la termen), nici cum stau cu colul... Incerc doar sa evit caldura, stresul si statul in picioare. Nici nu vreau sa ma gandesc ca as putea naste inainte de sfarsitul sapt. 37, mi-e groaza de ideea de prematur, dar pana la urma e si dupa cum vrea Dumnezeu.
Sim, ma bucur ca ti-a iesit bine analiza.
Myral, eu iau si Fier (Tardiferol) si Elevit.
Slippers, desi am auzit si eu de la prietene care au nascut acolo ca Giulestiul nu dispune de super conditii, stiu ca au medici foarte buni si ca ginecologi si la copii. Parca eu n-as da atatia bani la particular pt. trei zile. Eu care am facut cezariana am stat in spital doar 40 de ore, doua nopti adica, iar astea trec atat de repede totusi. Dar e adevarat si faptul ca la Municipal sunt conditii incomparabil mai bune decat in Giulesti, mai ales daca stai in rezerva. In plus noi nu stam extraordinar cu banii in perioada asta si poate si asta ma influenteaza sa gandesc asa. Probabil daca as fi intr-o pasa financiara mai buna m-as gandi mai mult la confortul meu. Vezi si tu, cum crezi, in functie de ce te simti in stare sa suporti.
Va pup cu drag pe toate si mai ales ma gandesc la cele cu contractii si probleme!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
30+ Maria
isabeluta spune:
Buna dimineata,
Ma simt asa mica la cele 31 de sapt ale mele pe langa voi. Eu nu am contractii si ma ingrozesc la gandul ca vor veni si peste mine si nu voi sti sa le diferentiez. Deocamdata ma plang de somn chinuit, edeme la picioare si maini si miscat greu. Cu alte cuvinte sa ma bucur cat mai pot de perioada asta tranzitorie...
Myral si eu iau si fier si elevit. Daca m-ai fi intrebat acum un an ti-as fi zis ca e prea mult si pe caldurile astea prea multe vitamine nu-s bune...acum insa ma gandesc sa-i fie bine in primul rand bebelinului. Si daca dr. a zis asa ramane!
isabeluta31+
bebita
Roxana_G spune:
Neata.
Piciulika, arati foarte bine si esti foarte infloritoare in poze. Cand m-am trezit asta noapte nu am reusit sa vad pozele pe link, nu stiu de ce.
Irina, cam asa ma simt eu de 2 saptamani de cand stau numai eu cu Alex. Pe deasupra saptamana asta sotul meu e plecat cu excaptia a 2a zile, deci va fi si mai greu, incluciv in weekend.
Tomasa, nici nu ai de ce sa te gandesti ca nasti sub 37 de saptamani. Cat despre Municipal, asa cum il descrii tu, parca este alt spital decat cel in care am nascut eu. Stiu ca la cezariene sunt mai draguti, insa sigur ai avut si putin ajutor pe acolo, altfel Municipalul a fost pentru mine un cosmar. Insa nu atat de rau incat sa nu mai nasc acolo o data. Desi sa stii ca daca ar fi sa nasc pana vine Badiu m-as duce la o clinica privata, numai pentru el mai calc la Municipal.
Cam asta. Ma duc sa hranesc pitica, domnisoara mea in greva foamei de 2 zile, nu prea pricep de ce, ca la 43 de grade alea manca foarte bine. Apoi spal masina, ducem un covor la ai mei, si daca mai avem timp pana la avionul sotului o sa ma duc sa iau si ceva de stat jos pentru camera lui BB. Pupici si o zi buna.
Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
betty78 spune:
Buna dimineatza burticutelor,
astazi de dimineata am tras o frica de moarte. M-am trezit devreme si bebe nu misca, am mancat, la fel nu misca, m-am culcat pe o parte si am in cercat sa fac testul de miscare, tot degeaba, am inceput sa imi misc burta si intr-un tarziu am simtit o vaga miscare. M-am dus si am mancat o bucatica de ciocolata si a inceput intr-un tarziu sa miste. Ma trecusera toate transpiratiile si intrasem deja in panica. Cred ca saracutului ii era somn si eu il stresam degeaba.,.
Oricum azi ma duc sa ma fac frumoasa si poate ma duc pe la un film.
la toate fetele
Betty7834+
AMR 32 zile
poze noi doi
bulinutza noastra
betty78 spune:
Afibebe am o intrebare: de ce mai ai doar 24 zile. Ma sperie rau...si eu care credeam ca sunt prima
betty7834+
AMR 32 zile
poze noi doi
bulinutza noastra
danielle02 spune:
`neata burtici
piciulika super pozele.ce faine lucruri ptr. bebe ai luat
betty nu te mai panica asa draguta.si a mea e o puturoasa si jumatate cateva dimineti la rand,apoi se trezeste dis de dimineata si imi rupe burta.au ei toanele lor... nu te mai stresa degeaba!
eu nu am reusit sa dorm prea bine.cand faceam ieri planul de nastere cu moasa,m-a intrebat daca vreau bebelina pe piept dupa ce iese sau sa o stearga inainte.i-am zis ca o vreau asa murdara pe piept si sa o ating eu prima.toata noaptea o visam pe pieptul meu si ca o pupam.cum sa mai pot dormi???
sa ma mai duc si la ecograf??? api...nu mai dorm in veci pana vine
va tzuc.sa aveti o duminica super
danielle 31+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
slippers76 spune:
Of, una calda, una rece la noi. Dupa veselia de ieri, azi noapte Miruna mi-a facut febra, frisoane, diaree exploziva. Si acum e pleostita ca un pisic plouat. Nici nu mai stiu ce sa ii fac. Ca sa nu mai vorbim ca nu vrea sa manance nimic...
Piciulika, bine ai revenit! Sper sa iti fie mai bine, acum ca ai doua saptamani de concediu. Sanatate multa si tinem pumnii!
Teodora, ma bucur pentru vestile bune! Eram convinsa ca totul e bine!
Myral, eu nu iau fier. Spre maaaarea mea surprindere, nu am lipsa de fier, desi asta a fost una din cele mai "grele" probleme la prima sarcina. Iau doar Materna. Dar cu Miruna luam si vitaminele si fier separat.
Rox, daca stiam ca bananai pe net pe la 4 jumate, iti tineam companie. Ca eu puneam termometre si comprese la ora aia.
Tomasa, cam asa gandesc si eu. Ca nu merita banii pentru trei zile. Of! Ieri am fost acolo la echo, si sotzul meu voia sa faca programarea de ieri, dar eu am zis sa mai asteptam pana se intoarce doctorita din concediu, ca sa se ocupe ea de tot. Banii ar fi, dar sincer mi se pare exagerat de mult. Asta e unul din piticii mei pe creier: sunt extrem de econoama, mai ales cand e vorba de mine. Pe de alta parte, mi-e groaza ca la giulesti copiii stau separat de mame, si nu suport sa nu stau cu copilul meu, sa il las pe mana asistentelor, care stim cu toate in ce hal se poarta cu copiii. Cu Miruna am fost la Polizu si am aranjat rezerva cu rooming-in. Nu mi-e de nastere, ca oricum nasc cu doctorita mea si la giulesti, si acolo. Singura mea problema e copilul.
Gema, cum esti?
Ana 34+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
amar spune:
Buna dimineata fetelor , cam liniste..ca duminica...eu pot spune ca am avut o noapte buna am dormit neasteptat de bine..si m-a trezist sotul cu putina muzica , lenta ,pusese Julio Iglesias si chiar m-am trezit frumos , bebe mai dormea si era asa placut, spalase si vasele si pregatea micul dejun....ne-am alintat putin si chiar ca e ok..
Eu , de cand a zis doctorita sa iau magneziu , 3 pe zi , desi pe cutie scrie doar una, ma simt muuuult mai bine...chiar decat cu No-spa, nu mai am dureri decat daca stau prea mult in picioare si atunci ma doare spatele mai mult, oasele, in rest nici o contractie pe care sa o resimt...Vom mai vedea la control marti ce se mai arata, ca acum ne cheama la o saptamana.....
Ieri am mai fost la un mic schopping , am mai luat cateceva pt bebe si pt mine , nu asa multe ca voi...vedem saptamana viitoare sa le spalam..sincer nu stiu daca am hainute de bebe de o tura de masina,dar o sa vedem, sunt asa miiici....
Pupici multi pt fetele care au contractii si alte dureri care strica ziua,imi pare rau,de fapt in fiecare zi experimentam cate o stare...dar incet incet ne apropiem de finish...
Va doresc o dumminica linistita...
carmen 33s Oana Isabella
irina.c. spune:
Roxana,e groaznic fara dumnealor acasa,dar ce sa facem, cu Dumnezeu inainte.Sa vedem cum o sa ne descurcam cu doi copii cand or fi ei plecati..Prietena mea, care are trei mititei, ma incurajeaza, cica e mai usor cu 2-3 decat cu unul .Myral,si eu iau fier, si elevit.Noi am fost la o biserica din cartier dimineata si am ajuns prea tarziu, slujba tocmai se termina.Dar macar afara mai bate vantul, in casa e groaznic de cald.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu