Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(50)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

adalia nu te contrazic ca nu mai sunt in tema... dar stiu ca la restul era limitat de venituri( de ex. 40 % pana la 500 Euro, 50% la 750 euro).. sincera sa fiu am ramas in urma

PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by pussi

adalia nu te contrazic ca nu mai sunt in tema... dar stiu ca la restul era limitat de venituri( de ex. 40 % pana la 500 Euro, 50% la 750 euro).. sincera sa fiu am ramas in urma

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

unde lucrai inainte, pussi?

adalia 24+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

fetele, , o tulesc acasa!

pove mai tarziu!

adalia 24+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by dany26

quote:
Originally posted by slimatei

dany sincer nustiu cum pot sa fiu de folos..ca dr. asta e cam nu a vrut sa-mi spuna nimic....zice ca totul ok...si eu nu tb sa preocup de nimic...ca daca era ceva de preocupat ceva imi spunea...si ca ce ma intereseaza pe mine de col si IR..uri..sunt in norma si sa ma linistesc...miecuri merg la gine...deocamdata nici ala nu mi-a spus nimic doar ca e totul ok...nimik mai mult....

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Incredibil...exact aceleasi reactii si idei le are si dr mea ginec.din pacate....ma intreaba daca e totul ok si gata....

23+ ANDREI

pai si nu e mai bine asa ..macar nu ma mai stesez in plus.. stiu ei ce stiu.. ca noi ne facem griji din orice... ca as suntem noi de natura..

stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Pai nu stiu ce sa zic slimatei.....dar parca as vrea sa fie mai comunicativa...sfatoasa....etc....asa parca zici ca nu o intereseaza si ca de abia asteapta sa intre urmatoarea.....

Apropo azi am mancat cu o pofta mareee....5 bomboane cu visine....(si as mai fi mancat dar m-am abtinut cu greu)oare e prea mult alcool pt bebe???!!

23+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

trimit cum trebuie mesajul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by adalia

quote:
Originally posted by pussi

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

unde lucrai inainte, pussi?

adalia 24+

a happy mom-to-be

lucrez la un IFN, dar sunt in medical de la inceputul sarcinii!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

eu vin la voi..daca imi mai faceti pofta ...eu zic sa nu iti faci griji doar de atat..dar sa nu se mai repete...cel putin nu des...

si eu as vrea mai multa comunicare dar ma gandesc ca saracele au vazut atatea gravide si atatea p....ca le-o fi lehamite si lor de atatea explicatii si intrebari ..ca nu cred ca vreuna din noi merge la dr. si nu zice nimic...eu una o pistonez de nu se vede.... cand ies eu din cabinet...sunt toata un zambet si o placere...cand eu ies din cabinet(saraca dr. nu numai ca are parul ridicat in sus si e ciufulita toata de atatea probleme ce imi fac...nu mai vrea sa ma mai vada pt. o luna intreagasi cred ca mutumeste cerului si ea ca merge totul bine cu bb meu...ca de alfel...stie ce o asteapta.....halal de sotul meu...

stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Pussi, cu sofatul nu prea stiu ce sa zic, n-am facut decit de doua ori practica pina acum. Uneori mi se pare ca n-am sa invat niciodata, dar cred ca e chestiune de practica si de experienta. Incercam sa nu-l suparam pe tati, dar avem mare nevoie de el, mai ales ca nu e cu noi...macar sa vorbim si sa ne vedem prin intermediul internetului...Pe cind ne trimiti poze cu tine si cu burtica?

Cami, ce burticuta frumoasa! Am vazut pozele; oricum nu ai motiv sa scimbi mobila de la copii, ca e foarte bine. Da, mobila aia de la Pali e super frumoasa dar si scumpa si cum zici tu, timpul de folosire e limitat.

Rox, felicitari pt intrarea in luna a 7-a !!!!

Fetelor, lansez si eu o noua problematica, vreau sa aflu parerea voastra, poate va intereseaza si pe alte mamici incepatoare, iar cele care mai au copilasi ne-ar putea raspunde si lamuri: ce veti face, veti infasa bebelusii in primele saptamini dupa nastere? Ma refer la infasatul clasic, cu minutele si piciorusele legate...Ca maica-mea insista sa-l infas, sa nu aibe copilul picioarele cracanate, iar de miini zice ca trebuie legate la inceput, ca pina la botez se sperie si se poate zgiria... Eu nu stiu ce sa cred, ma gindesc ca poate e tot una din timpeniile alea invechite...Ei, ce ziceti?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin22+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Dany, ce coincidenta! Si mie imi plac si am mincat de citeva ori de cind am ramas, bomboane cu visine...si dupa aceea m-am intrebat ca si tine daca nu cumva il imbat pe bebe...Dar tot poftesc.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin22+ Lucas Daniel

Mergi la inceput