Mamici de septembrie-octombrie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 25
housepocket480 spune:
Buna fetelor si ma scuzati ca dau buzna
Sunt o mamicuta de iliue-august care a nascut natural fara epidurala si vreau sa o dau cuiva care doreste sa ia una. Este un chit epidural Braun si o dau cu 500.000 lei vechi.
Tel meu este 0724.27.37.62
Numai bine si nasteri usoare sa aveti
35+
cristina85ss spune:
Salut fetelor,sunt foarte suparata. Am fost sa fac ecografia 4 D, insa nu s-a putut face ptr ca fetita mea statea cu fata in interior si cu spatele la aparat, am iesit afara din cabinet,am facut micul dejun,m-am plimbat..sperand ca ea se va intoarce cum trebuie sa facem ecografia,in schimb nimic nu a vrut deloc! Am facut o noua programare pe data de 7 august sa vedem poate atunci vom avea mai mult noroc si va sta cum trebuie.
Cat despre epidurala,eu sigur o fac mai ales la cat m-am speriat saptamana trecuta.Nici nu stiam ca acul ti-l implanteaza cu o anestezie locala,ce bine ar fi!
Cristina 33+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
ceamica spune:
Pinacolada,
m-ai lovit rau cu ecograful de la euroclinic.
am si eu programare (facuta de mine :)) ) saptamana viitoare si sper sa mearga ecograful ala. e prima data cand imi fac programare la herghe la timp .
daca-ti spune ca vine asa e , dat trebuie sa-i reamintesti ca-i un pic cam uituc , in rest baiat bun.
pupici
cecilia L spune:
Sim, unde ai disparuta azi, chiar asa, te certi iar ca cei de la net?????????
Roxana, te asteptam cu vesti bune de la doctor.
Eu am o stare cam ciudata azi, parca ma deranjeaza ceva pe la burtic, nu sunt loviturile lui bebe, alea ma bucura chiar daca ma mai face sac de box,parca un disconfort ca durere nu-i pot spune, credeti ca ar tb sa ma alarmez???????
cecilia,34+Cristian
miaunici spune:
Fetelor care mergeti la eco tin pumnii stransi sa fie totul bine.
Roxana, eu zic ca bebe tau este bine. Poate s-a facut mai lenes si pentru faptul ca a mai crescut si nu mai are atata loc de joaca. Iti multumesc si pentru detaliile cu platile la nastere. Si o aniversare cat mai frumoasa astazi.
Annisia - felicitari pentru perdele. Asa da gospodina-model. Eu pozez acasa in persoana ocupata, adica merg la serviciu si normal ca atunci cand ma intorc de la munca nu mai energie sa fac prea multe treburi casnice.
In alta ordine de idei, am si eu o intrebare pentru tine. Spuneai ca esti in saptamana 34, ce faci cu nasterea? Nayel stiu ca este in concediu in luna august? Te-a pus in legatura cu altcineva?
Pupici la toate gravidutele, zile cat mai racoroase si fara probleme. Am fugit sa mananc si eu ceva ca mi-e o foame de lup.
Nana draga sper sa-ti fi revenit si tie macar un pic pofta de mancare.
Cu drag, Iulia si bebe mic
devylla spune:
Buna seara fetelor!
Myral multa fericire si sanatate!La mai putine contractii si sa stea bebe cuminte in burtica pana la termen.{red]La multi ani![/red]
Multam de incurajari,Nana,Roxana,Bee...si celorlalte!
Imi i-au cumintica pastilutele,sapt viitoare cand merg la doctor sper sa se vada un rezultat.
Insa ce ma intreb eu,daca nu ii atrageam eu atentia doctorului,oare faceau ei analiza secretiei pana sa nasc?Uneori am impresia ca sunt superficiali.
La mine bb nu mai coboara,imi sta in piept,nu mai respir bine,la munca pe scaun nu mie bine...offf.Deabia astept sa treaca si luna asta august,si sa o scot pe Erikuta,ca deja ma apuca nervii cu burta asta.
Cam asta ar fi...va pup,ma duc sa stau intinsa...ca nu mai tine.
Sabina Y. 32+
japonia prin ochii unui amator
devylla spune:
www.metacafe.com/watch/168571/when_a_japanese_is_born/" target="_blank">cand se naste un japonez
Bine ca a mea e metisa
Sabina Y. 32+
japonia prin ochii unui amator
tomasa spune:
Apropo de burti, de kg in plus si de pofta de mancare. Raportez si eu 12 kg in plus fara edeme vizibile si cred una dintre cele mai mici burtici de pe la noi: 97 cm . Din asta trag o concluzie deloc imbucuratoare, cum ca cea mai mare parte a kg. imi apartin (burta fiind mica si nici nu retin apa in cantitati impresionante, n-am cum sa trag alta concluzie). De fapt si la prima sarcina tot burta mica am avut, de se mirau toti de ea, fara buric iesit (nici acum n-a iesit inca) dar eram mai slaba ca acum...Of, of, offff! Contez pe Maria sa ma slabeasca mai ceva ca frate-su!!!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
30+ Maria
tomasa spune:
Fetele, eu stiu ca mai spre final copiii nu mai misca asa de mult fiindca nu mai au atata spatiu. Si cum voi, majoritatea aveti bb-lusi marisori, cred ca e normal. Mie valuri in burta nu mi-a facut oricum nici unul dintre ei, asa ca mi-a fost greu sa sesizez o diminuare a activitatii burticoasei. Presupun ca motive de ingrijorare sunt atunci cand se intampla brusc ceva, o micsorare a numarului de lovituri, sau atunci cand simti mai putin de 10 miscari pe zi, chiar si usoare.
Pinacolada, multumim de pontul cu Miniblu!
Teodoran, eu una n-as naste provocat la 37 de sapt, dar aici, repet e chestia de optiune personala. Depinde mult de increderea ta in doctorita respectiva si de cat de mult iti doresti sa nasti numai si umai cu ea. Ce stiu eu este ca nasterile provocate sunt mai rapide intr-adevar dar mai violente si mai dureroase, in plus e o mai mare posibilitate ca bb sa intre in suferinta fetala. Nu se intampla in majoritatea cazurilor, dar se intampla si eu n-as risca sa-l scot nepregatit de acolo, uneori si cateva zile conteaza in evolutia lui. Cred ca stie natura mai bine ce face si lucrurile astea nu trebuie fortate...
Urmy, felicitari pt. valorile bune la eco. De-abia astept si eu ecografia de pe 9 august!
Rox, iti tin pumnii stransi. Si "la multi ani" ca am inteles ca sarbatoresti ceva azi!
Sim, noi avem abonament la Astral si pana acum sunt multumita. E adevarat ca fiind mai mult la servici pana acum nu l-am folosit la capacitate maxima, sa vad de acum incolo. Fixul in schimb e prin Romtelecom.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
30+ Maria