Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

E din Italia .... ca aici o sa nasc, mai exact la Milano. Daca tot mai esti interesata e www.prenatal.it/libroaperto/default.asp?areacode=LAY_NSC_Pubbl" target="_blank">asta.

Petronela

Nu inteleg eu ce scrie dar mersi!!!

22+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by anacami

Dany, ieri a facut 3 ani si 2 luni

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Anacami...Sa iti traiasca !!!!!

Slimatei acum am citit din urma felicitari si din partea noastra pt bebitza sanatoasa !!!!!!!!!!!!

22+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

dany - hahhahaaa ... mi-am imaginat eu ca nu mai esti interesata . Daca vrei, iti traduc.

iuliana - sa stii ca nu esti singura ... si eu ma trezesc cu o foame de lup. Si nu asa, cum se face aici micul dejun cu capuccino si brioche ... ci mic dejun american, oua, sunca/bacon etc. Serios, mananc dimineata cu o pofta si destul de mult, tinand cont ca eu nu eram obisnuita sa mananc dimineata (nici cand eram la scoala, nici la serviciu), nu puteam, pur si simplu. Rau nu e ... pt. ca masa de dimineata e importanta ... iar seara nu prea am pofta ... Se vede ca fiica-mea e o adevarata domnisoara si tine la silueta , stie sa manance sanatos si o invata si pe ma-sa ...

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna dimineata!

hai ca vin si eu, sa intaresc randul vorbaretelor!
Iuliana, eu cred ca si pofta vine... vorbind! Si cu numele eu zic ca ci perfecta dreptate!
Stefania, si mie imi place mult Giulia, si Giuliana imi place! Si eu ma gandisem la varianta Julia(na), citita tot ga Giulia, dar taticul nu vrea... nu stie el ce-i frumos!
Eu am o prietena care are numele mamei, si tare nu place! Mereu confundate la telefon, la posta, in general ar fi preferat sa aiba numele "ei".
Este aceeasi prietena de care va ziceam ieri ca trebuie sa nasca, a nascut asta noapte la 23.50 un baietel sanatos. Deci al e nascut pe 27.07.2007! A nascut in 3,5 ore. La prima nastere s-a rupt, acum, desi capul baietelului a fost mai mare (la prima nastere 34, acum 36) nu s-a rupt! Ma bucur enorm pentru ea...

Adina 18+
va doreste o zi frumoasa si nu prea calda!

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Si eu ma trezesc cu o foame de lup! Dar as vrea sa amun frigider dotat la fel de variat ca rafturile de la supermarket, ca niciodata nu stiu ce-mi face pofta, si parca mereu vreau ceva ce nu-i in casa.

Stefi, deci tu nu ti-ai schimbat numele la casatorie? In Austria se intampla destul de des asta. Si sotul e italian? Unde v-ati cunoscut? Sa nu crezi ca-s curioasa! Dar stii ca nu trebuie sa raspunzi, da?

Hai ca-mi mai fac o felie de paine cu unt si dulceata de capsuni. Eu ne-gravida nu mananc niciodata dulce dimineata, si paine cu dulceata chiar deloc, acuma mi-e mereu pofta...
Si ma duc sa-mi iau si o cana de lapte, ca mi-ati facut pofta!

Adina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

adina - daaaa ... ai dreptate, oricat si orice as avea in frigider, parca mi-e pofta de ceva ce nu am. Acum de ex., in perioada asta, e perioada poftei de mustar ... cu crenwusti, cu oua fierte ... as manca si numai mustar cu paine ...

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Hi,hi,hi,nici eu nu mancam niciodata dulce dimineata!Ma ingrozeam de cate ori imi vedeam sotul rontaind o napolitana sau ciocolata de la prima ora...Dar am si eu acest obicei,mai nou!Asta inseamna ca puiutzul deja a luat de la tatic un obicei oarecum gresit!Si...cu dulceata de capsuni...suntem fani,ca sa nu mai vb de cea de zmeura si despre cum escaladez eu gardurile vecinilor ca sa-mi culeg macar o mana de zmeura!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Petro,crenvursti cu mustar...mmmm...buuuun!

Mergi la inceput

Petro, si eu am mancat aseara crenwusti... nu stiu ce am cu ei, n-au voie sa lipseasca din frigider! In general mananc multe fructe, dar de cand m-am intors din concediu din Italia (intors acum 3 saptamani), nu mai pot manca fructele ca inainte. Acolo aveau piersicele asa un gust bun, incat acum am impresia ca mananc apa cu gust de piersici, si nimic altceva... Sper sa vina si aici odata fructe mai gustoase!
Si stii ce am observat? In schimb mi s-au parut merele acolo fff scumpe si nici asa bune la gust, oare de ce!

Adina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetele
Stefania felicitari ptr fetita si sa fiti sanatoase in continuare.
Pup fetele

anca 25+

Maria
poze

Mergi la inceput