Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

quote:
Originally posted by Sheritra

pai o s-o sterg eu de pe acolo cat pot, a Carefourul vis-a-vis, fac shopping. De forma nu merge, trebe sa fii cand fac vizitele doctorii.
Iar de risc maternal e mai dificil, tb sa demonstrezi cxa conditiile de munca de la servici aduc prejudicii sarcinii, si nu e cazul la mine. N-am voie sa stau in asta-i tot.
Ce face Sophia?

Shery 25+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Sophia e bine, speram, multumim de intrebare. Tu sa faci cum iti convine mai bine, dar din punctul meu de vedere te incadrezi perfect la risc maternal, ca doar la munca n-ai conditii sa stai intinsa, nu ? Eu am avut cateva fete la munca care au intrat in concediu de risc maternal pentru ca pe recomandarea de la doctor scria evitarea pozitiei ortostatice.Oricum, fa cum iti e mai comod, da sa nu exagerezi cu shoppingul !

23s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

scuza-ma adina ca cum incep sa diger stirea...
pisicul are 4 luni...dar mai am vreo cativa pe langa el...dar i-am dat afara .....sunt toti impotriva ..cica sa nu-i tin in casa ca imi fac rau....inclusiv dr. veterinar....

Stefania cu Stefania la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

pisicul nostru e in casa, ca n-are unde sa iasa, saracul...
eu ma duc sa-mi vopsesc parul, ca si fiica-mea are de comentat ca de ce parul jos e maro si dupa aia galben, cum zice ea!

sa vedem ce iese, ca n-am culoarea potrivita. dar mai rau ca acuma nu poate fi!

n-am mai fost de 4 luni la frizer, cred ca voi merge in romania, ca tar mi-e lene!

adina 18+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Si eu trebuie sa ma vopsesc si eventual sa ma mai si tund. Plus ca a venit si vremea sa ma epilez, plus manichiura si pedichiura. Si ar fi timpul sa mai fac si un tratament de fata... Si pentru ca sunt atatea, sfarsesc prin a nu face nimic...

23s + Sophia

Mergi la inceput

Mihuta, cunosc... exact asta-i problema mea! Dar acum macar ma vopsesc, restul... nu stiu cand!

adina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
imi este tare somn, dar ma foiesc pe toate partile si sunt cam agitata; am sfarsit prin a-mi mai face un dus si a naviga pe net-poate asa ma ia somnul!

Stefania, felicitari! acum chiar ca trebuie sa te mai linisteti,ok?

Adina,sa-l folosesti cu placere, in tote modurile posibile (adica sa-i descoperi toate functiile si sa le folosesti). Vezi sa nu ii placa f. mult si Jasminei (ca lui bb2 sigur ii va placea ca prima jucarie ).
As vrea sa te mai intreb ceva, daca ai idee: pe mine m-ar incanta un poster din acela urias (ca figurinele alea din material gen cauciuc nu imi plac cum stau pe pereti, plus ca mi-au luat si vopseaua de pe pereti in timp ce erau in cadere libera de la sine putere...). Ai idee din ce material sunt si cum se lipesc pe pereti? sunt un fel de tapet? ai poze cu camera Jasminei, pt. a-mi face o idee? Merci!

Sheri, datele de contact le-am gasit pe site-ul BabyExpo, sunt niste nr. de tel. si in cataloagele pdf trimise pe contul comun de email.

Sos. Stefanesti Nr.4
Bl.Cladirea C
Cladirea C23 - Voluntari, Judetul Ilfov

Telefon : 021.240.60.44
Fax : 021.240.60.44
Mobil : 0742.02.95.03

Web : www.eurokids.ro

Eurokids Import-Export este importator si distribuitor exclusiv pentru Romania al marcilor :

* Nuby
* Disney baby (Winnie the Pooh and Friends, Mickey Mouse and Friends)
* Decofun (Disney, National Geografic, etc.)
* Jollybaby
* Playgro
* GK Glow King (Disney).

Am sunat la ei, mi-a raspuns o tipa amabila-posterele uriase le-au adus de abia acum si se vor gasi spre vanzare in Gima de sapt. viitoare (mi-a spus ca daca vreau neaparat pot merge si la ei la firma pt. ele (celelalte produse le distribuie doar prin magazine)- costa in jur de 7-800.000 lei vechi, nu stiu in magazine la cat ajung). Mai distribuie produse Disney in Cora,...si hypermarket-urile mari.

Trebuie sa le vad iiante, daca nu-mi place sist. de prindere poate fac pana la urma tot un mic desen pictat..

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Cami, nu esti singura pe aici... Eu nu am poster din asta urias, am diferite figurine dintr-un fel de folie care se si dezlipeste foarte usor fara sa ia vopseaua.
Bine, nu tine o vesnicie (eu le am de un an bun pe peretii ei, ea i-a relipit de x ori). Voi face maine o poza, numai ca acuma sunt aranjate tare ciudat, deh, dupa gusturile ei...

eu ma gandesc sa-i redecorez cu alte figurine, sa vad numai unde voi gasi.

adina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!

Multumesc Adina!

Astazi voi intra probabil mai rar/ nu voi mai intra deloc, as avea concurenta la PC de la Sebastian-asa ca il ascund

Daca aveti timp si veti sa va delectati cu camere de copii frumoase/ poate gasiti inspiratie, va invit sa va uitati aici:

http://www.decofun.com/

In meniul "Decoration Tips" gasiti "Rooms for Inspiration"...

Weekend placut!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimineata!!
cine vrea o cana de lapte cu cacao???

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata' va multumesc inca odata fetelor!

laptici...iammm, bunut!

Stefania cu Stefania la purtator

Mergi la inceput