Mamici de septembrie-octombrie 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Piccaflor eu chiar nu am avut contactii pana acum, sau poate cate una asa odata la cateva luni, dar ieri am zis ca nasc, mai ales ca la un moment dat erau din 2-3 minute, si tineau peste 10 secunde.
Problema este ca am fost pe 23 la control si nu era nimic anapoda, doar ca se mai inmuiase colul.

Betty7835+ cu
AMR 31 zile
pozele noastre

bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Roxana ca tot ziceai tu de invazia gindacilor....vrei sa-ti spun eu ce am pe terasa?....sopirle ...ba saptamina trecuta am gasit una mica in baie...pina acum citiva ani asa fi urlat de mama focului,insa acum nu-mi mai e asa frica de ele...m-am obisnuit,aici fiind o zona foarte "sopirloasa"...ba chiar acum mi se par simpatice,mai ales alea mici...bineinteles daca respecta distanta regulamentara,ca daca nu schimb repede ideea
Myral La multi ani iubita!....iti doresc o nastere usoara si cit mai aproape de termen si un bebe sanatos tun!
Carpatina te rog frumos,imi trimiti si mie un PM cu parola de la mail-ul comun? ...multam'

Picca 30+ cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Myral,
Ceamica, ala e institutul.
Mi-e somn de mor. M-am trezit de la 6.30 ca sa duc masina la Badsi la vopsitorie. Stiam ca sunt pe soseaua de centura, dar nu mi-am inchipuit ca sunt chiar in mijlocul campului. Noroc de seful de atelier ca si-a facut mila de mine si m-a trimis cu o masina pana la Badsi in Pipera...Sa vad ce fac miercuri sau joi cand o sa trebuiasca sa ma duc sa imi iau Bijoux-ul de la ei. Nasol fara masina, nasol tare.
M-am invrednicit sa pun o masina de rufe la spalat, desi mi-e groaza cand ma gandesc ce inabuseala se va face pe balcon dupa ce le intind. Cred ca ma bag la somn sa recuperez, ca nici asta-noapte nu am domit bine, abia pe la 4 am adormit ca lumea, iar la 6.30 a sunat ceasul .

Sim 34+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by betty78

Piccaflor eu chiar nu am avut contactii pana acum, sau poate cate una asa odata la cateva luni, dar ieri am zis ca nasc, mai ales ca la un moment dat erau din 2-3 minute, si tineau peste 10 secunde

pozele noastre

bulinutza noastra

Te cred scumpa ca te-ai speriat ....te sperii cel mai rau la primul set de contractii dureroase si regulate....eu intre timp m-am obisnuit cu ele ca n-am avut de ales...
Sper ca la tine sa fi fost doar un episod trecator....oricum pt linistea ta,poate ar fi mai bine sa mergi la un control...

Picca 33+ cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Myral, iubita, la multi ani, sanatate, tot ce iti doresti, si mai ales nastere usoara si la termen!

Ana 34+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Fetelor, de Marunzika nu mai stiti nimic?

Sim 34+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Ana,Carpatina multumesc frumos pt parola!

Eu ma duc sa-mi fac o salata de fructe ca m-a palit o poftaaaa

Picca 33+ cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Myral, LA MULTI ANI!!!!!! sanatate, nastere usoara, un bebe sanatos si mancacios, sa fi iubita si fericita.

Am reusit sa fac si eu ochi, asta pt ca bebe s-a trezit si a inceput joaca...
Mi-am dereglat de tot programul de somn, adorm pe la 1-2 si ma trezesc la 10-11, in rest sunt ok, mi-a fost cam rau aseara dupa plimbarea prin parc, de la caldura cred.

Si eu am mai comisoooooo cu mancarea,nici eu nu am imunitate la toxo, incerc sa nu ma gandesc...

cecilia,34+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Myral La Multi Ani!!!! Iti doresc o sarcina si o nastere usoara, um bebe sanatos, care sa iti aduca numai bucurii!!!!

Betty7835+ cu
AMR 31 zile

pozele noastre

bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Cu scuzele de rigoare, mai intai la multi ani ptr Alinush, sa fii sanatoasa, iubita, si sa ai o nastere usoara!

si pentru Myral, numai bine, sa scapi de contractii si sa duci sarcina la termen.

Eu sunt tare somnoroasa ca de la 4 jumate n-am mai reusit sa adorm din motive de arsuri cumplite si carcel. Groaznic. Vineri m-a durut cumplit spatele drept ptr care nu am mai ajuns la birou, am stat acasa. Am asa o stare de nervi si de draci de n-ati vazut. Ma duc sa-mi iau o cafelutza ca poate imi mai revin. Nu mai zic si de o usoara durere de cap care ma sacaie de dimineata. Offff
Revin.

Nana, 33+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput