Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 27
bb_yasmi spune:
stefania, buna dimi?? v-ati hotarat la nume?? tot stefania o va chema pe printesa mica???
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
iuli-ana spune:
Buna dimineata,burtici!
Stefania,felicitari pt bebelina!Sa fiti sanatoase si fericite!
Adina,sa ai parte de "jucarica" atata timp cat iti doresti tu si sa ne inveti si pe noi sa ne jucam cu ea!
BB_Yasmi,multumim de invitatie,ne primesti pe amandoi???
bb_yasmi spune:
sigur ca da Iuli-ana!!! este pt toata lumea!!!
poza eco bb si burtik
iuli-ana spune:
Nu stiu cum sunteti voi,insa cand ma trezesc dimineata,mi-e o foame de lup!Am numai omlete si felii de paine prajita-n fata ochilor!Drept e ca micul-dejun e cea mai copioasa masa,dar sa te trezesti cu ochii carpiti si sa te duci sa cauti prin frigider...asta e ciudat!!!In plus,mie nu mi-a placut niciodata cafeaua cu lapte,iar acum pun mai mult lapte decat cafea in cana si...Doamne,ce bun e!!!Cine se mai confrunta cu nebunii de-astea???
slimatei spune:
inca nu am decis dar imi place cum suna...si tot ma gandeam ca e in preajma lui Sf. Stefan (eu m-am nascut chiar de onomastica la catolici)... si mai ale ca ta'su n-a comentat nimic...intr-un fel e bucuros caci macar fii'sa sai poarte numele ca ma'sa n-a vrut
eu ma gandeam la Giulia(de la Giuliano-sotul meu) sau Giovana(Ioana de la noi- dupa bunic).....dar sunt atatea nume frumoase ca nu reusesc sa aleg si Elena(bunica) e frumos...si Maria mi-ar place...da cica nu poarta bine numele bunicilor...o fi no fi...eu ce stiu?...dupa cum vezi nu sunt hotarata..bine ca e sanatoasa...asa ca provizoriu va suna asa...
Stefania cu Stefania la purtator
bb_yasmi spune:
stefania, mie imi place mult cum suna Giulia si Giovana. numele clasice romanesti nu imi plac deloc....
poza eco bb si burtik
bb_yasmi spune:
vad ca nu mai e nimeni cu cine sa vb. am pun inapoi in pat!! dupa masa merg la cumparaturi pt bebe
poza eco bb si burtik
slimatei spune:
he he dar e de hotarat ca 1 buc sot nu vrea doua nume...defapt nici eu nu vreau....e greu...dar mai e timp.......astia pe aici(italienii) zic sa nu cumva sa-i pun nume italian ca sunt urate...daca spun ei... de tip: Francesco,Marco, Matteo,Giovanni,etc... nume de apostoli(...cica italienii sunt axati mai mult pe nume biblice..si eu nu vad ce e rau in asta?....cica ar trebui inoita piata
Stefania cu Stefania la purtator
iuli-ana spune:
BB_Yasmi,nu esti singura,dar eu ii scriu si sotului si...oricum nu sunt eu prea vorbareata,nu ma prea bag in seama...
Stefania,cel mai frumos nume este cel pe care il hotarasti tu si sotul tau...Ca la mine toata lumea isi da cu parerea ba ca Mihai suna bine,ba ca Iosif si multe altele...Dar le-am spus tuturor ca pana nu vine sotul meu sa discutam DOAR noi 2 acest aspect,nu vreau sfaturi de la nimeni...
Fetelor,eu nu prea scriu,dar citesc absolut tot ce apare,asa ca...va urmaresc din umbra!
pet.cost2005 spune:
Ciaooooooo fetele !!!!!!
E cam slabuta miscarea ... e week-end ...
Am fost ieri seara la cumparaturi ... nu pt. casa sau pt. noi, ci pt. vacanta ... mare lucru nu am gasit pt. mine ... dar era asa de aglomerat, ca mi se facea rau.
stefi - scuza-ma ca te intreb, da' sotul tau e italian? Giulia imi place si mie ... si Elena si Maria ... Giovanna, nu.
Petronela