Oradea(17)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

io nici nu am trecut prin parc! La 8 seara ieseam de la birou, cu copilu' dupa mine si cu gandul la voi.Ceva neprevazut, chiar nu ma asteptam sa nu vin deloc in parc. Mai ales ca-i promisesem lui Andrei.
Cati ati fost?
Hai puneti niste poze...ca-s tare trista!

Gabici-io am credit la HVB, da' sa stii ca am auzit si eu de oferta de la Reiffensen, vorba Dariei!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Trebuie sa gasesc o banca care imi ofera credite pentru masini second si fara avans. Din cautarile mele pe net am gasit numai Credit Europe Bank (fosta Finans). Ati avut de-a face cu ei?

Astept pozili!
Simina, nu uiti sa ne dai reteta pt ketchup? Am sa primesc niste rosii si nu stiu ce sa fac cu ele.

Ioi, ce bine-i ca e VINERI!!

www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fetele, poze diseara, ca nu a mers webshotsul.
Am fost eu cu Simina, le am intalnit pe pe Gabi cu Lili si alte mamici din parc.
Cris - data viitoare care poate fi in oricare seara :-)
Gabi_j - eu am mers doar la Reif si Ing... Poate stiu restul fetelor ! Sau cautam pe subiecte vechi pe DC.

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

in urma cu 2 ani mi-am luat mobilul prin rate de la finans, mi s-au parut in regula. Insa de ING m-am lamurit, ei zic una si fac alta. La Raiffeisen ar fi o.k., insa inainte de orice miscare intreaba "bucurestiul", fiindca angajatii de aici sunt ramasi in urma cu informatiile actuale. Le-a durat vreo 3 luni pana au inteles ca adresa din buletin nu e aceeasi cu adresa de corespondenta. (difera nr. de apartament) le-am anuntat, au tot modificat cei de aici, si cand am sunat la bucuresti, a zis tipa de acolo, ca numai ei de acolo pot modifica.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Simina si Daria, ma bucur ca ne-am vazut ieri, mi-e ciuda ca Lili n-a vrut acolo, ci la castel, dar in parcul ala parca isi pierde mintile:) Din pacate am avut repetitie, si n-am putut veni mai repede.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Gabi-ce repetitie ati avut aseara?
Fetele, cand incepeti gradinita?

Mergi la inceput

Gabi,
data viitoare grupam copiii mai bine
Cris,
incepem pe 17. Noi mergem, cum am spus, la gradi nr.17, aia micuta-micuta, la program de 4 ore.
Am emotii cat Chinaaa
Siminel,
pe unde esti ? Cum esti ?
Gabi_j,
sa-mi spui ce model de masina vrei sa se uite tipul in acest we !

Mergi la inceput

tocmai am vorbit cu educatoare si incepem si noi tot pe 17.
Daria-asa eram si eu anul trecut :un munte de emotii! Dupa ce l-am lasat la gradinita, imi venea sa ma intorc sa-l iau inapoi. Si bineinteles am dat la soricei...io...ca Andrei n-a avut nici o treaba.
Tot la 4 ore merge si Andrei!

Va fi foarte bine, vei vedea si vreau sa-ti spun: GATA, NU MAI AI BEBE, AI DOMNISOARA!!!

Mergi la inceput

daaa, Cris, asta e, am tot felul de ganduri ... am un nod mare in stomac si lacrimile pe pozitii ... sper sa-i placa, sa nu fie maltratata de colegi, sa o ajute educatoarea ... etc etc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Daria, nu mai pune raul in fata! Gandeste pozitiv!

Reteta de ketchup e aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86758

Poze

Mergi la inceput