Mamici de septembrie-octombrie 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Ufff! Bine ca s-a mai racorit.Am reusit sa adorm dar arsurile astea ma omoara. Mi s-a acrit de ele.
Acum alta belea: ni s-a stricat frigiderul. Cum vin belelele astea una dupa cealalta. Nu se mai dezgheata singur cred ca trebuie inlocuita vreo piesa. Sa vedem ce zice dl mester.

Emma 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Si daca va intereseaza eu am intratara in saptama 34. Inca trei saptamani sa mai steie in burta la ma-sa si ma declar satisfacuta. Din saptamana 37 este declarata nastere normala, nu mai intra la prematura, asa ca nu e nicio problema pentru mine sau bebe. Apoi ati vazutara cate fete au nascut pe la 37-38 de saptamani si totul a fost ok. Nu mai stiu cine intreba daca e bine sa ii provoace nasterea pana ii pleaca doctorita in conced. Iubita, depinde de tine. Daca vrei sa nasti doar cu ea, pentru ca ai totala incredere si ca ti-a urmarit toata sarcina si cunoaste despre ce este vorba, din punct de vedere medical nu ar fi niciun risc dupa saptamana 37. Judeca si tu ca doctoreasa ta nu era zuzu sa iti propuna asa o nebunie daca exista o umbra de risc... Sau poti sa il scoti la 40 de saptamani, mare si sanatos... Eventual chiar la 42, ca sa fie numai bun de dus la gradinita direct...
Asa a nascut cumnata mea si copilul ala nu a fost bebelus nicio zi. E imens si foarte dezvoltat. NU vreau nene asa ceva, clar! Pai Razvan imi rupea mainile, cand il luam in brate, de pe la 5-6 luni. Iar acum are 1 an si 8 luni si are deja un metru, iar dupa moaca zici ca e de 4 ani...
Eu vreau sa am un ghindoc de bebelin. Sa il pup toata ziua si sa ma pot juca frate cu el. Nu mai pun ca sa il pot cara in brate, nu sa fac hernie... Aaaa si sa pot sa ii dau haine de bebeu cat mai mult timp...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

ROXANA
Sa fiti fericiti alaturi de Alex si bebe Andrei.

Sa stiti ca si eu sunt cam suparici.Bebe Cris misca asa rarut,pana sapt trecuta ziceai ca iese din burtica.Si acum misca dar nu mai are miscarea lui aceeasi intensitate.
Era super vioi.

Nu-l deranjez eu, misca singur dar mai rarut si mai putin.

Roxana astept vesti de la eco.
Oare nu mai au spatiu ca inainte sau nu le-o placea ceva?
Doamne ajuta sa fie bine.

AFIBEBE35+Cristian Nicolae

AMR 21 DE ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Salutam burticile!
Fetelor nu va mai speriati de nastere...nu e o chestie placuta, dar....cu anestezia facuta la timp e suportabila si nu in ultimul rand are un final fericit:)))
Eu am fost din nou la Euroclinic, unde din NOU nu mergea ecograful!
De data asta il carasem si pe al meu dupa mine....ma rog
M-a chemat inauntru si a inceput morfologica in speranta ca nu se va bloc, dar inevitabilul s-a produs.........Asa ca in proportie de 70 % analiza morfologica a fost facuta, urmand sa sun asistenta miercuri pe a ma programa pentru continuarea analizei!
BB e ok, are 2 kg la 32-33 saptamani, iar DPN este intre 15 si 22 septembrie. Vestea cea buna este ca Herghe intra in concediu de pe 15 august pana pe 15 sept:). L-am intrebat...si daca se intampla ca bb sa vrea sa vina pe lume mai devreme ce FACCCCCCCCCCCCCCC? El imi raspunde calm-ma sunati si vin, daca nu sunt in Bucuresti sunt la 1/2 H de buc !!!!!!!
NU stiu, cand ma duc saptamana viitoare, probabil, din nou, il voi mai intreba inca odata si sa-mi dea totusi si o varianta in caz ca se intampla ceva si el nu e!
Nici nu stiu ce sa mai zic, decat sa ma rog la DD sa nu se intample mai devreme de 10 sept.

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

vorbeati de post si de botez.

tatal meu este preot si chiar acum l-am intrebat care sunt regulile.

botezul se poate face de la 5 saptamani si este ideal pt cel mic sa fie botezat pana la 7 sapt.daca botezul se va face mai tarziu de 7 sapt atunci e bine ca un preot sa ii faca o slujba bebelusului pana la crestinare.

postul Craciunului incepe pe 14 noiembrie.
se pot face botezuri in orice post insa petrecerea de dupa nu prea e indicata in post si masa de dulce.

fiind postul Craciunului - este un post mai usor nu ca cel al Pastelui si se poate da o dezlegare daca nu se poate astepta pana dupa Craciun.

AFIBEBE35+Cristian Nicolae

AMR 21 DE ZILE
SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Dragelor, scurt, un gand, asa:
ma tot uitam la hainutze si ca trebe sa le dau etichetele jos (alea textile, ca daca ma mosteneste, face alergie instant de la alea de la ceafa... ) si ma gandeam sa le spal cand da caldura, sa le usuc afara - la noi e cam frig.
Vorbeam cu o bunica si o mamica de aici (fiinte fine si curate ) si se tare minunau ca de ce ar trebui calcate si fierte si etc. rufele copilului?!? Spalate separat si basta! Ca poate la tzara, cand se spalau la lighean... dar asa?!
Acuma ma intreb: oare care-i meciu cu rufutzele astea? Au ele dreptate (fiecare au crescut 2 copii f. bine merci) sau avem noi...?!
Mama si ea, hop cu calcatul, musai...!

Sa-mi fie "lene"... sa nu-mi fie?

Piciulika 30+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

Mergi la inceput

Offf, Ayumi, pe la noi nu mai treci? Ma bucur foarte mult ca Naoki e bine qacum si a scapat de infectia aia urata. Sper sa ia in greutate cat mai repede si sa ii puteti lua acasa, ca sa va bucurati din plin de ei. MUlta sanatate si fericire iti urez!!!! Si, daca ai timp, mai posteaza si pe la noi cate ceva despre tine si bebelinii tai. Poate ne arati si niste pozici cu ei... Eeee, ce zici?

_
Autor AYUMI
Scorpioana inraita

Japan / Hamamatsu

Trimis la: - 20/07/2007 : 10:14:26
---------------------------------------------------------------------

Buna tuturor.Noi nu mai suntem asa bine.Unul dintre baietei,NAOKI,a facut o infectie urata.Au inceput sa ii administreze medicamente,dar i-au si scazut din lapte.Este bine ca are pofta de mancare;asa se pare.

_

Trimis la: - 28/07/2007 : 08:24:52
--------------------------------------------------------------------

Buna tuturor.Noi suntem bine toti 3.Naoki a reusit sa scape de infectia aia,asa se pare.
Amandoi sunt bine,doar cateva mici probleme cu respiratia;inca nu pot respira singuri.Azi sunt 3 saptamani de cand s-au nascut.
Ieri Ryuji avea 995 grame iar Naoki 960.Acum li se da 120 ml. lapte pe zi.
Promit ca zilele astea sa pun niste pozici cu ei.
Vroiam sa intreb;chiar asa greu iau in greutate?

_

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Roxule, uimeste-ne cu bebelinul tau cel gras!!! Ce a zis doctorasul?Gata, ma duc la nani. Sa fiti cuminti!!!!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Buna si de la noi, burtici!
Scuze pentru raspunsurile tarzii, dar seara nu prea mai am loc la calculator de sot ca tocmai si-a luat un computer nou si cica acum il seteaza...adevarul e ca e asa incantat de noua achizitie, incat se joaca mai tot timpul. :)) Dar il las macar acum, ca dupa ce vine bebe, cam gata cu jocul pe calculator.
roxana, puteti veni toate aici la racoare, cu mare placere. Acum sunt vreo 15 grade aici si e innorat si bine. Eu azi chiar ma gandeam ca as prefera sa tina vremea asta "buna" pana la inceputul lui septembrie (cand intru in prenatal), sa nu trebuiasca sa-mi mai cumpar si alte haine "cu burta" doar pentru cateva saptamani.
Cat priveste epidurala, fetelor, eu cam am groaza de ace si pilule si tot felul de chestii din astea. Nu am stat in viata mea in spital si nu imi place sa mi se ia sange sau sa-mi faca anestezie cand merg la stomatolog. Acul folosit la epidurala ma ingrozeste si ideea de a avea tot felul de chestii in mine nu imi place deloc. Evident ca nu sunt absurda si daca chiar o sa trebuiasca epidurala, o sa o fac, dar prefer sa nu. :))
Cat priveste botezul, ei bine sora-mea va veni aici pentru 3 saptamani dupa ce nasc, sa transmita "stiinta" mai departe, ca are 2 flacai deja si cel mic are 3 ani, deci inca stie "ce si cum" si inainte sa plece, o sa si boteze bebele, fie ca-i place preotului sau nu! :))Norocul nostru ca preotul roman de aici e tare de treaba si nu cred sa aiba nimic impotriva, chiar daca nu ne "incadram" in programul scris de afibebe. El inca nu cunoaste planul, dar nu cred sa fie vreo problema.

Azi am fost si noi la eco aici. Am nimerit la o doctorita care nu a vorbit deloc! A tot masurat bebele vreo ora si in timpul asta nu a scos un cavant, de incepusem sa-mi fac griji. Se pare doar ca era mai timida si nu prea voia sa vorbeasca engleza. La sfarsit, dupa ce a completat carnetul de gravida, am intrebat daca totul e ok si ea a zis "Da" si asta a fost tot. :))) Noroc ca am facut noi eco in tara acum 3 saptamani si stiam ca totul e ok, ca altfel o luam razna. Partea buna e ca ne-a dat o poza cu fata lui bebe din profil si se vede nasucul si gurita. E un dulce. :)) (De, chestia cu cioara!) Sper ca la urmatoarea eco, peste 3 saptamani, sa nimerim peste un medic mai vorbaret.
Pupici acum si racoare tuturor!

Irina 30 si bebe baietel

PS Pentru fetele cu lipsa poftei de mancare, pot sa va mai dau de la mine? Ca mie mi-e foame mai mereu si deja am luat destul de mult in greutate. Si cand ma gandesc ca deabia de acum trebuie sa ia copilul mult in greutate...ma si gandesc cat de mare mai pot sa ma fac! (Apropo, bebe are 1,3 kg)
PPS Poate cineva sa-mi spuna care e "comanda" pentru a adauga un carut albastru la semnatura? Stiu ca s-a mai scris aici, dar gravidele uita lucruri, stiti si voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

VESTE BUNA- oferta la MINIBLUE super super, adica daca cumperi de ex. o tricicleta in valoare de 2 mil lei, ei iti dau cadou orice lucruri vrei in valoare de 2 milione, cat a costat tricicleta!
Oferta e valabila doar AZI, eu am intrat cu totul intamplator si m-au intampinat vanzatoarele cu zambetul pe buze si intrabandu-ma daca stiu de oferta pe care o au azi!
Deci, sa fugim la MINIBLUE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput