Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(50)
Raspunsuri - Pagina 26
slimatei spune:
quote:
Originally posted by cristi07
trimit cum trebuie mesajul?
da eu vad ca da... dar sunt doar curioasa cum de tocmai aici...atat
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
cristi07 spune:
sunt nooua..
am mai trimis 3 mesaje astazi...si eu ma incadrez la mamici noiembrie decembrie....
nu stiu daca am uramt pasii corect...
cristina
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Dany, ce coincidenta! Si mie imi plac si am mincat de citeva ori de cind am ramas, bomboane cu visine...si dupa aceea m-am intrebat ca si tine daca nu cumva il imbat pe bebe...Dar tot poftesc.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
HIHI...Jasmine! Dar culmea e ca pe mine inainte nu ma atrageau prea tare dar acum....yami!!!
Si ce a fost marfa ca astea aveau si o crema alba buna nu doar visina si ciocolata dar...partea nasoala este ca aceasta cofetarie este aproape de sv si tare ma tenteaza sa-mi mai iau si maine...
Slimatei scuze daca iti fac pofta!! Hai ca i fost tare cu ce ai povestit despre dr ta
23+ ANDREI
slimatei spune:
quote:
...
Fetelor, lansez si eu o noua problematica, vreau sa aflu parerea voastra, poate va intereseaza si pe alte mamici incepatoare, iar cele care mai au copilasi ne-ar putea raspunde si lamuri: ce veti face, veti infasa bebelusii in primele saptamini dupa nastere? Ma refer la infasatul clasic, cu minutele si piciorusele legate...Ca maica-mea insista sa-l infas, sa nu aibe copilul picioarele cracanate, iar de miini zice ca trebuie legate la inceput, ca pina la botez se sperie si se poate zgiria... Eu nu stiu ce sa cred, ma gindesc ca poate e tot una din timpeniile alea invechite...Ei, ce ziceti?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
jasmin eu habar n-am ce o sa fac dar cand se baga...parintii...pe deoparte cred ca poti gasi la ei si niste sfaturi utile dar cand ma gandesc ca cateodata sunt atat de anticii...si cand ma gandesc ca mama nu accepta sa nu ma ajute la crescutul nepotelei..pe deoparte e sigur o mana de ajutor dar pe de alta...cred ca o sa am o stare de nervi in plus...chiar nustiu cum va fi dar sper sa fie bine.... te-m lamurit de tot ...da ce stiu eu?
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
Jasmin012 spune:
Stefania, pai nici eu nu stiu, tare nelamurita sunt cu asta, ma gindesc ca poate bebe nu are nevoie de asa ceva, ca nu-i place si poate ca nu e adevarat ca infasatul ii face picioarele drepte si atunci il chinui degeaba...pe de alta parte, daca e adevarat? Nu as vrea ca puisorul meu sa fie cracanat...Hai ca in minute, ca sa nu se zgirie, pot sa-i pun manusi ca si asa va fi iarna si deja am doua costumase cu manusi micute si finute de bumbac, iti vine sa le maninci...dar ce fac cu piciorusele?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
cristi07 spune:
legat de infasatul bebelui (ma bag si eu!), am f multe mamici in preajma mea si nici una nu si-a infasat nici macar o zi puiutul si toti sunt in regula...
Jasmin012 spune:
Dany, ce sa faci daca lui Andrei ii place ciocolata si lichiorul de visine? Asa si lui Lucas...o avea si el nevoie de asa ceva, mai stii? Altfel n-ar cere...Mie in schimb imi placeau si inainte si vad ca si lui bebe, dar incerc sa ma mai abtin citeodata, si la cumparaturi evit zona cu bomboane...Alte dulciuri nu poftesc, foarte rar cite o prajitura, dar ciocolata...si mai ales cea cu visine...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
dany26 spune:
quote:
Dany, ce sa faci daca lui Andrei ii place ciocolata si lichiorul de visine? Asa si lui Lucas...o avea si el nevoie de asa ceva, mai stii? Altfel n-ar cere...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
Nici eu nu mai poftesc la dulciuri de cand cu Andrei desi inainte mancam f multe....
Fetelor eu revin maine!Plec acasa de la sv! Va pup duuuuulce (ca bomoboanele cu visine)!!!
23+ ANDREI
pussi spune:
Jasmin012 eu una nu le infas...in salopetute, sau bodyuri sau cum s-or numi.. asa le pun direct! Si la mine a venit maicamea cu idei crete, dar noroc ca ma asculta sau nu se impune In schimb am o matusa si un var ....ambii medici sunt plini de imaginatie si stiu tot ce exista pe lumea asta... o sa-i mai expediez incet din zona, sau oricum cand vin fetele o sa le spun sa-si faca si ei decat sa-mi tot dea mie sfaturi!
PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
RGE spune:
..ce fac fetele??..eu acum am aterizat..am tras o spaima de toata frumusetea ..era sa ma loveasca un bou sa ma faca afis..noroc ca am fost pe faza si am anticipat ..nu stiu ce a fost in capul meu insa am reusit sa trag de volan sa intru pe sens opus ca altfel ma facea varza..un idiot..Doamne ce i-am bagat si i-am scos...scuzati-ma dar inca tremur ...ma duc sa bag un no-spa preventiv...la gimnastica si la masaj a fost ok...
..referitor la infasat ..eu una nu o sa fac asa ceva si cel putin din cate am invatat la scoala parintilor nu este adevarata faza cu picioarele strambe sau mai stiu eu ce..pe timpul mamelor noastre nu existau scutece ...momentan atat scriu si eu..va pup pe toate si ma duc sa-mi incalzesc niste apa ca nu avem nici macar apa calda..zici ca traim in jungla..ma scuzati am draci..
ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"