Mamici de septembrie-octombrie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 19
aeperju spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77quote:
Originally posted by aeperju
Mi-a zis o prietena ca la Cluj sunt 18 grade...oare vine si pe la noi racoarea asta?
Emma 32+
E adevarat! A plouat si e racoare!
Gabriela 33+ Sara
Uraaaaa! Ploua si la noi si s-a mai racorit. Afara ca in apart inca e sauna ca sunt betoanele astea infierbantate. Am dat drumu' la toate geamurile poate se mai racoreste si in interior. Ufff! Alta viata!
Emma 32+
Annisia spune:
Carpatina, esti pe receptie? Ia ghici tu ce a facut fata pana acum? Deci tocmai am terminat perdeaua pentru una bucata balconet... Mai am inca doua de facut, dar alea sunt mai pretentioase si le las pe maine. NU au iesit lux, dar din avion nici ca se vede. Mai am de invatatara sa tin linia dreapta cand trag la masina. NOrocul meu a fost ca draperia cu pricina are 100 de mii de culori si nu se vede tivul de fel... Offf, abia astept sa imi intru in mana si sa ma apuc de treburi mai sexy...
Hei, saptamana 35-36... Uau... Cine naste peste doua sapatamni fratica? Va mananc mai fetelor! Voi va dati seama ca atat de repede ne vom vedea pruncii la moaca? Al meu cel putin a fost tare fitos la echo si mai mereu ne-a aratat dosul. Eeee, dar acum o sa vedem si cu cine seamana si cat de frumusel sau nu este... Hihihihihi!!!!!!! Ce ma mai bucur!!! Yannis come to mama!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
luy spune:
Felicitari, Annisia ! Ce sa mai vorbim, esti tare ! Cine o sa aiba perdele mai frumoase ca tine ? Niiiiimeni !
Luy 35 fix cu
carpatina spune:
Uite ce a facut Yannis din tine... maine poimaine ne pui poze cu mama Annisia calcand rufe!
30+ cu Ioana
Roxana_G spune:
Annisia, auzi la ea sa vezi ce frumusel este. Pai pentru tine o sa fie oricum cel mai frumos copil din lume! Bravo pentru casnice, esti tare sa cosi perdele.
Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
cecilia L spune:
M-am intors de la plimbare, a fost bine, mai vreau, afara in parc era tare racoare... sper sa se racoreasca si la noi, sa mai dormim si noi bine.
Anisia, felicitari pentru perdeluta, lasa ca cele pe care urmeaza sa le faci o sa iasa si mai bine, exercitiul conteaza.
Roxana, parca tu ziceai ca ai nascut cu epidurala, unde iti baga branula pt anestezie, in spate, la coloana? si mai am o intrebare cand iese bebe il ajuta cu ceva(parca vaccum, nu stiu daca am retinut termenul exact)?Am si eu o chestie care ma preocupa de cateva zile, dar nu mai vreau sa citesc nimic despre nastere, vreau sa raman la fel de curajoasa ca pana acum, ''curajoasa''incerc sa nu ma gandesc la asta.
Acum merg sa ma bag la nani, poate adorm si eu mai devreme, deci NOAPTE BUNA.
cecilia,34+Cristian
slippers76 spune:
Tomasa, nu esti singura. Si eu ma invart prin casa ca un titirez.
Annisia, ne-ai pus gand rau? Eu n-am de gand sa nasc inainte de 38 saptamani, sa stii!
Ana 34+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
tomasa spune:
La Multi Ani, Myral!!! Mai primesti urari si pe ultima 100 de m? Sa fii fericita, sanatoasa si forte norocoasa si sa ai parte de o nastere usoara, la termen!!!
Ana, imi pare rau ca te am colega de suferinta (a se citi insomnie ). Dar ma bucur ca te vad optimista in privinta nasterii.
Luy, mie una nu-mi vine sa cred ca mai e asa putin.
Bun venit printre noi, Amironeanu! Ce de mamici la puterea2 suntem aici!!! Eu te inteleg f. bine cu lipsa de timp pt. a scrie pe net, dar poate curand ne mai linistim si noi.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
30+ Maria