Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(50)
Raspunsuri - Pagina 4
slimatei spune:
adina uite ca aici e inchis in fiecare zi de la 13-17 desi deschid la 9dim si la 20.00 inchid exclus duminica ca e inchis..si in roma sumt magazine care inchid asa nu toate dar majoritatea...sunt deschise supermarcheturile si cam atat...
auziti ati vb voi cu astia pe aici? ca au dat drumul la apa
Stefania cu Stefania la purtator
bb_yasmi spune:
stefania, asta "ma disperat" vel mai tare in italia, programul magazinelor. noi dimineata mergeam la mare-plaja, iar la 12 la amiaza ne intorceam si mergeam din nou de la 16-20 la mare!! deci iti dai seama ce nervi aveam ca atunci cand aveam timp si nu puteam sta la plaja nu aveam nimik de facut inafara de...nani pana ca si supermarketurile aveau acelasi program. noroc ac am prins 4 zile de festivalul vinului care tinea pana la 2 .30 noaptea si toate magazinele erau deschise atunci pana la 2 noaptea.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
bb_yasmi spune:
gata!! am reusit sa pun cateva poze cu lucrusoarele achizitionate pana acuma!!
http://new.photos.yahoo.com/bb_yasmi/album/576460762405036859
poza eco bb si burtik
bb_yasmi spune:
anca , si pe mine@!!!! cand i-am cumparat erau o gramada de modele si culori!! mi-a fost greu sa aleg doar o pereche.....
poza eco bb si burtik
adinag spune:
wow, BB, foarte frumoase lucrusoarele!!! Va arata chiar ca o printesa! Ce frumoase!!!
adina 18+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
bb_yasmi spune:
din Italia cand am fost in concediu!! mie imi place la nebunie treningul ala Chicco si alea 2 gecute!! imi sunt asa de dragi!!!
poza eco bb si burtik
adinag spune:
voi stiti ceva de Jasmin? parca n-a mai scris de mai multe zile, nu? Oare e ok?
adina 18+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
bb_yasmi spune:
adina, ca tu esti deja mamica, crezi ca ajung pt primele 2 luni lucrusorele?? eu am cumparat mai multe dar pe majoritatea scrie ca sunt de la 3 luni!!!
poza eco bb si burtik