Gradinita particulara Doris

Gradinita particulara Doris | Autor: Dory232002

Link direct la acest mesaj

Buna ziua dragi mamici!
Vreau sa stiu daca exista printre noi mamici care au copii la aceasta gradinita si ce impresii aveti despre ea.Cat mai multe detalii imi vor fi de folos.
Va multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Chiar nu stie nimeni nimic despre aceasta gradita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

Eu l-am dat pe baietelul meu la aceasta gradinita si sunt multumita.
Nu avem o experienta prea idnelungata, doar 1 luna si jumatate.

E foarte noua, curata si dnele sunt foarte dragute.
Copiii dorm dupa-amamiaza si merg destuld e des la parcul carol.
E destul de mica, nu s-au format grupe de copii pentru fiecare virsta, asta inseamna ca sunt la gramada mai multi copii, dar nefiind prea multi nici nu risti sa ti se imbolnaveasca.
E o gradinita ok, sper sa ramina asa si in continuare.

Mergi la inceput

julyjuly, stiu ca este o gradinita noua, tocmai de-asta vroiam mai multe detalii.
Imi poti spune la ce ora se culca copii acolo?

Mergi la inceput

Heloooo!

Chiar nu mai stie altcineva de aceasta gradi?

Mergi la inceput

copiii fac nani intre 2 si 4 dupa-amiaza, al meu cica dormea si pina la 4h30 ca e mic si somnoros.

quote:
Originally posted by Dory232002

Heloooo!

Dory & Alexa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by julyjuly

copiii fac nani intre 2 si 4 dupa-amiaza, al meu cica dormea si pina la 4h30 ca e mic si somnoros.

quote:
Originally posted by Dory232002

Heloooo!

, merci mult, e perfect programul pt. noi, din sept., si Alexa o sa mearga la aceasta gradinita doar 4 ore, de la 10 la 14, si se potriveste perfect programul, ce varsta are puiul tau?

Mergi la inceput

Puiul meu are 2 ani si 9 luni..curind trei ani...sunt multumita de gradinita, cum ti-am spus sunt copii putini si nu riscam imbolnaviri, e foarte important sa se acomodeze mai usor cu colectivitatea si Doris efff dragutza, stie sa-si faca copiii apropiati iar dupa-amiaza are grija de reclama - reclama mascata o dna foarte dragutza, dna Mioara, e foarte indragostita d copilasi...ii trateaza cu atentie si bineinteles pretul mi s-a parut super corect, fata de alte gradinite.

Nu stiu cit invata, dar pentru mine acum e important sa-l acomodez cu copiii, mai mult decit invatatura...

Sper sa-i fie bine fetitei tale acolo !
Noi revenim la gradi la 1 septembrie....ca acum suntem in vacanta la bunici...

Cu bine,

Iulia
[/quote]

, merci mult, e perfect programul pt. noi, din sept., si Alexa o sa mearga la aceasta gradinita doar 4 ore, de la 10 la 14, si se potriveste perfect programul, ce varsta are puiul tau?

Dory & Alexa
[/quote]

Mergi la inceput

Fetita mea va face 2 ani in octombrie, deci e mai mica decat baietelul tau cu un an, tot din sept. urmeaza sa mearga si ea acolo, dar de la ora 10 la ora 14. si merci mult pt. toate informatiile pe care mi le-ai oferit, si poate ne vom si cunoaste, poate ne intalnim pe la grad, desi va fo mai greu daca tu il ai pe baietel la progra normal.In ce zona locuiesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutza spune:

quote:
Initial creeata de Dory232002

Buna ziua dragi mamici!
Vreau sa stiu daca exista printre noi mamici care au copii la aceasta gradinita si ce impresii aveti despre ea.Cat mai multe detalii imi vor fi de folos.
Va multumesc anticipat!

Dory & Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutza spune:

BUNA DORY23202,
Sa sti ca am intrat si eu pe net pe site-ul gradinitei,si mi se pare cel mai OK tarif dintre toate. Am si vorbit la telefon cu cineva de acolo si mi s-a spus sa revin sapt viitoare ptr detralii ca era in concediu. Acum ramane sa vb si cu sotul meu.Inca nu stiu daca si el este de acord sa o dam pe Deni la gradi de anul asta

Mergi la inceput