Mamici de septembrie-octombrie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 18
Happiness_4_us spune:
Piciulika, Devylla se mai vaita saraca de streptococ. Ufff. Va pup pe amandoua sa nu va mai ganditi, ptr ca la nastere va fi ok daca este scris in fisa asta. Am o prietena in Spania care a nascut in februarie si i s-a administrat antibiotic la nastere. BEbe e ok si nu a luat nimic, a nascut normal.
Pentru picioare umflate moasa m-a pus sa maninc pepene rosu si struguri si eu nu am mai avut nimic. E adevarat si ca doar 3-4 zile am avut picioarele umflate, dar dupa asta am mancat zilnic pepene si n-am mai avut nici o problema. Puteti incerca, rau n-are ce sa va faca.
Andreea, merci de sfaturi. M-am mai linistit sa stiu ca si tu si alte burtici aveti problema cu pofta de mancare. Credeam ca sunt eu defecta. Uff ce bine.
Nana, 33+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Piciulika spune:
Vedeti ca recuperez in tromba!!!
quote:
Originally posted by Roxana_G
Sim, si la mine perioada de dureri era insotita de agitatia lui BB. Dar sincer vreau agitatia inapoi, azi de abia a miscat, nu misca de 10 ori pe ora cum ar trebui. De miscat misca dar nu pare ok. Mai vad pana diseara, daca nu il vad vioi ma duc la eco la urgenta si nu mai stau pana maine. Dar sper sa se invioreze. Iti dai seama ca nici in piscina nu a misculat.
Rox, nu te stressa - sigur nu are ñika: citisem cum e cu '10 ori pe ora'. Cica dupa sapt. 30 iti alegi o perioada cand bebe e activ de obicei (dimineata/seara/dupa papa) si numeri miscarile in interval de 10 min. Si urmaresti daca zilnic are cam acelasi numar de miscari in acelasi interval, la aceeasi ora - sa nu se diminueze simtitor.
Pai au si ei ritmul lor de somn/trezire, chef/plictis...!!
10 pe ora, mereu - pai ce, crezi ca-i pe Sambadrom, zile in sir de festival?!
Piciulika 30+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
Roxali spune:
Myral multa sanatate, nastere usoara si bebic super sanatos!
Cristina85ss se vede ca nu ai fost la cursurile pregatitoare ptr nastere...si urlete(vocalizel) au rostul lor, adik te incarca cu energie...fiecare cum simte.Eu una n-am urlat deloc la pria nastere, chiar daca a durat multtttttt...nu de rusine , dar era o durere pe care o puteam suporta si in tacere.
Ali27si Enrico 7ani
poze
isabeluta spune:
Ceamica Institutul de hematologie este in spatele spitalului Filantropia intr-adevar cu intrarea undeva pe o straduta laterala ce da din Dr. Felix. nu m-am lamurit insa la ce incompatibilitate de grupa de referi. daca tu ai OI Rh pozitiv, nu conteaza ce Rh are sotul.
Myral La multi ani! nastere usoare si bebe sanatos.
Eu tot de caldura sufar si ... astept cu nerabdare sa se adevereasca prognoza cu 28 de grd si ploooooi. Yupiii!!!!!
isabeluta31+
bebita
aeperju spune:
Mi-a zis o prietena ca la Cluj sunt 18 grade...oare vine si pe la noi racoarea asta?
Emma 32+
Roxana_G spune:
Nana, nici eu care sunt mare mancacioasa nu prea am pofta de mancare, mananc mai putin si mai rar si numai cateva sortimente. Pepenele ma umfla si pe mine, si apa si lichidele in general ma fac sa ma simt umflata la burtica.
Georgiana, nu stiam ca nu ai voie cu bijuterii la nastere, eu nu am avut la spital pentru ca nu imi mai incapea nimic pe mana, insa mi se pare aiurea. Unghiile le-am taiat si eu la Alex, nu mai stiu daca aveam lac pe ele sau nu.
Amironeanu, bine ai venit si sarcina usoara. Sa stii ca teoria cu nasterea asemanatoare mamelor am auzit-o si eu. Mama m-a nascut in 2 ore jumatate, asta inseamna ca eu la prima nastere am fost chiar mai lenta decat ea. Dar bine ar fi sa fie asa si sa scap usor ca mama.
Piciulika, lamurita cu PDA aia, la noi cred ca nu exista asa ceva. Oricum teoria cu travaliul incetinit am auzit-o si legat de epidurala. Eu nu am simtit-o deloc, ba dimpotriva, Dar am cunostinte care au zis ca a durat mai mult de la anestezie. Nu stiu ce sa mai zic. Oricum la noi epiziotomia aia se face oricum si sincera sa fiu as prefera sa o faca decat sa ma rup. In rest eu ma plangeam de pete, insa nu eram sigura ca sunt de la soare. Pentru ca la mare disparusera, culmea! Insa acum au revenit, am zis ca o fi de la apa din piscina, nu stiu ce sa mai zic.
Ai fost haioasa cu miscarile lui BB, sa stii ca al meu e de obicei miscaret permanent, azi nici nu sughitase macar. Insa acum pe seara si-a mai revenit si m-am linsitit.
Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
luy spune:
Buna seara, burtici !
Am fost plecati in weekend la Ploiesti, la parinti, am fugit de caldura. Desi am dormit si acolo cu geamul deschis, de dimineata mi s-a facut frig si a trebuit sa ma invelesc cu ceva
Ne-am intors azi in Bucuresti, bucurandu-ne ca de maine se va racori
Nana, nici eu nu prea mai am pofta de mancare in ultima vreme, nu prea mananc mare lucru toata ziua, iar cand mananc de multe ori o fac pentru ca stiu ca trebuie sa hranesc bebelina
Maine seara mergem la nenea doctorul, abia asteptam s-o vedem pe printzesa... Si probabil ca tot maine o sa fixam si data cezarianei. Am cam intrat in fibriatie, ca este mai putin de o luna pana o voi tine in brate si eu nu am totul pregatit... Nu mi-e frica de nastere, sunt prea nerabdatoare sa o vad pe bebelina si s-o stiu ca e sanatoasa... Fetelor, mai e atat de putin... Va vine sa credeti ?
Luy 35 fix cu
Gabriela77 spune:
quote:
Originally posted by aeperju
Mi-a zis o prietena ca la Cluj sunt 18 grade...oare vine si pe la noi racoarea asta?
Emma 32+
E adevarat! A plouat si e racoare!
Gabriela 33+ Sara
Roxana_G spune:
Luy, chiar imi vine sa cred! Si cand o sa o ai pe bebelina o sa ti se pare asa nimicuri pregatirile astea materiale. Eu am trecut prin asta si tot nu sunt sigura ca sunt pregatita pentru BB Andrei. Inainte sa o nasc pe Alex, ma uitat la patutul pregatit si visam la tot felul. Nu se compara nimic cu senzatia pe care am avut-o cand am vazut-o dormind efectiv acolo. Si nu doar o zi, cand am realizat permanenta. Nici nu stiu sa explic, dar o sa intelegi tu curand.
Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)