Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Ahaaaa.....mersi de ponturi fetelor!!!Asa da...desi eu inca nu i-am luat nimic si nu cred ca o voi face prea curand nu din superstitie....ci mai mult asa din "frica" ....Dar imi place sa citesc ceea voi deja aprovizionati pt bebici si imi faceti pofta....!Poate poate o sa iau si eu ceva pana la urma dar mai in luna 8 asa...

22+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam fetele :)
Eu acum am ajuns din oras, unde am umblat dupa tot felul de hirtii, livret de familie, vizita la medicul de familie si alte celea de genul.
Voi stiati ca se dau si bani de trusou pentru bebe dar si ceva premiu/ bouns dupa nastere? Mi-au zis de la primarie.
Aa, am fost sa imi fac asigurare, cum plecam in Olanda saptamina viitoare si am avut surpriza sa imi spuna ca riscurile legate de sarcina nu sunt acoperite de asigurare. Voi cum ati facut cind ati fost dincolo in vacanta, delegatie in perioada asta?

------------------------
Flory 24+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Roxana, eu mai am doar patutul de cumparat si vanita de facut baita!!!
flory, eu cand am fost in italia am avut card de sanatate.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

card european de sanatate de la CAS BB?
Acopera riscurile legate de maternitate?
Eu nu am gasit pe nimeni azi la CAS sa imi raspunda la intrebarea asta, era prea tirziu la ora 1 se pare. ...

------------------------
Flory 24+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

flory nu stiu sa iti spun.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BB adica ai cumparat tot ce scria in listuta aia pe care o facusem noi??...frate.....pei eu inseaman ca nu prea i-am luat nimic.....
..cam cate bucati din fiecare ar trebui sa avem ..ma refer la sosete, body-uri..costumase, caciulite, manusi pt maini, cam ce mai trebuie??

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Roxana, eu am luat doar cercei pt ca am vazut unii care m-au terminat :P
Nu stiu daca o sa-i poarte, dar trebuia sa-i cumpar. Au 1g amandoi si sunt din aur alb, cu pietricele albe si roz.
Restul cred ca las pt septembrie ca este baby expo si am de unde alege. Mie nu mi-a placut nici un carut si am cautat si prin Bucuresti si prin Valcea. Mi se par materialele oribile... chiar asa trebuie sa fie? Plastic, plastic mi se pare panza aia.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

...

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Hi pet.costbine ai revenit

22+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PETRO..ce faci?..Buna!!
..nici mie nu mi-au placut ce am vazut pana acum...nici patutul nici carut ...eu am fost data trecuta la baby expo si am zis clar ca nu cumpar de acolo ..era o tiganie de toata frumusetea...o sa mai caut pe net si prin magazine...

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput