Buna fetelor!
Mai aveti ceva noutati de la gradi?
In curand o sa incepem si noi, mai exact cred ca peste 1 sau 2 saptamani.Am auzit ca nu suntem noi cele mai mici, mai este o fetita de 1 an si 8 luni care merge la aceasta gradi.
Pina acum toate bune si frumoase. Dragos face progrese pe zi ce trece....sint foarte multumita !!
MAINE VA MERGE SI ALEXA LA GRADI , SA VEDEM CUM NE COMPORTAM
, VA MERGE DE LA ORA 14 L ORA 16, SPER SA SI DOARMA
bafta in prima zi de gradi
alexutei
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
Buna Dory!
Ma bucur sa aud ca-ti duci fetita de azi la gradi...dar nu inteleg o duci vineri de acomodare chiar in programul de ore de somn ...? Pai nu era mai bine sa o duci de dimineata si s-o lasi laprogram scurt ?
Eu sunt super multumita de gradinita, Alex al meu are aproape 3 luni de cind merge aici. L-am dus acum in toamna din 3 septembrie...dupa 2 saptamini s-a imbolnavit, rinofaringita, dar am trecut si peste asta.
La grupa mica dna Mioara, ingrijitoarea pe care o gasesc seara cind ma duc sa-l iau pe Alex mi-a zis ca sunt vreo 13 copilasi la grupa mica. Acum sunt destul de multi si ma bucur ca asta-vara erau vreo 3 copilasi. Daca sunt mai multi, invata sa interactioneze unii cu altii, sa se joace.
Integrare usoara fetitei tale si pune-mi intrebari daca te intereseaza ceva anume.
july