Mamici de septembrie-octombrie 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Iertati-ma fetelor daca v-am speriat,nu asta a fost intentia mea. v-am povestit asta ptr ca de atunci am numai cojmaruri noaptea,si am gandit ca poate la voi gasesc o incurajare. Imi pare rau daca v-am speriat

Cristina 32+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Hai, Cristina ca nu o fi asa de negru. Au nascut atatea femei inaintea noastra. Eu una nu ma sperii asa cu una, cu doua.

Sim 34+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai eu asta incercam, sa te incurajez.
sa-ti spun ca totusi se poate controla tipatu asta:)
Uite, Roxana n-a tipat deloc la nastere, doar la cusut:))))
eu dupa ceza am avut dureri destul de nasoale, si impeuna cu mine alte 5 mamici la reanimare.Da erau nene 3 care gemeau incontinuu. Si sincer, nu cred ca le durea mai taredecat pe celelate.Eu eram cu durerea cat casa da cu zambetu pe buze.
nu zic ca nu doare, doare!!!
dar nitel umor nene:)))

nu te speria numa ca ai auzit pe unele ca se manifestau cu valuri, in loc sa inate cat de cat calm acolo:))0)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Hai fetelor, fiti barbate !!
Trecem noi si pe asta, nu suntem nici primele si nici ultimele...
Eu ma gandesc la sufletelul care se tot misca prin burtica si care are si va avea nevoie de toata dragostea si suportul nostru
Eu una, nu mai pot dupa gagalicea mea

Tomitza 34+ Natalia Ioana
MAI SUNT 6 SAPTAMANI !!!

Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Yaia

cum v-am mai spus, aflaram si noi ca bebe e baiat. Am facut o eco in Romania si am nimerit la un medic super fain! Bebe era sanatos, iar mama era sanatoasa tun! :))

Yaia, felicitari pentru vesti.

Cat despre testul cu glucoza... mie nu mi s-a parut dificil... acum m-am obisnuit si cu dieta (pentru ca eu am picat testul ). Iti urez succes si rezultate bune!

30+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Carpatina, multumesc mult! Sper si eu sa fie totul bine, sa nu am nevoie de dieta. Daca o sa pic testul, o sa te mai sacai cu intrebari despre dieta. Sper sa nu fiu o pacoste pentru tine.

Cat priveste nasterea , tipetele si durerile, nici eu nu m-am speriat. O prietena tocmai a nascut saptanama trecuta si aseara am fost sa vedem proaspata mamica si bubulina ei, Iris. Aratau amandoua super si mamica nu s-a plans de nastere. Daca ea a putut, nu vad de ce noi celelalte nu am putea sa trecem peste asta. Plus ca o sa avem si ce astepta in momentele cele mai dureroase...Sunt convinsa ca o sa ne aline durerea gandul ca o sa tinem pruncii in brate dupa ce trece totul.

Am primit si noi pachetul care se da aici tuturor mamicilor si care are cam tot ce trebuie in primele momente de viata. Sunt niste hainute asa de simpatice acolo! De saptamana asta, incepem si noi cumparaturile. Am adus de acasa scutece din finet si o sacosa de menicamente pentru toate situatiile posibile si imposibile. Speram sa nu fie nevoie de ele, dar le-am luat "just in case".

Curaj, fetelor, mult a fost, putin a ramas!

Irina 29+ bebe baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Nici pe mine nu m-ai speriat.. ca eram deja!

30+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Cristina nici pe mine nu m-ai speriat...ca eu is Toma necredinciosu' ....o sa ma conving eu la fatza locului ce si cum...
Nana sper ca te simti mai bine
Yaia felicitari pt vestile bune de la eco! testul cu glucoza nu mi s-a parut nici mie asa rau....
Gabriela asa sa fie cum zici tu ...
Tomitza,Sim,Sabina

Picca 33+ cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Myral, LA MULTI ANI! Multa sanatate, sa o nasti pe cea mica sanatoasa si cat mai aproape de termen.
Sa inteleg ca in afara de burtici cu contractii, arsuri si rau, au aparut si burtici depresate? la toate sa treaca! Asta noapte, am dat si eu apa la soricei, ca pe rate le-am ingrashat cam multa vreme. Si asta fiindca s-a luat sotzul de mine dintr-un motiv absolut nesemnificativ (pe care nici eu nici el nu l-am fi luat in seama in conditii normale). Si s-a speriat saracul de lacrimile mele de crocodil. Pana la urma am recunoscut eu ca e de la casa (stresul cu firmele de constructii, electrica, puturi), camera bebe (care la noi e inca magazie si-mi trebuie timp si chef si ajutor de la sotz ca-s cutii si saci mari, sa am grija de ea), emotii pentru copilul care se va naste, dorul de Ana (pe care am lasat-o sambata la tzara ca sa putem merge la o nunta in afara orasului si ieri n-am mai ajuns la ea etc).
Asa ca astrazi fug la tzara si acolo raman pana joi.
Sanatate la toata lumea!
Bee 28+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi Ani, Myral! Sa fii fericita si sa ai bebe santos!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput