Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(50)
Raspunsuri - Pagina 3
slimatei spune:
cam tarzi raspund..sunt eu...ca ma invart pe aici prin casa si nici nustiu de unde sa fac rost de apa....tantalaii astia nici nu au anuntat ca opreresc apa...de baut mai am vreo cateva guri..pana la 17..cand deschid magazinele mi-ajunge...as fi vrut sa fac un dus sa ma mai racoresc un pic..da nu-i...macar pt...wc daca as avea... eu inteleg ca nu e apa, dar nici asa....
Stefania cu Stefania la purtator
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by adinag
eu sunt, BB... Ce-ai gasit/vazut?
Adina 18+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
am vazut un patut dragut, lucrusoare de bebe. am mai luat cate un body.. si in rest mi-am luat mie cateva lucruri.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
adinag spune:
Pai asa-i cel mai bine - ce ti-ai luat tie? Fa-mi si mie chef de ceva frumos.
Aici ma enerveaza ca se inchid toate magazinele cel tarziu sambata la ora 18 si pana luni gata, nu mai ai unde merge!
Adina 18+
mihuta spune:
Lasa Adinuta , ca asa faci economie. Eu, cel putin, de cate ori ies din casa cheltui bani
23s + Sophia
adinag spune:
Stefi, luni pana sambata, da... La Viena si alte orase mai mari. In orasele mai mici si in sate fac si pauza de masa, dar nu cele mari gen Billa, Spar sau mai stiu eu ce, astea nu-si permit sa faca pauza :-)
Insa eu de obicei duminica as putea sa merg in liniste si fara fiica-mea si cu aswin la cumparaturi, dar au inchis!
adina 18+
adinag spune:
Mihuta, cu economia m-ai cam atins... touchée, cum se zice
Stefi, pai daca n-ar avea nici in timpul zilei deschis, de luni pana sambata, cand sa aiba? Ca si intimpul saptamanii cel tarziu la 19 se inchid (cu unele exceptii nesemnicative)
adina 18+
bb_yasmi spune:
incerc sa pun cateva poze cu hainutele achizitionate + carucior+ biberoane
nu le pun pe toate ca sunt prea multe...
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
pet.cost2005 spune:
ooofff ... cu pozele astea ... nu inteleg, ieri se vedeau si azi nu...
Incercati acum ... pe mail-ul comun, am sters mesajul de ieri si am trimis altul ...
Petronela