Oradea(17)
Raspunsuri - Pagina 23
szivarvany spune:
Giulia
singura poza, din cele facute ieri, ce s-a uploadat azi dimineata ... restul diseara.
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
gabi_j spune:
Ce frumoasa e Giulika ta, Daria. Merci pt oferta. Intreaba-l pe tip cam cat ar iesi un Ford Fiesta (optiunea nr 1, modelul nou), Vw Polo sau o Skoda Fabia, cam din 2002, 2003 sau 2004, sub 100.000 km cu cutie de viteze automata. Carburantul nu conteaza, dar ar fi preferabil sa fie cu 4/5 usi, nu cu 3 (dar si cu 3, daca nu gasim altceva). No, cam atat.... 
O seara placuta sa aveti, si un weekend linistit - sau invers: seara linistita, weekend placut.
www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE
Gabi_K spune:
noi incepem gradi din 3 sept, dar avand in vedere ca sunt in concediu, n-o duc decat din 10.
Cristina, noi suntem membrii comunitatii evreiesti, copiii canta si danseaza, au repetitie de dans joia si cor duminica. In data de 10 va fi inaugurarea noului club, unde se tin repetitii si spectacole, vor avea mai multe sali pt diverse activitati, etc.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
szivarvany spune:
WE frumos tuturor oradenilor, sa avem vreme faina sa putem iesi ![]()
Gabi_j - drum bun si spor la treburi 
Muuulti 
tuturor !
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
cristina22 spune:
Gabi- ce bine ca mai au unde sa se intalneasca si cu alti copii si mai ales ca e un cadru organizat!
Gabici-nu-ti place schimbatoru'
?![]()
Daria-m-ai facut sa rad, esti scumpa tare! NU,nu va fi maltratata de colegi aia-i sigur! Ii va placea, cu siguranta!cum e grupa? Mixta?
Simina-cum e in concediu? Reusesti sa te odihnesti?
Vremea se arata nashpa rau!Sper ca nu ne va obliga sa iesim numai in Real si Lotus
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
Gabi_K spune:
Daria, ar trebui sa ne mai intalnim inainte de gradi. Daca Giulik rezista s-o maltrateze Lili, atunci va suporta gradinita![]()
![]()
![]()
Deja mi-e dor de caniculaaa!!!
Cred ca azi iesim in Felix, sper sa nu fie multa lume.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
szivarvany spune:
Gabik - daaa, haide sa ne vedem !!!
Mi-ar placea foarte mult 
Ce vremeee, io vroiam sa dam o tura la strand ... la balaceala, alea-alea ... uooof :-)
Daria &
GIULIA_(2004_08_16)
adi2003 spune:
Am fost la Real si mi-am luat un suport metalic cu 5 rafturi pentru flori. Trebuie sa ma gandesc unde le voi aseza la iarna.
Apoi in piata sa cumpar rosii si ce mai trebuie pentru a doua tura de ketchup. ![]()
Poze
szivarvany spune:
Siminel - sa vedem suportul si mai ales ce flori pui pe el ! Buna ideea cu suportul ... cred ca ar trebui sa-mi cumpar unul. Din ce parte l-ai cumparat, a fost ff scump ? 
Duminica frumoasa tuturor ! 

Daria &
GIULIA_(2004_08_16)
cristina22 spune:
salut si de la un zombi, care a fost azi noapte pe la nunti...
am fost vineri la real, da nu am vazut suport pentru flori. Cum arata?
Duminica frumoasa si insorita!
Daria
-sa dea Dumnezeu sa fie totul in asa fel incat sa va fie BINE!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)