Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(50)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Pussi, nu am cumparat Pali si nici nu intentionez...Roxana pusese ochii pe un dormitor de vreo 100 mil . Eu stiu de mag. Loris Baby's Land, dar se pare ca Pali se gaseste si la altii..
Eu am deja mobila si patutul de la Sebastian, nici nu as avea unde sa mai pun. Am facut-o pe comanda cu cateva luni inainte de nasterea lui- la firma SiPro. Am facut-o functie de spatiul si dorintele noastre- acum as vrea sa fie putin altfel, dar merge si asa (spre ex. avem un corp cu rafturi deschise, marginea fiind normala.Acum mi-as fi dorit ca absolut toate corpurile sa fie rotunjite, semicirculare- in general este bine sa se tina cont de asta, nu de alta dar o sa fie cam nesiguri pe picioarele lor o perioada, plus ca dupa ce capata incredere au viteza prea mare si nu se pot opri la timp- intelegeti ce vreau sa spun...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by anacami

Pussi, nu am cumparat Pali si nici nu intentionez...Roxana pusese ochii pe un dormitor de vreo 100 mil . Eu stiu de mag. Loris Baby's Land, dar se pare ca Pali se gaseste si la altii..
Eu am deja mobila si patutul de la Sebastian, nici nu as avea unde sa mai pun. Am facut-o pe comanda cu cateva luni inainte de nasterea lui- la firma SiPro. Am facut-o functie de spatiul si dorintele noastre- acum as vrea sa fie putin altfel, dar merge si asa (spre ex. avem un corp cu rafturi deschise, marginea fiind normala.Acum mi-as fi dorit ca absolut toate corpurile sa fie rotunjite, semicirculare- in general este bine sa se tina cont de asta, nu de alta dar o sa fie cam nesiguri pe picioarele lor o perioada, plus ca dupa ce capata incredere au viteza prea mare si nu se pot opri la timp- intelegeti ce vreau sa spun...

de asta te-am intrebat ca stiu ca tu ai experienta! Eu raman las Babydesign unguresc. Ajung la 4500 Ron pt. ambele fete cu 2 patuturi(saltele incluse), 2 dulapuri mari, masa schimbat, masa TV si 2 corpuri(unul cu rafturi si unul cu sertare)

PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

asa arata inainte de nasterea lui Sebastian, http://family.webshots.com/photo/1138067911054483777ndPhVJ (acum este plina de jucarii si alte lucruri...)

asta este patutul, la care acum voi cumpara niste lenjerii noi:
http://family.webshots.com/photo/1153565069054483777VoQmHw

Mergi la inceput

Pussi, poate intr-o vila "merge", dar intr-un ap. de cartier este prea mult - nici pe cel matrimonial nu am dat atat, iar asta de copii este limitat ca varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by anacami

asa arata inainte de nasterea lui Sebastian, http://family.webshots.com/photo/1138067911054483777ndPhVJ (acum este plina de jucarii si alte lucruri...)

asta este patutul, la care acum voi cumpara niste lenjerii noi:
http://family.webshots.com/photo/1153565069054483777VoQmHw

super... si eu o sa vad cum stau cu finantele in sept si poate le cumpar de la acelasi mobiler acum si paturile si noptierele! Pana la ce varsta stau in patut BB-isi?

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by slimatei

dany sincer nustiu cum pot sa fiu de folos..ca dr. asta e cam nu a vrut sa-mi spuna nimic....zice ca totul ok...si eu nu tb sa preocup de nimic...ca daca era ceva de preocupat ceva imi spunea...si ca ce ma intereseaza pe mine de col si IR..uri..sunt in norma si sa ma linistesc...miecuri merg la gine...deocamdata nici ala nu mi-a spus nimic doar ca e totul ok...nimik mai mult....

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Incredibil...exact aceleasi reactii si idei le are si dr mea ginec.din pacate....ma intreaba daca e totul ok si gata....

23+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

buna dimineata
am reusit sa ne trezim si noi!! a fost ff frumos la nunta desi salivam dupa sarmalute cand au venit de abia am putut papa una...
anca, cum te simti acasa???
roxana, ai intrat in ultimul trimestru de sarcina!! sa fie cu noroc pana la capat!!
kiva, incepi si tu cu gandurile negre!! capu' sus si fii puternica si optimista pt bebe tau!! scurgere de care zici tu am si eu, de mai multa vreme si infectie (ciuperca) nu e ca am facut analizele!! tu iei Utrogestan?? eu tind sa cred ca si de la utrogestan e.
aseara bebelina a fost asa de "dansatoare", imi lua burtica din loc....
cami, unde scrie in contract daca beneficiezi sau nu de salariu bonus pt nastere?? ca vreau si eu sa stiu.

va pupam pe amndoua!!!

PS: stiti cumva de la ce banca se merita luat un credit de nevoi personale??

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

in sfarsit o intrebare din domeniul meu!! asa ca iti rapsund cu deosebit entuziasm! raspunsul este depinde

daca vrei rata mica, e ok o banca..daca vrei comision de plata anticipata mic, e ok o alta banca! daca vrei credit acordat rapid, alta banca! etc.
in principiu, tu ce ti.ai dori de la acest credit? ca in functie de rapsunsul tau, pot sa iti fac o recomandare!

adalia 24+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

depinde...unii stau pana pe la 3 ani, altii nu stau nici macar cateva zile . Pe Sebastian l-am mutat in patul lui mare- la care am pus o laterala de protectie- pe la 1 an jumatate (am eliberat putin din spatiul camerei )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Buna fetele,va rog sa nu dati cu ca nu am mai scris,dar de citit sa stiti ca va citesc in fiecare zi,dar si la pozele voastre ma uit si ma oftic pe mine insami si ma complimentez cu voi cit de bine aratati,eu pina acum am pus 14 kg si dati-va seama ca o sa mai pun.
In rest astep ziua de marti 7 august sa ma duc si eu la dr sa vad ce imi face domnisoara si sa o intreb si cu durerile astea de burta si mai ales de contractiile mele si mai ales ca sint dureroase ptr ca am vreo citeva zile de cind sau cam indesit si dupa cum am citit aici pe DC nu prea sint asa bune.

Mirela 20+

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/99871.birthdue.png" target="_blank">SARA-MARIA

DARUL DE LA DUMNEZEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by pussi

salutiiiiiii

cami sa inteleg ca v-ati comandat mobilerul de la PALI?? sau Rge urmeaza sa-si comande? au magazin in BUC.?
bb depinde de suma, de veniturile voastre... intr-adevar cum zicea si Rge pana la ora actuala numai Alfa si Transilvania au normele de creditare date de BNR cu un grad de indatorare de 70%. Mare aentie la DAE, la alte comisioane si la comisionul de ramburasare in avans! o sa-ti trimit PM cu cazarea!
jasminicilor cum stati cu sofatul? si nu-l mai suparati pe tati

voi va jucati cu bebelusii din burtic... eu nu pot decat cu Elena .. Ana e mai rusinoasa se pare! Daca Elena e treaza si o zgaltai si eu acolo unde ma loveste.. ea riposteaza Asa ca de aseara, decand am descoperit noua jucarie... o astept tot timpul sa se trezeasca

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

si bCR, BRD si Volksbank crediteaza pana la 70% din venituri!

adalia 24+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput