Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 29
adinag spune:
da, fac ai mei si un amestec de dulceata din zmeura, mure si ribize rosii (cum le mai zice? coacaze? nu sunt sigura). E mortala, atat de buna! Ma mai amagesc ca are si mult fier...
Adina 18+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
pet.cost2005 spune:
Nici la mine in perioada asta nu lipsesc crenwustii din frigider . Nu de alta da' se potrivesc bine cu mustar ...
Nu stiu de ce zici ca merele nu ti s-au parut bune ... da, fructele facute aici, in special in sud, sunt bune, nu alea importate din Spania, Turcia, tari exotice ... etc. Mere bune sunt alea facute in Valtelina, nu-mi vine acum numele .... Mie acum insa mi-e pofta (da' reusesc sa ma controlez) de prune romanesti ... de-alea cu gat, am am zis eu .
Petronela
iuli-ana spune:
Daaaa,mult fier si muuulte calorii!!!Dar ce mai conteaza daca asa ne facem bebeii fericiti???
Fetelor,am plecat la iarba verde si racoare!Va pup pe toate,sa aveti o zi frumoasa ca voi si bebei cuminti!
pet.cost2005 spune:
iuliana - fericito !!!! Auzi, iarba verde, munte, racoare ... si noi ne topim aici intre 4 pereti .... Distractie placuta !!!!!!
Petronela
iuli-ana spune:
Multumesc mult!Promit sa aduc si pe la voi cand ma intorc!Aici e inca bine,adie vantul si nu cred ca sunt mai mult de 26-27 de grade,asa ca trebuie sa profitam de vremea asta!Si eventual de niste dovlecei la gratar!Gata,acum chiar v-am pupat!
slimatei spune:
stati sa ma asez comod si sa incep...
Petro.. sotul meu e roman..dar stii cum e aici iti mai dai numele dupa a lor..asa ca din Iulian a deveni Giuliano...
si vrand nevrand iti intra in reflex am uitat sa mentionez eu... culpa mia... de ce nu-ti place Giovanna... doar curiozitate..
aaa inca ceva ...nu-mi deschide pozele tale ..zice ca pt. mine nu ai foto..
dany multumesc mult!
adina cred ca un pic ai inteles gresit ta'su vrea doar una din ele ori Giovanna ori Giulia(oricum ar suna urat..Giovana Giulia )si nu mai vrea combinat cu alte nume caci eu initial vroiam sa-i pun 2 nume dupa care m-am razgandit...o sa fie lung numele...
initial as fi vrut..Giovanna Elena sau Elena Giovanna....
dupa care as fi vrut...Giulia Stefania sau Stefania Giulia(Giuliana nu-mi place mie...doar Giulia)
ei si ar mai fi o groaza...Sara, Benedetta,Amalia,Anna,Beatrice,Giorgia,
JESSICA, Dumnezeu e forta mea
ISABELLA "Dio è la pienezza”
IRIS-- significava arcobaleno
ILARIA-- allegro, sereno,
GRAZIA-- latino “gratia”, bellezza, avvenenza,recunostinta fata de Dumnezeu
GLORIA-- osanna a Dio, sia in senso profano come fama, onore.
LETIZIA- Din latina“laetus”, semnif. voios,bucuros, sadisfacut, ma anche favorevole, propizio, ben augurale, e quando riferito alla natura, rigoglioso e fertile.
OLIVIA- Simbol. purtator de pace si clementza
MONICA-- unico, solitario.
NADIA- sperantza.
RAFFAELLA-- Dumnezeu a vindecat
REBECCA--cea ce lega oamenii
RENATA -renascuta
VERONICA- purtatoare de victorii
VIVIANA...si mai sunt dar deja v-am plictisit...
care sa-l aleg?
Stefania cu Stefania la purtator
Vasari spune:
Buna!
Stefania, felicitari pentru fetita!
In ultimul timp au fost numai evenimente fericite: l-ai simtit pe bb miscand si ai aflat ca este o fetita perfect sanatoasa! Poate nu esti vesela de-acum incolo ca ne-nfiintam la tine!
26+
pet.cost2005 spune:
stefi - aha, am inteles ... pai si numele sotului l-au italianizat pe-aici ... pe-al meu nu au avut cum ca deja e ciudat ... mie nu imi place.
Pur si simplu, a pelle, nu imi place Giovanna (si nici Ioana) ... nu am un motiv anume. Din lista aia pe care ai dat-o tu imi plac Iris, Isabella, Nadia, Veronica ... mai imi place mult Sofia ...
Petronela
pet.cost2005 spune:
Fetele ... cine schimba capitolul??? Eventual cineva care nu a mai facut-o si vrea sa incerce dupa "indicatiile pretioase" de pe prima pagina ????
Eu oricum tre' sa va las ... ma duc sa pregatesc masa ... Poate dupa-amiaza dispareti iar si vorbesc din nou singura ca televizorul ...
Pupiceeeee si pofta buna !!!!!!
Petronela
slimatei spune:
multumesc Anca, Vasari..sa nu vii la mine cu ca promit sa fiu cea mai voioasa viitoare mamica ...bine ca m-am linistit...mi s-a luat o piatra de pe inima...si e asa de dulce....si cioara zice de puiul ei ca e cel mai frumos...citat de sotul meu...halal...
Stefania cu Stefania la purtator