Mamici de septembrie-octombrie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 14
Annisia spune:
Hai sa traiti bine! Eu nu ma adunasi de pe drumuri, dar am intratara sa ii urez toate cele colegei Myral... Iubita, sa fii sanatoasa, frumoasa si la punga grasa!!!! Sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume, alaturi de toti cei dragi tie. Si sa treci cu bine de nastere, contractii si alte treburi de genul aista. Te pup si sa fie bine pentru toata lumea! LA MULTI ANI!!!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Roxana_G spune:
Gabi, sufocare aveam si eu, acum a mai coborat burtica si nu ma mai sufoc chiar asa. Cred ca e normal. Bine nu sunt, parca sunt mai rau. Mai umflata, mai lesinata. Nu mai suport caldura asta. Ma sunase sotul aseara din Munchen si imi zicea ca sigur mi-ar fi placut acolo la 22 de grade. Sigur ca da! Cu moralul sunt asa si asa. Nu stiu ce naiba am, cu Alex nu eram asa. Tare nasol cu mainile, acum va inteleg pe cele cu probleme cu ele. La mine erau numai picioarele umflate, dar e neplacut si la maini, ca dor, nu apuc bine. Bine ar fi sa nu mai plece sotul tau deloc de la 35 de saptamani, eu le am deja implinite si uite...Pentru august va fi mai nasol...intalnirea de pe 29 august e batuta in cuie, dar nu garanteaza nimeni ca nu mai intervin si altele. El zicea ieri ca ma ia cu el...ha ha ha, cine ma primeste in avion asa gata sa nasc. Mda...haz de necaz. Deocamdata am vorbit cu cea mai buna prietena a mea, sa stea ea cu mine zilele alea in care este plecat. Ea e destul de calma si calda si cred ca ar fi mai stapanita decat oricine din familie. Asa ca parca ma simt mai bine psihic cu gandul la ziua respectiva. Dar poate nasc pana atunci...dar nu mai devreme de 17 cand vine medicul. Maine merg la eco oricum si saptamana asta ma duc la control la doctorita inlocuitoare, macar sa imi fac o idee despre ea si sa vad si cum stau.
Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Gabriela77 spune:
Roxana, sa stii ca starea de rau si depresie e cauzata in mare masura de canicula asta...Exact asa ma simteam si eu, lipsita de vlaga, neputincioasa, umflata, irascibila...mi-am revenit acum odata cu vremea! Dar eu totdeauna am fost meteosensibila!La tine ar prinde un ajutor cu Alex!
F bine ai facut ca ai vb cu prietena ta! Macar esti mai linistita! Desi, eu sint convinsa ca bebe va veni cand va fi timpul! Dar, stiu si inteleg, e stresant cu statul asta singura! Un element de stres in plus...Dar hai k a fost haios sotul tau, sa mergi cu el...he-he-he, am ras una buna! Nu m-as mira sa imi propuna si al meu asa ceva, la cat e de glumet!
Ce bine ca mergi si la eco, asa mai vezi si tu cum stai si te linistesti! Si eu merg poimaine, dar zau ca nu mai am rabdare! Pe la mijl lui aug imi pleaca dr in concediu si mi-a zis sa stau linistita ca revine cu 10 zile inainte de DPN-ul meu....Stai sa vezi ce linistita o sa fiu....
Un pupic de la mine sa te simti bine
Gabriela 33+ Sara
Yaia spune:
Buna tuturor gravidutelor!
In primul rand, multumesc de felicitari, Gabriela77.
Si La multi ani, Myral, sa fii iubita si fericita alaturi de cei dragi!
Eu, din fericire, nu am probleme cu somnul, ba dimpotriva, dorm pe rupte. Dar e drept ca nu am prins nici caldurile care va omoara pe voi. In tara nu am prins mai cald de 28-30 de grade, asta pentru ca anul asta nu am vrut sa dau deloc prin Bucuresti. Cel mai cald am prins in Croatia, 44 de grade, dar era ziua in care plecam de acolo si in masina aveam aer conditionat, asa ca nu am suferit foarte mult. Dar va compatimesc din suflet pe cele care suferiti de cald si sper sa vina si la voi ceva racoare (aici, in Tampere, sunt 17 cu nori si e bine).
Roxana_G, imi pare rau ca trebuie sa-ti faci griji si pentru sotiorul plecat si aranjamente sa gasesti inlocuitor. Prietena cea mai buna pare o solutie salvatoare, dar iti tin pumnii sa nasti cand e sotul tau acasa.
cum v-am mai spus, aflaram si noi ca bebe e baiat. Am facut o eco in Romania si am nimerit la un medic super fain! Bebe era sanatos, iar mama era sanatoasa tun! :)) Acum au inceput sa apara si la mine dificultati la aplecat si oboseala. In rest, concediul a fost super, ba in elvetia am mers la un parc de distractii cu apa si m-am dat si pe vreo 4 tobogane. :)) Unii ar zice ca sunt nebuna, dar sunt mare fan si mi-a placut la nebunie. Bebe nu a parut suparat deloc, cred ca i-a placut si lui.
Vad ca se vorbeste de mancaruri...ei bine, si eu am mancat prin mai vreo 2-3 felii de icre aduse de o prietena din tara. Aici nu se gaseste salata de icre ca cea de acasa si imi era pofta rau, asa ca am zis mai bine sa potolesc pofta. Si ieri am luat si o gura de pate de ficat adus din Ro, ca manca sotul cu o pofta!!!
Maine avem si eco programata aici...eu am Rh negativ si cei de aici vor sa mai faca o eco...inainte de a pleca in concediu mi-au luat si sange pentru a vedea cum stau cu anticorpii...sper ca totul e ok, ca nu am primit nici un telefon sau ceva de genul asta. Mie putin groaza ca miercuri dimineata imi fac astia un test de glucoza, ca am luat prea mult in greutate zic ei si vor sa fie siguri ca nu e diabet. Am inteles de la celelalte fete ca e destul de neplacut testul...sper sa fie bine.
Am scris ca multe prostii si am impresia ca nu prea sunt coerenta...de, prima zi inapoi la birou...
Va las acum, o zi buna si racoroasa tuturor!
Irina 29+ si bebe baietel
Sabina spune:
Buna iubitele.
La multi ani Myral!! Sa fii sanatoasa, fericita, sa nasti la termen!Hai ca esti leoaica curajoasa!
eu ma iau de mana cu Roxana.Noaptea ma dor toate aleaLa Sofia n-am avut asa ceva. Sunt depresiva rau, am luat 18 kile pana acuma:(((
sunt sinistra.Plus ca nervoasa cat incape.
Si eu am oaresce probleme cu Sofia, vrea numai cu tatal ei iar eu sufar tare de tot.Mie imi zice ca sunt rea si ca nu ma joc cu ea destul.Dupa aia ii pare rau si ne impacam, dar pana la tura urmatoare...
cat despre patul de bebelus si altele, bineinteles ca ideal sa mearga totu ca pe apa: l-ai alaptat, l-ai culcat, peste 3 ore te duci zambitoare si alaptezi inca 15 minute, iar adoarme...
hehehe.Realitatea nu e deloc asa, din pacate.
nu vreau sa sperii pe nimeni, dar prima luna nu e simpla.Partea buna e ca trece.La primul copil ti separe ca asa va fi toata viata:)).ca te vei simti ingrozitor samd. La al doilea stii ca trece.Sau daca iti spune cineva dinainte:)))
Asa ca eu mi-am ascultat instinctu si am luat fata la mine pe burta si gata.Am dormit amandoua fericite.
la 2 ani a dormit singura fara probleme, deci nu ma sperie gandul ca la 15 ani doarme cu parintii.
Andries era ok acuma, dar a avut cateva zile f nasoale, cu stari de rau.
Piciulika, bine-ai revenit! Imi place ca esti optimista.Asa si trebuie.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
sim_stoian spune:
Roxana, nasol asa singurica, te inteleg. Si sotul meu mai facea delegatii, dar acum nu mai pleaca decat cel mult pana la Ploiesti in cursul zilei. Si eu am mainile umflate, de mai mult de o luna nu mai port nici inelul de logodna, nici verigheta. Bine, dimineata ar intra pe degete, dar nu le mai pot scoate dupa-amiaza.
Nana, sper ca esti mai bine azi
Eu abia astept sa ma duc la dr pentru ca de atunci de cand am avut durerile respective, bebe este foarte agitat si nu inteleg ce face acolo. Plus ca mi se pare ca e tot mai jos pentru ca respir ceva mai bine si nu prea mai pot merge pe jos fara sa simt dureri/intepaturi.
Uf, sper sa se mai racoreasca. Nu mai pot de cald...
Sim 34+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Happiness_4_us spune:
Andriesule, iti tinem pumnii sa treaca starile astea nasoale si sa fii bine si tu si bb. Curaj ca mai e putin! Pupici.
Sabinule, si eu trec cam prin aceleasi stari, referitor la noapte cu dormit si stari aiurea, dar ma consolez ca mai e putin si scap. Cel mai mul imi doresc sa il nasc odata pe Razvan ca sa mancam separat amandoi. M-am saturat sa ma gandesc mereu, asta am voie, asta nu, asta-mi face aciditate, lactate nu seara ca trebuie luat fierul si nu se asimileaza daca mananc lactate cu mai putin de 2 ore inainte sau dupa ce iau fierul si tot asa. Uffff.
Dar scapam noi si de asta. Eu una abia astept sa il vad pe Razvanel, mai ales ca ultima data l-am vazut la eco morfofetala din sapt 19. A trecut atat d emult de atunci....Sunt tare curioasa ce moaca are, manca-l-ar mama pe el de delfinas care nu sta locului o secunda, face numai acrobatii.
Sim sunt o idee mai bine. Merci mult!
Sa stii ca si la mine se misca bb la greu, poate si ptr ca nu mai are loc. Este intr-o permanenta agitatie iar burtica mi se face intr-un fel anume , ca ma buseste si rasul cateodata!
Durerile de care spui tu, le am si eu si cred ca ptr ca bb este pozitionat deja cu capul in jos si apasa acolo. Cateodata imi trage niste intepaturi ca imi taie respiratia si ma intreb: daca acum e asa, in travaliu o sa fie jale. Dar incerc sa ma imbarbatez si tac si indur ca oricum nu mai pot face nimic.
Nana, 33+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
bernix spune:
La multi ani, Myral! Sanatate si lini#351;te, sa nasti usor si la termen, iar copilul sa fie vesel si sanatos!
Vad ca mai multe dintre voi au mainile si picioarele umflate, insa mie mi se pare ca m-am umflat si la fata. Sincer, am cam inceput sa ma sperii si mai am ceva pana la 10 aug. cand ma duc la doctor.
cristina85ss spune:
Am facut sambata vizita la anestezista ptr epidurala,am vorbit despre riscuri,mi-a verificat coloana vertebrala si totul e bine. Bineinteles daca va fi sa ajung la spital si sa nasc in 30 minute nu mai fac eu nici o anestezie ( as vrea eu) altfel nu as putea sa stau in dureriile alea. Am auzit de la parter cum tipau saracele femei de m-au surzit Cabinetul anestezistei era la parter iar la etajul 2 se aflau saliile de nasteri si saloanele ptr noii nascuti,fetelor nu cred ca mai are rost sa va descriu ce am putut auzi,ce strigate si plansete. Daca eram in camera cu ele inebuneam. Acum imi e frica numai cand ma gandesc....ingrozitor!
Cristina 32+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
Sabina spune:
Nana, asa e, mai e un pic de tot:)
cred ca si varsta m-a ajutat la prima sarcina , la 22 de ani altfel le duci.
Cristina, nu mai speria fetele.
cand am fost eu la recoltare sange pt anticorpii de RH, erau 2 acoo care mureau de frica, vociferau, faceau ca toate alea:)
capul conteaza, durerile sunt intr-adevar diferite de la persoana la persoana, da un om intreg nu se manifesta:)))
asa ca nu te speria!!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia