Mamici de septembrie-octombrie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 23
sim_stoian spune:
Buna dimineata!
M-am enervat de dimineata pe astia de la UPC, iar nu imi mergea netul, i-a sunat husbandul de la 8 si le-a amintit ca au o plangere deja inregistrata la ANPC si ca vom mai face o mica plangere pe la garda financiara pt ca ne factureaza abonamentul intreg, dar nu ne merge netul de la 7 seara pana dimineata. Hmmmm, se pare ca a rostit cuvinte magice pt ca a inceput sa ne mearga si noua cat de cat acceptabil. Oricum, caut alt provider de net ca nu ii mai suport. Plus ca avem si telefon fix de la ei si bineinteles ca nici ala nu merge si il platim degeaba
Am fost si eu harnicuta si am dat cu aspiratorul in sufragerie, acum iau o pauza si imi fac curaj sa intru si in dormitor.
Roxana, multi ani fericiti . Vad ca bb Andrei e lenes in continuare. Al meu in schimb, impinge de parca ar vrea sa iasa prin piele. Seara mai are momente cand se linisteste si atunci vine taica-su pe langa mine si incepe sa vorbeasca cu el si incepe iar meciul
Luy, nu exista restrictii privind perioada cand poti face botezul. Problema e legata de mancarea pe care o servesti la petrecere daca e post. Eu una am vorbit cu preotul duminica si mi-a zis ca e foarte bine asa cum ne-am gandit noi, sa facem botezul la sf lui octombrie - inceputul lui noiembrie.
Nu mai stiu ce am citit din urma Bafta fetelor care se duc la eco.
Sim 34+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Fetelor care stati in Dristor, de la cine aveti net?
Gata, ma duc la treaba.
Sim 34+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
rodicamaries spune:
Buna burticilor, uite ca aparui si eu.
Ce sa va spun ca eu inca sunt la serviciu, cred ca nu mai sunt multe asa devotate ca si mine serviciului, ce sa fac .. asta e, sefa pleaca in concediu si trebui s-o inlocuiesc, deci sunt nevoita inca 2 saptamani sa mai vin.
Pupici tuturor
Asa creste Matias Filip
Rodica 33+ Matias Filip
AMR 6 sapt
Roxana_G spune:
Teodora, nasterile provocate sunt intr-adevar mai rapide decat cele normale. Insa nu stiu cum sunt pentru BB. Cat despre sot si filmulete, nu sunt sigura ca as vrea eu sa vad asa ceva, d-apoi el. Al meu a vazut intr-o enciclopedie o singura poza de la locul faptei cand iesea BB si a ramas socat. Nu cred ca are sens sa il fortezi, stiu ca nu e corect ca tu chiar simti nasterea si el nu vrea nici sa vada, insa barbatii sunt mai fricosi si socul e si mai mare.
Carpatina,
Danuta, placenta 1 spre 2 este super bine la varsta sarcinii tale.
Sim, multam de urari. Ma gandeam sa iesim azi la shoppin dar nu stiu cum o sa ma incadrez cu timpul cu eco si cu astea. Maine insa as avea chef de un Mall si as lasa-o pe fie-mea la mama.
Rodica, ai grija cu serviciul, macar nu te stresa pe acolo.
Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
cecilia L spune:
Luy, eu am botezat in post, preotul iti boteaza copilul cand vrei tu, singura problema ar fi mancarea,.....''depinde de credinta fiecaruia'' finii mei au avut mancare de dulce la masa.
Roxana, aveam si eu niste pitici pe creier, auzisem niste povsti, din acest motiv am intrebat, iti dai seama ca nu-mi doresc si nu doresc la nimeni asa ceva.
Multi ani fericiti, alaturi de cei dragi (de sot, Alex, bebe Andrei si alti bebici daca te hotarasti sa-i faci placerea lui Alex).
Pe mine m-au incercat niste contractii putin dureroase in dimineata asta, am stat linistita si au trecut repede, inainte de contractii am avut parca niste dureri de burta, au trecut si alea destul de repede, sper sa nu se repete episoadele de dimineata.
Bebe este tare jucaus, cred ca acum are ceva cu coastele mele pe acolo il simt.
Sim, eu am net-ul de la o retea de cartier, decinu prea pot sa te ajut. Tu te plangi de net eu de cablu, vad ca au facut un obicei sa nu am cablu dimineata.
merg sa ma intind un pic, bebe ma treansforma in sac de box.
cecilia,34+Cristian
Carmenita spune:
La multi ani, Myral! cu intarziere, imi cer scuze. Sunt la tara la ai mei si merge mai prost netul. Iti doresc sa treci cu bine si de saptamanile astea si sa nasti usor o bebica sanatoasa!
La multi ani si tie, Roxana! Sa va bucurati de familia voastra si de copilasii vostri si sa fiti sanatosi!
Fetelor, am tot citit despre ce ati scris legat de nasterea cu epidurala. Sora mea are doua nasteri cu anestezie epidurala. Eu nu stiu sa va povestesc in termeni medicali cum s-au desfasurat nasterile ei, dar pe intelesul nostru sper sa ma descurc. Ea a nascut in Constanta cu medicul Rusa. Ambele nasteri au fost provocate. La prima nastere s-a prezentat dimineata la ora 8, pe la ora noua ii pusese deja cateterul cu anestezicul. Ideea e ca nu a mai asteptat sa ajunga la o anumita dilatatie, i-a bagat medicamentul si pentru dilatatie si a urmarit intreaga operatiune anestezista si medicul. Periodic Rusa venea sa vada ce dilatatie are, anestezista ii doza anestezicul si a durat pana la ora 16, toata treaba. Cand a fost gata sa nasca, a urcat-o pe masa si Rusa i-a explicat cum sa impinga, ca si cum te-ai screme, impingea dinspre fund, oricum nu a fost dureros, nu a folosit forceps sau altceva. Pe perioada anesteziei ia mai dat oxigen, pentru ca ii scadea tensiunea. Singurul inconvenient la ea au fost starile de greata de dupa, dar au fost suportabile. Oricum pentru ea nu a fost o nastere traumatizanta, sub nici o forma, ca dovada ca la 1 an si 9 luni dupa a mai nascut o fetita tot cu anestezie epidurala, iar nasterea a durat doar 2 ore. Procedura a fost aceeasi, dar de data asta se pare ca ajunsese la spitatl deja dilatata, desi ea nu simtise nici o contractie in timpul noptii. Era si medicul uimit cum de nu a simtit dureri sau contractii. Primul a avut 3.300 kg si fetita 3.500.
Sora mea cred ca a fost o norocoasa, ideea e ca se poate si fara dureri si amintiri neplacute. Ea cand ma aude ca mi-e teama de anestezia epidurala, ma cearta. Dupa parerea ei nu merita sa suferi, pentru ca ea a trecut foarte usor de nastere.
Sper sa va incurajeze povestea sorei mele.
Va pup si va doresc o zi placuta!
Carmen 30+ cu bebe Andrei
Roxana_G spune:
Cecilia, multam mult. Si nu te mai gandi la grozavii, te rog. Nu e vorba numai de epidurala mea, insa nasa mea si inca vreo 6 prietene apropiate au facut epidurala si niciuna nu a avut ghinionul sa fie nevoie de instrumente de tortura de care ziceai.
Rox 35+
rodicamaries spune:
Fetelor vin si eu cu o intrebare, legat de epidurala... din cate am inteles se face in coloana, nu e periculos? daca-ti atinge un nerv?
Asa creste Matias Filip
Rodica 33+ Matias Filip
AMR 6 sapt
Roxana_G spune:
Carmenita, . Sa stii ca si mie imi ziceau aia sa imping ca si cum as fi pe WC, insa eram tare stresata ca fac pe mine, spre final cam asta e senzatia. Si eu sunt pro anestezie si ma rog sa nu se intample ceva sa nu apuc sa o mai fac si acum.
Rodica, in coloana inteapa si evident este un risc, dar anestezistul ala face anestezii in coloana pe banda rulanta, e profesionist, ar trebui sa nu iti faci griji.
Rox 35+
Annisia spune:
Buna dimineata feteleeeee!!!!!!!!! Eu abia m-am dat jos din pat si cred ca ma bag la loc... Desi ma dadeam viteaza rau, ca azi mut muntii din loc... M-am trezit cu asa o lene dupa mine, ca iar nu o sa fac nimic. Plus ca de la perdelele mele minunate, e o umbra in casa, de sa tot tragi la aghioase...
Roxule, azi implinesti 100 de ani de casatorie sau de ce iti ureaza toata lumea toate cele? Despre tine e vorba? Parca i-ai mai implinit si acum o luna-doua... In fine, sunt obo-strobo si mintea mea e vraiste la ora asta. Eu oricum iti doresc tot ce e mai bun pe lume, alaturi de bebeii tai mici si mari... Si da, ar fi dragut din partea ta sa mai bagi si o fetita, acum cat esti tanara si frumoasa, cat ai chef, energie si rabdare (cat de cat)....
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare