Oradea(17)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Daria, suportul acela il voi monta pe balconul inchis de-abia luni.
Nu e special pentru flori, dar asa m-am gandit eu ca se potriveste.
A costat 119 lei si are 5 rafturi.
E pentru flori mici, iar pe ultimele rafturi, jos, vreau sa imi pun la iarna jardinierele cu muscate.
Cristina - l-am luat de la Jysk.

O duminica placuta!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Fetelor nu stiti din intamplare o pensiune curata si mai ieftina in Baneasa, langa Metro. Io tot caut bucurestence sa intreb da nu le vad la prieteni dintotdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

salutare!
iar e luni, so, cum v-ati inceput saptamana?

pe mine ma streseaza vremea, nu stiu cum e acum afara, da stiu sigur ca in birou mi-au inghetat picioarele!

O SAPTAMANA FAINA!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

E friiiig si in Bors :-)
Adela, deschide subiect la generala, cineva sigur raspunde.
Cris - saptamana mea a inceput aiurea, sa vedem continuarea. Am o groaza de lucru, mi-a sosit in sef , deci bleah ...
Siminel - cum esti ???

Restul de oradeni ... pe unde sunteti, cum sunteti ???

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Si noi p-aci, pe baricade...
Saptamana a inceput nasol si la mine: graba mare, in ultimul moment. Eu totusi nu ma stresez (asa de tare ca altii). Cu ocazia concediului de vara, mi-am facut promisiunea anuala, cum ca nu ma voi mai stresa atata la servici. Oricum, nu putem face mai mult decat suntem capabili, si in plus stresul si nervii nu ajuta, ci strica treburile. In fiecare an imi promit asta, sa nu ma mai impic asa de tare, sa nu imi mai bat capul... cateva luni rezist, dar dupa o vreme mai cedez si eu, mai ales cand vad nepasarea, prostia sau nesimtirea celor din jurul meu.

Eu m-am imbracat bine, asa ca cu frigul nu am probleme.

www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fetele, mai sunt nuferii infloriti in Felix ?
Intrebare iegzistantiala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Fetele, mai sunt nuferii infloriti in Felix ?
Intrebare iegzistantiala

da, mai sunt. Am fost sambata:)
Si mai sunt o gramada de testoase:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

no, Daria testezi aparatu' foto pe nuferi?

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

da si noi am fost si pe la nuferi saptamana cea trecut si sambayta la piscina de la crisana. mare atentia la piscina cu pricina, nu e deloc semnalizata ca e adanca si... era sa nu mai fim eu cu bia asa mai pe scurt. Deci au mai multe scari si ultima da in piscina f adanca( asta daca nu stiti, cica a fost renovata) Oricum era sa ne inecam , am ramas blocata si desi erau cativa oaeni in piscina nimeni n a miscat un deget pana n am urlat sa ne salveze careva. Soacra mea ne avazut a intrat si am traso si pe ea in apa... No bun a trecut si sunem in viata. Ideea e ca am invatat ce mici suntem pe acest pamant.
duminica am fost la pestera ursilor program 9-17 asta pt adela inafara de ziua de luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyMcBeal spune:

Mercedes,ca patanie nasoala ! Bine ca s-a terminat cu bine !
Alexia a fost azi prima zi la gradi,e grupa mijlocie.I s-a schimbat educatoarea,dar nu a facut reclamatii,ca o stie de anul trecut,de la grupa cealalta.Mi s-a spus ca i-a mers burta.Acasa amai facut o data,putin.Eu zic ca nu e diaree,nu? S-a fi deranjat cu ceva. Oricum,i-am dat ceai de menta si Smecta.Ea mereu are tendinta de constipatie,asa ca inca nu ma alarmez.
Am inceput si eu azi,ca s-a terminat vacanta judecatoreasca.Si de unde credeam ca scap usor,n-am terminat pana la 2.30.
Eram curioasa ce-a zis Medeea ca nu a mai avut partener de joaca,dar mama a spus ca doar o data a cautat-o pe Alexia si tot ea si-a raspuns ca e la gradi.Ele acasa se joaca de ceva vreme impreuna si se cauta,daca dispare una.
n-am chef de lucru ! Aseara tanjam dupa Turcia.N-am savurat cum trebuie sejurul Sau poate ca a fost prea scurt...

Mergi la inceput