Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(50)
Raspunsuri - Pagina 27
Jasmin012 spune:
M-am uitat la pozele de pe mailul nostru..ce burticutze mari aveti, aproape toate...vreau si eu...
Gianina, fetita e a ta? ca e tare draguta...
Cami, vreau si eu minge din aia mare pt exercitii...de unde imi cumpar?
Rox, nu am reusit sa vad vergeturile alea cu care te laudai...chiar nu. Esti foarte bine pt cit e de mare burtica.
Se pare ca m-am inselat...tot 5 kg am luat, nu 6, mi s-a parut...de o luna n-am mai luat nimic in greutate...poate de asta nici nu am burtica atit de mare ca ale voastre...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
slimatei spune:
Jasmi eu zic sa nu te mai preocupi depe acuma si sa intrebam dr. la vremea respectiva....stai linistita...pana vine momentul....ca eu una nuci macar nu indraznesc sa ma gandesc...dara sa ma mai stresez....
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
pet.cost2005 spune:
jasmin - bun subiect de dezbatere ... aceeasi problema o am si eu cu mama.
Initial am vrut sa o aduc pe mama cu noi o perioada (2-3 luni) sa ma ajute cu una cu alta. Dar am renuntat din mai multe motive: lipsa de spatiu (adica spatiu s-ar putea face pana la urma da' am sta cam inghesuiti), mentalitate invechita si alte discutii si certuri pe care le-am avut cu ea pe motive familiare ... altele decat bb. Deci, nu zic ca un batran la casa omului e bun, te poate sfatui, te poate ajuta ... dar nu sunt nici prima si nici ultima mamica care isi creste puiul singura, ma rog la D-zeu sa nu fie probleme grave, graba sa ma duc la serviciu deocamdata nu am, deci pot sta linistita cu bb acasa. Si la o adica ... avem o familie de italieni care "ne-au adoptat", ea mama a 4 copii si bunica a 4 nepoti, de-o seama cu mama, pe care la o urgenta o pot consulta fara probleme.
Cat priveste infasatul ... aici nimeni nu infasa copiii ca la noi (sau poate cum era la noi), toti sunt cu pampers, liberi si lejeri. Si nu sunt toti copiii cracanati ... eu cred ca e o idee invechita asta. Cu manutele ... iarasi mi se pare o prostie sa lasi unghiile mari pana nu stiu cand zice traditia bisericeasca ... ca nu e bine. Ba chiar am sa-i tai unghiutele (bineinteles cu forfecuta aia cu varfurile rotunde, asa cum am citit pe ici pe colo) pt. ca intr-edevar se pot zgaria si cresc fff repede (am vazut la o prietena care a nascut de curand). Daca stie cineva sa imi spuna explicatii concrete, logice, medicale si nu babesti pt. care trebuie infasat copilul asa teapan si chestia cu unghiile ... pana acum nu mi-a zis nimeni ... doar ca ... asa se face. Eu asa gandesc, fiecare face cum stie ...
Petronela
Jasmin012 spune:
Pa, Dany, pe miine.
Pussi, nu pui si tu poze cu tine si cu burti? Sa vad si ce zic celelalte fete cu experienta: Cami, Adina, Mirela, Raluca, Gianina etc. Poate ele au facut experienta, sa ne zica si noua....
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
pet.cost2005 spune:
cristi - bun venit in gasca noastra !!!!! Daca vrei sa te trecem pe listuta poti sa ne dai datele tale ... UM (ultima menstruatie), DPN (data probabila a nasterii) si DN (data naterii tale). Sarcina usoara si numai bine !!!
Vezi ca primele 10 mesaje iti sunt moderate de aia apar decalate si poate trec cu vederea ... asa ca scrie mai repede alea 10 mesaje ca sa fii si tu in rand cu discutiile noastre.
Petronela
pussi spune:
Jasmin012 maine pun pe cineva sa-mi faca poze cu ... cele 3 gagici misto
petro cam asa e cui ideile invechite, pe vremea lor nu existau pampersi..servetele umede si..
PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Jasmin012 spune:
Ah, nici nu ma gindesc sa nu-i pun pampers...nu vreau sa spal scutece. Da, si eu vreau explicatii logice si medicale, ca daca nu are nici o legatura infasatul cu cracanatul atunci nu-l chinui pe puiut.
Da, Petro, si eu sunt in aceeasi situatie, nu voi avea pe nimeni cu mine din familie, vom fi doar noi trei...dar chiar daca e greu cred ca e mai bine asa, sa nu-si bage nimeni nasul si sa nu ma enerveze nimeni...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
Jasmin012 spune:
Cristi07, foarte bine ca te bagi si tu, aici fiecare isi poate spune parerea linistita...Bine ai venit printre noi
Deja cu ceea ce spuneti si voi si convinsa ca nu-l voi infasa pe Lucas...Deja aveam eu indoielile mele cu privire la infasat, ma bucur ca e o timpenie
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
pussi spune:
petro, jasmin eu zic c-o sa va descurcati fara probleme! Am o prietena care a nascut in mai... e singura si n-are probleme, nu-i face nimeni program, ei mananca ce pot(isi comandau la restaurant in primele 3 sapt.) dar au linistea necesara!
PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Jasmin012 spune:
Pussi, de-abia astept sa vad poze cu cele trei fete frumoase...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel