Mamici de septembrie-octombrie 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Myral, si eu iau Elevit si fier, ca medicul meu ginecolog a zis ca nu e suficient fier in Elevit si trebuie sa iau si suplimentar. Eu ma simt bine si cu fierul, cel putin pana acum. Iar Elevitul il iau si dupa nastere, pe perioada cand alaptez, ca asa zice medicul meu de familie. Oricum o sa iau, ca nu vreau sa ajung iar o slabanoaga.
Legat de cordonul ombilical in jurul gatului, eu stiu ca trebuie facuta cezariana, daca nu se schimba nimic pana la nastere. E riscant si nu are rost. Ai grija de tine si stai cumintica ca nu mai e mult.
Citeam ce scrieti fetelor despre clinicile din strainatate, si ma minunez. Ma gandesc cand o sa ajungem si noi sa avem spitale decente, macar.
Va pup de noapte buna!
Carmen 29+ cu bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

salutare burtici,

am intrat repede sa va salutam pe ziua de astazi.

am avut o zi ft faina astazi fara dureri multumim lui Dumnezeu.
acum ma pun in patut maine voi avea o zi ft solicitanta.mergem la nunta.YYYUUUUPPPPPPIIIIII.

DOAMNE CE MA BUCUR.
SPER SA FIU OK SI SA NU AM DURERI DE ASTA VREAU SA MA PUN IN PAT.POATE AJUTA DOAMNE DOAMNE SI DORM BINE.

Va pupic si va urez somn usor si o noapte linistita.

AFIBEBE34+Cristian Nicolae

AMR 24 DE ZILE

SI VINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Myral si eu am inceput sa iau Elevit, la recomandarea medicului.
Carmenita si in spitalele private din Romania ai parte de acelasi tratament si aceeasi dotare in camere. Cordonul nu este o problema daca este infasurat o singura data in jurul gatului, dar este foarte periculos daca este infasurat de mai multe ori, iar in acele situatii se impune cezariana

Betty7834+ cu
AMR 34 zile

poze noi doi


bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Noapte buna!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

piccaflor ce e cu contractiile alea draguta??? sper sa fii ok
slippers sa stii ca m-a pus pe ganduri moasa cu epidulara ei.mai degraba prefer injectie in picior sau gas decat sa raman fara puteri in mine ca sa o pot impinge afara pe bebelusha.
myral off off iubita.nu mai scapi de contractiile alea.hai ca nu mai e asa mult pana la termen sau cel putin inca vreo cateva saptamani.sper sa iti treaca odata sa te poti bucura si tu de cumparaturi
cat despre servetele umede,mi-a zis moasa ca e mai sanatos sa folosesc apa simpla.se irita bebele mai usor de la ele.
teodoran ma bucur ca bebe e ok
nu cred ca e indicat sa iti decolorezi parul in timpul alaptatului.e mai grav decat vopsitul.cel putin asa stiu si asa am citit.
carmenita conditiile sunt super aici in spital.sunt foarte multumita.saptamana viitoare o sa intalnesc si pediatrul bebelushei care o sa vina zilnic acasa in control.e ok,nu m-as duce acasa sa nasc ptr. nimic in lume.
afibebe sper sa dormi ok ca sa te poti distra la nunta.sa visezi cu ingerasi
aeperju

noapte buna gagici ci burtici.sa aveti somn dulce





danielle 31+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Dragi burtici, scuze de disparitie.
Revin si ma chinui de cateva zile sa tot citesc din urma. (Pare mission impossible sa ajung la zi!) Vad ca toate aveti bubu mai mari sau mai mici, la corp si la moral. La fel si eu.

Am muncit ca disperata la birou, apoi efectiv m-a rapit sotul in vacanta, o sapt. (Südtirol, Italia) si apoi au reusit finalmente si ai mei sa vina sa ne viziteze o sapt, sunt pana luni aici (de la Paste ii tot asteptam si nu puteau veni din varii motive; acuma ma vede mama 'live' cu burta).
De asta tot nu ajung la net de >2 sapt si ma tot alerg prin alte capitole dupa voi.

Vacanta: SUPER! Absolut nici un bai, nici macar aciditate.
Apoi, acasa, marti am avut un episod de contractii nocturne atat de nasol, ca am crezut ca e gata! M-au smuls din somn niste contractii dureroase crunte in zona superioara, la interval de un minut. Nici aer nu primeam, nu ma puteam misca pe nici o parte, nici sa ma ridic un pic sa inghit un NoSpa. Sotul saracul ma calma, mangaia... Supozitor Buscopan, nimic. NoSpa dupa o vreme... O ora a tinut showul - daca ma puteam misca, eram la urgenta.
La control a doua dimineatza: bebe si totul ok, doar contractii neregulate si dese (astea nu le simteam, CTGul le vedea). Am primit liber 2 sapt. sa stau cumiiinte. Stau. Si m-au informat care-i procedura cu prematura, ca "daca se porneste, poate decurge tare repede"...
La ai mei nu le-am zis nimic, ei cred ca mi-am luat liber pentru ei. Ce sa-i mai sperii?!? Tac chitic, rasfatata oricum, si ma bucur de fiecare zi in care mi-e bine. Mi-a adus Mama NoSpa - ca astia aici tot ma umfla doar cu Magneziu si Buscopanul ala al lor e balet lesinat...
Luni am control iar - sper sa fie bine.

Aici nu exista ideea de prenatal, zero! Daca e s-o tin tot asa pana in Oct...!!! Mi-e groaza, ca Elvetia e bine peste media europeana la nasteri premature - o fi munca pana in ultima clipa?! (intrebare retorica)
La birou am avut contractii BH la fiecare ora - dr zice ca e normal pana la 2/h(?). Am primit o minge de aia mare de stat la birou si parca era ceva mai bine, dar...
Uf! Bine ca e OK acum. Vad ca si voi mai aveti asa episoade - si asta m-a linistit un picutz: "e normal".

Va , va doresc sanatate si optimism... sau realism (e frumos cu burtica si timpul zboara!!!)
Si mi-a fost tare-tare dor de voi!
(Am urcat ceva poze; si intre timp am decis si numele zglobiului: Michael - e atat de dulce cat se fatzaie...!!!


Piciulika 30+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Dormiti? Eu am somn, dar de cand am scapat de gandaceala cobor noaptea sa mananc.

Piciulika, cred ca ai avut un concediu super, dar vad ca si probleme. Ai grija de acum, ca la tine BB mai trebuie sa stea, la mine nu e o tragedie daca nasc acum.

Pupici. Noapte buna!

Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Frumoase pozele Piciulika. E bine ca ti-au venit parintii in vizita. Profita de aceste momente placute, odihneste-te si relaxeaza-te si sper ca totul sa fie in regula...
Si mie imi aduce sotul socrii saptamana viitoare. Nu sunt ca proprii parinti, dar tot e ceva . Oricum, mama-soacra e o de nota zece
M-m trezit sa mananc ceva, ca aveam niste arsuri groaznice. Acum ma intorc la .
O duminica placuta
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!
Bine te-ai intors Piciulika...a facut pe nenbunul beb dupa intoarcerea din Italia...tanjea dupa paste sau aerul de aici...bine ca au putut veni ai tai, dar viza ptr Elvetia se da greu???
Ziceam ca plec ceva mai departel astazi , pe la alte magazine de bebelusi, dar masina mea e la spalat tapiteria si cea a sotului ii semnaliza ceva dubios...asa ca pe langa casa si astazi.
Teodoran am sa-mi trag si eu o culoare mai inchisa ca sant cam naspa, dar cum nu vroiam sa abuzez de vopsea, chiar daca e cumparata din farmacie,am sa mai rezist pana la sfarsitul luni cand am si un botez...dupa nastere incep treptat cu suvite si daca bebelusa e papacioasa nu insist cu vopsitul in blond.
O zi buna gravidutelor!

Ali27si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!


Piciulika, bine ai revenit! Imi inchipui ca ai avut un concediu super, si imi pare rau de contractiile de dupa, dar stai cumintica acum. Ce bine ca au venit si ai tai in vizita! Draguta rata Nelly din poze

Azi as vrea sa ies la plimbare printr-un parc cu sotul, sper sa nu fie prea cald. V-am pupat.

Mandarinutza 34+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput