Mamici de septembrie-octombrie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 13
aeperju spune:
quote:
Originally posted by betty78
aeperju eu cand am arsuri am luat Maloox jumatate de pastilutza si ma ajuta. Ai grija ce mananci, pentru ca in perioada asta este foarte usor sa faci o colica biliara, mai ales ca bila dreneaza mult mai greu iu perioada sarcinii. Eu am ajuns de 2 ori la spital pentru astfel de probleme in timpul sarcinii. Pana sa raman insarcinata nu cred ca am avut probleme de genul asta.
betty 78 35+
AMR 32 zile
pozele noastre
bulinutza noastra
AM inteles. O sa fiu mai atenta.
Emma 32+
Gabriela77 spune:
La multi Ani, Myral! Sa fii fericita si sa ai un bebe santos, la termen!!!!!
Picca, imi pare rau de contractii, dar sint sigura ca mai sta bebele tau cuminte!
Ana, felicitari pt grasunelul de BB Vlad! Ma bucur ca nu mai ai cod rosu! Bravooooooo!!!
Roxali, merg maine sa imi fac si o analiza, ca nebunii astia nu mi-au facut nimik, au zis ca oricum nu am voie nimik in sarcina, de-aia am fost la homeopat! Multumesc de sfat!
Iuli, cu umflatul si eu am patit-o, acum sint bine, doar mainile putin! Dar cand a fost canicula aia, vai de picioarele mele…
Myral, e bine fetita ta ca greutate, ce tot vb? Bravo! Eu iau numai Fier, vitamine nu am luat decat in primul trimestru, analizele au iesit bine, asa ca medicul a zis ca nu e necesar sa ma indop cu vitamine.
Teodoran, bravo pt vestile bune de la eco!
Piciulika, bine ai revenit din concediu! Ma bucur ca esti bine si ti-a priit! Bucura-te de ai tai si ai grija de tine si bebe! Frumoase poze!
Yaya, felicitari pt baietel!
Bernix, bine ai venit si sarcina usoara!
Urmy, felicitari pt vestile bune de la eco! M-ai distrat cu lungimea putzei…Nu steam ca si aia o masoara…DEJA!!!! He-he-he!
Bety, Gema, sper ca v-au lasat contractiile!
Altfel, eu bine, un weekend minunat, cu iesit la iarba verde si rasfatata de sot cu mancaruri delicioase, ca sa isi ia revansa ca iar pleaca…De fapt, tocmai a plecat pt cateva zile in Elvetia! Offf! Dar macar, i-am dat ceva lista de cumparaturi din Germania pt bebe! Nu prea imi place sa raman singura in perioada asta! Roxana, tu ma intelegi….
De dormit, in ultimele 2 nopti am dormit chiar bine, doar cu vreo 2 treziri pe noapte pt toaleta! Boierie! Dar, s-a racorit la noi, e muuuult mai bine! Mi-am intensificat plimbarile!
Va pup o zi frumoasa!
Gabriela 33+ Sara
danuta36 spune:
MYRAL La multi ani! Nastere usoara,un bebe sanatos si mancacios!
Bernix bine ai venit si sarcina usoara in continuare!
Dana 30s
toma_lly spune:
MYRAL, nastere usoara si la termen, un bebe sanatos si mancacios !!!
Tomitza 34+ Natalia Ioana
MAI SUNT 6 SAPTAMANI !!!
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
Roxana_G spune:
Buna ziua. Azi am fost mai lenesa, am dormit tarziu. Pe la 7 fara ceva mi s-a facut rau, ma luase cu transpiratii si lesin. Ma cam speriasem, eram asa chiauna ca nu am gasit bateriile la tensiometru ca sa vad daca e totul in regula. Si eram singura, adica saptamana asta sunt cam singura, fara sotul meu. Pana la urma mi-am mai revenit si m-am culcat, am dormit bustean pana la 10 jumatate. Dimineata puturosul de BB nu facea nimic si m=am indopat cu dulciuri sa il fac sa miste si pana la urma a dat cateva semne firave. Sumt umflata, de fapt nu atat picioarele, cat mainile, de abia reusesc sa strang mana in pumn, si atunci ma doare. Aseara am apucat sa scot inelele cu apa rece si sapun, si bine am facut. Inca o zi torida...offff, si Alex ma innebuneste cu piscina. Numai cand vad soarele asta ma ia cu rau.
Ana, cred ca Miruna se va lamuri dupa ce vine BB. Legat de grija ei, nu stiu ce ai facut tu cu pregatirile pana acum, noi am accelerat in ultima saptamana si ma intreb daca nu a venit de aici nelinistea Alexandrei. Vineri am luat covor pentru BB si i-am luat si ei unul nou pentru dressing unde isi tine jucariile si i-am luat si asternuturile alea cu Fairytopia. Parea totul ok si era multumita, insa cand a venit tati acasa a insistat sa ii arate intai camera ei. Ai grija cu bunicii ceilalti, mai dadaceste-i, chiar daca se supara. Oricum ce noroc ca ai putut sa o mai lasi pe Miruna cand cu unii cand cu altii. Eu cred ca am clacat pentru ca de mai bine de o luna sunt numai eu cu ea si nu mai pot.
Irina, sigur este si de la caldura. Vorbeam cu o mamica de la copilasii de ian-febr 2004, adica de varsta Alexandrei, si imi spunea ca baietelul ei este la fel ca Alex de 2-3 saptamani si nu are nici un fratior si nici perspectiva.
Betty, cred ca trebuie sa mergi totusi la un control. Sau macar sa o suni pe dr si sa vezi ce parere are. Macar pentru linsitea ta.
Picca, lasa ca 15 kg nu e asa rau. Cat despre somn, eu am dormit bine pe dreapta, apoi pe stanga, acum nu mai pot nicicum. Mai e putin si nu o sa mai dormim de plansul lui BB. In rest, soparle zici? Macar nu intrau in casa. Noi am mai scapat de gandaci, de cand am sigilat usile. Mai apar asa 2-3 mai rar, dar e alta treaba. Eu nu suportam gandacii inainte, acum nu ma mai terorizeaza asa, insa nu era vorba de cativa, in garaj gaseam si cate 30. Iti dai seama...Cat despre gradina, noi avem broscute.
Gabi, e neplacut sa fii singura, eu inteleg evident, dar sa stii ca saptamana asta iti impartasesc suferinta. Si eu nici parte de cumparaturi nu am, adica nu are timp de asa ceva. Macar ai avut un weekend bun.
Cam asta. Incerc sa ma mobilizez sa ies la piscina cu fata, desi...nu am nici un chef.
Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Myral Sa fii sanatoasa, iubita si fericita, sa ai o nastere usoara si un BB sanatos!
Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Marunzika spune:
Myral sarcina fara contractii in continuare si un bebik sanatos-voinik!
Multumesc ca va ganditi mereu la mine . Eu sunt tot la pat si ma bucur pt fiecare zi in care colul rezista si bb sta in burtik. Miercuri intru in saptamana 34 si asta e super pt mine ca prin saptamana 29 tremuram de frica unei nasteri asa timpurii. Oricum injectiile pt maturare a plamanilor lui bb sunt facute si asta ma linisteste destul de mult in cazul in care gargarita vine mai devreme de 37 saptamani. Ma intristez doar ca nu am voie sa fac nimic si trebuie sa se ocupe sotul de toate cele, insa vad ca face absolut orice cu drag. Pofta de mancare nu prea am, din cauza arsurilor mananc numai uscaturi si foarte putin, iar in loc sa beau lichide mananc pepene, caci si lichidele imi e greu sa le inghit tot din cauza arsurilor si a durerilor din piept provocate de acestea.
Sper ca saptamana asta sa reuseasca sotul sa renoveze camera pt bb si apoi sa monteze mobila. Patutul si cosuletul le aducem doar dupa ce se naste bb. Iar de pictat pe pereti in camera gargaritei, asa cum imi doream eu, ramane dupa nastere - sanatosi sa fim!
O saptamana racoroasa si lipsita de probleme va doresc!
32+ & 22kg in +
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
liadorian spune:
Myral, La multi ani fericiti alaturi de cei dragi tie! Sa dea DD sa scapi de contractiile astea nesuferite si sa nasti cat mai usor, cat mai aproape de termen!
LIA si domnita Miruna Demetra
DPN: 31 iulie-6 august si apoi...
Gabriela77 spune:
Roxana, eu demult am dat jos inelele, cu mainile asa si eu, inca destul de umflate, dar macar bine ca am scapat cu picioarele…Cu statul singura, asta e, nasol…Important e sa fie langa noi la momentul X!!! Eu i-am zis ca din sapt 35 sa nu se mai gandeasca sa paraseasca tara….Eu ma trezesc mai nou noaptea cu o senzatie de sufocare, e normal? Asa a fost vreo 2 nopti! Acum vad ca nu a mai aparut! Dar nici asa cald nu a mai fost! Tu te simti mai bine?
Maruntzika, bine ca esti ok!
Gabriela 33+ Sara