Mamici de septembrie-octombrie 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Iuli, si mie imi lipseste dormitul pe burta. Inainte asa dormeam de obicei.

Sim 34+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Annisia imi pare rau ca ti-am dat o veste proasta. Credeam ca stii de concediul lui Nayel. Mie mi-a spus saptamana trecuta cand am fost la control ca pleaca vreo 2 saptamani in august. Dar la mine cica nu ar trebui sa fie o problema ca eu sunt de abia saptamana 30, deci in august nu avem in program sa nastem. Dar eu cum sunt mai panicoasa, ce m-am gandit daca totusi trebuie sa mai vorbesc cu cineva? cu cine? si uite asa am ajuns sa te stresez pe tine cu intrebari despre Nayel. Oricum eu zic ca nu este genul de doctor care isi lasa clientele balta, banuiesc ca te va pune in legatura cu cineva in care are el incredere. Oricum nici tu nu prea ar trebui sa nasti in august, nu? Ai doar 34 de saptamani, asa ca pana la inceputul lui septembrie se intoarce el.
Oricum eu sunt alaturi de tine si daca este vorba de stresat vreun doctor (Nayel sau oricare altul) da de veste ca vin pregatita In caz de ceva ii trimitem o 100 de mesaje lui Nayel si stam si pe capul amaratului care il va inlocui. Nu e nici o problema. Tu doar sa fii linistita ca de galeria de sustinatori ma ocup eu.

Iulia si bebe mic

PS. Ma inscriu si eu pe lista celor care sufera ca nu mai pot dormi pe burta si visez cu ochii deschisi la momentul in care voi putea sa-mi reiau acest obicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Am uitat sa va spun ca am pus niste poze noi in "Iuli graviduta" (ultimile patru poze) si inca doua in "lucruri bebe" cu coltisorul lui bebe(care nu e gata inca) si perdele+draperii din camera lui bebe care sunt facute de mine...hehehe Annisia nu esti singura vrednicuta

Iuli 33+ Kosmas

Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Si eu, si eu tot pe burta, cu un picior ridicat (de obicei dreptul)!
Si eu visez noaptea ca dorm pe burta...

Irina 30 bebe baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Da da Irina si eu la fel cu un picior indoit ...nici nu mai tin minte care stangul sau dreptul

Iuli 33+ Kosmas

Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Iulicooo, ce de burti ai mai facut... Foarte frumoasa burtica ta. Ai vazut ce a crescut, fata de saptamana 25? Chiar se vede. Si tu esti o mandrete de mamica. Parca si pleata a mai crescut. Iar de perdele, trebuie sa recunosc ca sunt mult mai frumoase decat ale mele. Bravooooo!!!!!!!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Na ca mi-am pus si eu azi 2 poze aici cu burtica mea cea buclucasa in care se ascunde bebe Razvanel.

Roxule, la multi ani fericiti! Eu am fost la Mirela Moarcas cand era la Medicover si sincer mi s-a parut o tipa tare ok. Sper sa-ti placa si tie si sa te intelegi cu ea. Pupici.

Nana, 33+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Fetelor, acum am ajuns, am facut un mic ocol sa fac cinste cu prajituri alor mei, si apoi am constat ca uitasem plicul cu eco la cofetarie. Ca sa nu mai zic ce patanie cu cheia de la masina, nu reuseam sa o scot din contact si apoi nu mergea telecomanda sa inchid usa. Asa ca am bagat o portie de bocet, asa ca gravida depresata ce sunt.

Multumesc din suflet tuturor pentru urari, sunteti niste dragute. Diseara iesim si noi la masa, numai noi 2 si burtica. Eu nu i-am facut nici o surpriza, dar am vazut acasa ce mi-a luat el. O camera digitala noua, ca de cealalta ma tot vaicaream. Inca o data multumesc pentru gandurile voastre bune.

Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, noi avem 2 aniversari in iulie, ai retinut tu bine. Pe 18 iulie aniversam ziua de cand suntem impreuna, in fine, e o poveste romantata dar nu o zic la gravide sensibile ca se lasa cu lacrimi. Pe 31 iulie ne aniversam casatoria, care fu la vreo 6 ani intalnirea cu pricina. Adicatelea azi facem 7 ani de casatorie. Adica 13 in total de convietuire, sper sa nu fie cu ghinion.
Legat de nasterea la 42 de saptamani, sa stii ca medicii nu prea lasa atat de mult. Depinde de placenta, depinde daca BB are vreo suferinta sau nu, sunt multi factori. In ziua in care am implinit 40 de sapt cu Alex, medicul deja fixase provocarea in maxim 6 zile, noroc ca asa s-a speriat fata si s-a hotarat a doua zi sa apara. Nu stiu cum e nepotelul tau, dar sa stii ca la 4 kg nu sunt chiar asa mari cum crezi...auzi la ea ca nu sunt bebelusi.

Emma, nu te necaji, chiar asa vin belele lant, dar si cand trec.

Afibebe, cred ca nu mai au loc sa miste ca inainte, sau sunt ei mai puturosi. Cat despre botez, eu i-am facut Alexandrei la 2 luni jumatate, mi se pare prea devreme la 7 saptamani. Sunt mici, fragili, sensibili. Si stii bine ca in biserica e frig. La noi a fost cancer in biserica nu alta, ma mir ca nu a racit. Acum intentionez sa ii fac botez la 2 luni, adica undeva in ultima saptamana din octombrie.

Pinacolada, si Herghe pleaca in concediu o luna? Offf, inteleg perfect ce simti ca asa sunt eu acum cu sufletul la gura.

Piciulika, pai eu nu am fiert neam de rufe, ba chiar le-am uscat afara asa cum zici tu. De calcat le-am calcat, ca am zis ca o mai zburat o musca sau o viespe pe afara, si mai bine asa, si in plus arata frumos calcate si impaturite.

Yaia, pai as veni eu, dar mi-e ca nasc in avion.
Iar legat de epidurala, eu zic ca acul ala e mai bun decat durerea.

Pinacolada, offf ce am ratat oferta, si aveam un Miniblu pe drum. Ptiu!

Cristina, nu au reusit sa vada nimic? Nu au inghintit bebelina? Fatuca nu s-a vazut nici la noi astazi, dar macar restul...Data viitoare sper sa fie ok.

Piciulika, nu am vazut gelul de dush pana acum, adica cel cu ulei. O sa caut maine. La mine pielea e uscata numai pe maini si picioare, oricum aici avem probleme cu apa prea dura si pisca si inainte. Dar acum se vede si cum se cojeste pielea. Multam de sfat.

Annisia, nu te necaji pentru doctor, macar sa iti indice pe cineva. Auzi mai la el, nu putea sa zica si el din timp? M-a enervat pe mine si alta nu. Imi imaginez ca pe tine si mai si.

Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Roxana, ce ti-a zis la eco? Cu cheia am patit-o si eu si mi-am dat seama ca la mine avea de a face cu deschisul portierei in timp ce opream motorul si vroiam sa scot cheia. Cand opresc motorul se descuie usile automat si cred ca de aici era buba. Nu cumva tot de la asta ai patit-o?

Sim 34+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput