Gradinita particulara Doris

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

quote:
Originally posted by copilutza

BUNA DORY23202,
Sa sti ca am intrat si eu pe net pe site-ul gradinitei,si mi se pare cel mai OK tarif dintre toate. Am si vorbit la telefon cu cineva de acolo si mi s-a spus sa revin sapt viitoare ptr detralii ca era in concediu. Acum ramane sa vb si cu sotul meu.Inca nu stiu daca si el este de acord sa o dam pe Deni la gradi de anul asta

He he he, poate or sa fie colege de gradi

Mergi la inceput

Rux, te-ai hotarat?, ai vorbit cu Cristi?va-ti hotarat daca o dati pe Denisa la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

Doris,

Eu am inceput de azi sa duc pe Alex la gradinitia...a plins de cum a vazut cladirea...avem o intrerupere de 2 luni
Mi se rupea sufletul cind l-am vazut ce trist e, dar asta e, trebuia sa reincepem gradinita...
Fetita ta merge la gradi deja ?
Cam pe la ce ora o duci ?
O zi buna,
july

Mergi la inceput

Inca nu am inceput sa o duc, probabil de saptamana viitoare sau chiar peste 2 saptamani o duc.
Offf, am deja emotii dupa ce am citit ce mi-ai scris.
Au inceput mai multi parinti sa-si aduca copilasii la gradi?Cam cati sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Da , si noi suntem de ieri la Doris !!! Am avut emotii...dar Dragos nu a plins deloc , ieri nu mai vroia acasa si azi a fost foare bine !!! Sper sa ne cunoastem !!!Dragos este de la 8 la 14 si citeva zile pe luna program lung.

Mergi la inceput

lidiadanaila, ma bucur ca te-ai alatura noua la acest subiect.
Cati ani are Dragos?
Si eu sper sa ne cunoastem.

Mergi la inceput

Fetelor, cum sunt copii vostrii dupa aproape o saptamana de gradinita? Voi ca parinti sunteti multumiti de gradinita in general?, de educatoare, de ingrijitoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Dragos are 3 ani si 3 luni...eu sunt multumita de tot pina acum...de el nu prea sunt multumita ca nu si-a schimbat programul de somn , ma asteptam sa fie mai obosit si sa se culce seara mai devreme [ nu la 23.30 - 24.00], dar probabil ca in zilele in care o sa stea la program lung o sa fie mai obosit....si inca nu a intrat in "jocul" copiilor , se joaca ,vorbeste , ride singur - poate si pentru faptul ca nu are frati , a avut bona de la 3 luni si noi nu prea avem prieteni cu copii sa ne vizitam....in rest toate bune !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

De ingrijitoare suntem foarte multumiti, o cheama Mioara si e fff atenta cu copiii, il iubeste si-l pupiceste pe Alex de mama-mama...s-a bucurat mult cind l-a vazut ca a revenit la gradi....despre educatoare nu stiu ce sa spun, eu o cunosc pe proprietara gradinitei si nu stiu nici acum cine e educatoarea...ea sau alta persoana, daca e alta persoana, nu am vazut-o pina acum, daca e patroana, e super ok si ea; dupa cum spuneam Alex e mic, nu are inca 3 ani si invata doar deprinderi la virsta lui...mi-ar place sa se joace cu ceilalti copii, insa e mai autonom si nu prea ii baga in seama...nu e inca la virsta la care sa retina poezii sau cintecele.

Mergi la inceput

He he , inseamna ca Alexa mea o sa fie cea mai mica

Mergi la inceput