Mamici de septembrie-octombrie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 26
jojo_miha spune:
Myral LA MULTI ANI! sa ai o viata cat mai fericita si un bebe sanatos.Scuze pt intarziere.
Mihaela 29+Theodora Natalya
tomasa spune:
Maruntzika, am uitat sa-ti scriu ca ma bucur din suflet ca sunteti bine si inca in formula 2 in 1. Hai ca mult a fost, putin a mai ramas!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
30+ Maria
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Maruntzika, am uitat sa-ti scriu ca ma bucur din suflet ca sunteti bine si inca in formula 2 in 1. Hai ca mult a fost, putin a mai ramas!
32+ & 22kg in +
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
miaunici spune:
Tomasa - eu zic sa nu te ingrijorezi prea tare pentru burtica ta mai mica. Si eu sunt in saptamana 30 si am doar 94 de cm (unde sunt dimensiunile de dinainte?!). Buricul nici mie nu mi-a iesit in afara, de abia a reusit sa se niveleze cu burta. Dar domnul bebe face foarte bine. Are 37 cm si 1,5 kg. - as spune deci ca se incadreaza in parametrii pentru varsta lui.
Pinnacolada multumim de pontul cu Miniblu. Sper sa ajung si eu azi pe la ei. Am sunat la magazine si au deschis pana la ora 9 seara. Asa ca acum il pisez pe al meu sa nu stea peste program la serviciu sa mergem si noi impreuna la cumparaturi. Tu ai fost? ti-ai cumparat ceva?
Myral La multi ani si din partea mea si scuze ca de abia acum m-am trezit si eu cu uratul. Deh baba imprastiata ca mine, mai rar. Encore une fois scuze, multi pupici, nastere super usoara, bebe sanatos si un an super reusit.
Annisia spune:
Miaunici, nu stiam ca Nayel va fi in concediu. Stiu ca abia fuse in iunie. Catamai concediul are asta mai frate? Oricum, ma doare la bascheti cu cine nasc... Crezi ca o sa nasc mai usor cu unul sau cu altul? Sa nu ma lase sa ma chnui si sa ma rup ca o vaca, ca in rest sper sa ma descurc eu cumva...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by teodoran
Eu am fost ieri la dr. mea...
Mi-a dat o lista de analiza care trebuie sa le fac, dar vad ca nu mi-a dat si cea de streptococ B, cea de care vorbeati voi, analiza asta cum se recolteaza?
Draga Teodoran, se recolteaza ca oricare alta de secretie - in sensul ca nici nu am stiut ca testeaza si asta. Se uitau duba bacterii, daca sunt cauza contractiilor, si au dat de streptococ B. M-a linistit drl ca "tot a 4a femeie il are" - pai eu nu puteam fi femeia 1, 2 sau 3?
Dar cum m-a incurajat drgutza de Nana , nu pune mari probleme - doar trebuie stiut de el la nastere.
Rox, paca tu te plangeai de piele uscata dupa dush? Acuma am iesit si mi-am adus aminte de tine: eu ma spal cu gelul de dush cu ulei, de la Nivea (e unul in seria lor de geluri obisnuite, unu Dusch-Öl, cu 55% uleiuri nutritive.) la mine functioneaza; dupa aia ma dau cu ulei de migdale - sunt foarte recomandate aici in sarcina (pt. piele si... pt. masaj perineal - dar asta e alta poveste . ) Si zau ca nu ma pisca asa pielea si inca (bat in lemn!) nu am vergeturi (o fi si materialu' cleentei ) dar eu in general am piele uscata si sensibila rau.
Piciulika 30+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
sim_stoian spune:
Cecilia, sunt prin zona. Am terminat curatenia si m-am odihnit putin.
Sabina Y,
Tomasa, la noi a mers acceptabil pana au scos oferta cu vorbitul gratis dupa 6 seara si in we. De atunci e crima...
Roxana, vorbim maine. Eu m-as baga la un Mall, mai ales ca va fi si racoare. Vreau sa imi fac programare maine dupa-amiaza si la cosmetica
M-au sunat de la Badsi sa ma duc sa imi iau Bijoux-ul maine dimineata. Uraaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! De maine sunt iar motorizata .
Sim 34+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Annisia spune:
Corect, Miaunici! Nayel este plecat in luna august. M-a chemat joi la spital sa punem tara la cale. La dracu! Daca stiam ca s-ar putea sa nu mai nasc cu el, nu il mai ”plicuiam” atat, mai vere...
Macar ramaneam cantonata pe Giulesti si nu ma mai incurcam cu fundul in cinci maternitati... Asta este! Pana la urma, oi naste si eu undeva, cu cineva...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
iuli8700 spune:
La multi ani fetelor care si-au serbat ziua de nastere zilele astea
Roxana, o aniversare cat mai placuta astazi
Vad ca deja toate am inceput sa ne gandim din ce in ce mai mult cu teama la momentul inevitabil al nasterii mai ales cele care trecem pentru prima oara prin asta. Eu aseara am vazut un film pe dvd in care la un moment dat se ajunge la o faza cu o nastere... si au cam pus accent pe nasterea aia ca deja, fiind probabil mai sensibila in momentul ala am avut un atac de panica. Am inceput sa plang la gandul ca voi trece si eu prin momentele alea... si parca regretam ca am ramas insarcinata si ca trebuie sa trec peste toate astea. Al meu sot a incercat sa ma linisteasca incercand sa ma ia in brate...dar eu n-am suportat apropierea lui de nici un fel in clipele alea. Foarte ciudata reactia mea...m-am speriat si pe mine. Am mai vazut nasteri inregistrate si chiar mult mai in detaliu decat ce-am vazut in filmul ala dar nu stiu ce m-a apucat...probabil ca se apropie momentul si din cauza asta. De obicei rezist la durere dar sunt genul care reactioneaza pana sa simta durerea... asa parca am impresia ca sunt mai pregatita cand durerea apare intr-adevar.
Mana suferinda inca ma mai supara noaptea ...si acum colac peste pupaza a inceput sa ma doara si piciorul stang ... cred ca e de la nervul sciatic ca am mai avut derere de genul asta si inainte sa fiu insarcinata. Si adorm foarte greu noaptea...cand ma intand la orizontala il simt pe bebe foarte sus si nu pot sa respir... ma simt mai bine stand pe scaun decat intinsa in pat dar totusi la un moment dat trebuie sa ma bag in pat la somn. Mi se par o vesnicie cele 43 de zile care au mai ramas dar desi imi este teama de nastere prefer sa treaca timpul cat mai repede si sa ma bucur de bebe in afara burtii. Cel mai mult astept (cu exceptia bebelui) clipa in care o sa pot sa dorm iar pe burta
Iuli 33+ Kosmas
Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra
Annisia spune:
Iuli, baga si de la mine un vot pentru dormitul pe burta. Doamne cat imi lipseste...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare