Oradea(17)
Raspunsuri - Pagina 22
cristina22 spune:
io nici nu am trecut prin parc! La 8 seara ieseam de la birou, cu copilu' dupa mine si cu gandul la voi.Ceva neprevazut, chiar nu ma asteptam sa nu vin deloc in parc. Mai ales ca-i promisesem lui Andrei.
Cati ati fost?
Hai puneti niste poze...ca-s tare trista!
Gabici-io am credit la HVB, da' sa stii ca am auzit si eu de oferta de la Reiffensen, vorba Dariei!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
gabi_j spune:
Trebuie sa gasesc o banca care imi ofera credite pentru masini second si fara avans. Din cautarile mele pe net am gasit numai Credit Europe Bank (fosta Finans). Ati avut de-a face cu ei?
Astept pozili!
Simina, nu uiti sa ne dai reteta pt ketchup? Am sa primesc niste rosii si nu stiu ce sa fac cu ele.
Ioi, ce bine-i ca e VINERI!!
www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE
szivarvany spune:
Fetele, poze diseara, ca nu a mers webshotsul.
Am fost eu cu Simina, le am intalnit pe pe Gabi cu Lili si alte mamici din parc.
Cris - data viitoare care poate fi in oricare seara :-)
Gabi_j - eu am mers doar la Reif si Ing... Poate stiu restul fetelor ! Sau cautam pe subiecte vechi pe DC.
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Gabi_K spune:
in urma cu 2 ani mi-am luat mobilul prin rate de la finans, mi s-au parut in regula. Insa de ING m-am lamurit, ei zic una si fac alta. La Raiffeisen ar fi o.k., insa inainte de orice miscare intreaba "bucurestiul", fiindca angajatii de aici sunt ramasi in urma cu informatiile actuale. Le-a durat vreo 3 luni pana au inteles ca adresa din buletin nu e aceeasi cu adresa de corespondenta. (difera nr. de apartament) le-am anuntat, au tot modificat cei de aici, si cand am sunat la bucuresti, a zis tipa de acolo, ca numai ei de acolo pot modifica.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
Gabi_K spune:
Simina si Daria, ma bucur ca ne-am vazut ieri, mi-e ciuda ca Lili n-a vrut acolo, ci la castel, dar in parcul ala parca isi pierde mintile:) Din pacate am avut repetitie, si n-am putut veni mai repede.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
cristina22 spune:
Gabi-ce repetitie ati avut aseara?
Fetele, cand incepeti gradinita?
szivarvany spune:
Gabi,
data viitoare grupam copiii mai bine ![]()
Cris,
incepem pe 17. Noi mergem, cum am spus, la gradi nr.17, aia micuta-micuta, la program de 4 ore.
Am emotii cat Chinaaa 
Siminel,
pe unde esti ? Cum esti ?
Gabi_j,
sa-mi spui ce model de masina vrei sa se uite tipul in acest we !
Daria &
cristina22 spune:
tocmai am vorbit cu educatoare si incepem si noi tot pe 17.
Daria-asa eram si eu anul trecut :un munte de emotii! Dupa ce l-am lasat la gradinita, imi venea sa ma intorc sa-l iau inapoi. Si bineinteles am dat la soricei
...io...ca Andrei n-a avut nici o treaba.
Tot la 4 ore merge si Andrei!
Va fi foarte bine, vei vedea si vreau sa-ti spun: GATA, NU MAI AI BEBE, AI DOMNISOARA
!!!
szivarvany spune:

daaa, Cris, asta e, am tot felul de ganduri ... am un nod mare in stomac si lacrimile pe pozitii ... sper sa-i placa, sa nu fie maltratata de colegi, sa o ajute educatoarea ... etc etc ...
Daria &
adi2003 spune:
Daria, nu mai pune raul in fata! Gandeste pozitiv!
Reteta de ketchup e aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86758
Poze