Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(50)
Raspunsuri - Pagina 28
Jasmin012 spune:
Cristi07, sa intelegem ca avem printre noi un tatic sau un viitor tatic ce cauta informatii?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
cristi07 spune:
nuuu.....
sunt mamica...m-am semnat cristina...cred ca am pus gresit semnul...
unde trebuie sa trimit UM si DPN???
incerc sa ma prind si eu...(mai incet) cum e cu inscrierea asta :)
Cristina
pet.cost2005 spune:
Na, ca m-a lasta comp. si scrisesem un mesaj de toata frumusetea ... oooff ...
Ii raspunsesem lui pussi ... nu imi fac probleme pt. noi, ci sa nu fie probleme grave, de sanatate cu puiutul sa am nevoie de un sfat ... sa nu stiu ce sa-i fac si unde sa ma duc cu el. Dar eu sunt optimista si stiu ca va fi bine !!!!!! Cat ne priveste pe noi, sigur nu voi mai putea tine casa ca acum, curatenie, mancare, menaj (cel putin la inceput ... oboseala etc.), dar am un sot intelegator, ma ajuta in treburile casnice, deci nu imi fac probleme, vom fi o familie fericita !!! O sa fie mai bine asa ... nici cu mama, nici cu soacra ... si din punctul asta de vedere suntem de acord.
Cand mai stau asa pe ganduri si visez la familia noastra care sta sa se infiripeze ... imi fac griji pt. alaptat si baita ... nu stiu de ce pt. baita ... ca e prea mic si fragil, voi fi in stare sa-l manevrevz fara sa-i fac rau? Cand vad unele mamici cu cata usurinta "manevreaza" puiutii ... eu ma vad ff stangace. Dar e normal sa fie asa si cu timpul o sa invat si eu ... ca nu-s batuta-n cap, na !!!!!
Petronela
cristi07 spune:
multumesc pentru urarile voastre!
va doresc si eu tuturor sarcina usora in continuare!
Cristina
ellis spune:
Despre faza cu infasatul, nu e adevarat ca picioarele se stramba dc nu e legat bebeul, ci dc nu are calciu cand incepe sa se ridice; eu in niciun caz nu o voi lega.
Am si eu aceeasi teama(mai zicea cineva) cu baita, cand voi vedea asa o bebica mica imi va fi frica sa o manevrez, dar stiu ca nu se rupe, nu se sparge si imi voi lua inima in dinti ca doar nu imi las copilul murdar.
Ellis23+
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by cristi07
nuuu.....
sunt mamica...m-am semnat cristina...cred ca am pus gresit semnul...
unde trebuie sa trimit UM si DPN???
incerc sa ma prind si eu...(mai incet) cum e cu inscrierea asta :)
Cristina
Le scrii aici ... si o fata binevoitoare te va trece pe lista ...
Petronela
cristi07 spune:
multumesc Petronela!
DN 21.10.1972
UM 4.03.2007
DPN 3.12.2007
Cristina - viitoare mamica de baietel
adinag spune:
Cristi, bine-ai venit! poate iti schimbi si sexul, ca si eu ma gandeam -oare ce cauta un barbat aici?
Cu infasatul, asta-i o maaaare prostie, babeasca. Nici in Austria nimeni nu infasa copiii, si zau ca nu-i o tara de cracanati Cracanatul are alte motive, cum a zis si Pussi, lipsa de calciu si Vit D.
Exista o singura cauza de a infasa copiii, dar in nici un caz "tepeni", Cateodata, le lipseste stramtoarea din burtica mamei si plang ca nu se simt bine, si daca incerci una, alta (adica papi, pampers, n-are febra...) si nu se linisteste si nu-i de la colici, il infasi, dar numai asa, pe deasupra intr-o paturica nelegata, unii adorm mai usor asa. Ajuta in unele cazuri si la colici. Dar nu teapan! Iar pentru unghiute exista manusele de bumbac, daca nu reusiti sa-i taiati unghiile (eu o faceamin timp ce dormea don'soara). Iar de netaiatul unghiilor nu stiu cat timp, habar n-am despre ce-i vorba!
N-am mai citit din urma, sunt cam suparata, ma duc sa ma intind (nu-i nici o problema de sanatate, nu va faceti griji).
Adina 19+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Jasmin012 spune:
Cristina, da, ai gresit semnul de la profil. Bine ai venit inca o data.
Petro, si eu am aceeasi temere cu baita, dar cred ca la inceput am sa-l pun in palma lui tati (ca tati al nostru are o palma imensa, ca o lopata ), iar eu am sa dau usor cu un buretel fin pe corpusorul lui bebe...sau am sa cumpar suport de baita, sper sa fie bun...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
ancadragoman spune:
Fetelor despre infsat mie dr mi-a zis ca ar fii bine ptr ca ea mititica se poate sperioa de manute si cica doarme mai bine daca sta infasata....o sa incerc si eu asta ca poate dorm si eu noaptea
anca 25+
Maria
poze