Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 20
pet.cost2005 spune:
roxana, dany - bine fac ... mi-e lene si sa vorbesc, pardon, scriu ... iar e caaaaaald !!!!!!!
Na, ca am comis-o si eu ... ca si bb, cu un pahar de cola rece si buuuun !!!! Culmea e ca inainte nu imi placea deloc, dar acum mi s-au inversat gusturile ...
Petronela
anacami spune:
Ciao Petro!!!
Roxana, ia aminte de la o veterana in ale BabyExpo: expozitia se deschide de joi pana duminica!!! Sa nu care cumva sa ajungeti acolo sambata daca nu stati bine cu nervii. Nici joi dimineata ca de abia isi aranjeaza expozantii stand-urile .
Cel mai bine de joi seara sau vineri- mai mare dragul sa cumperi (partea proasta este ca poti cheltui muult mai mult daca o faci pe-indelete decat pe fuga datorita aglomeratiei )!!! Duminica expoxzantii sunt super-plictisiti si obositi, marfa nu prea se mai gaseste.
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
anacami spune:
daca vreti produse Chicco, Inglesina,Bebeconfort, Cam, Neonato,Graco, Avent, etc... sigur le gasiti- vin direct importatorii; unii au preturi ca in magazine, unii mai au promotii si acorda discounturi bunicele...In plus, daca nu au expusa toata gama, poti vorbi cu ei sa iti aduca produsele
Un ex. importatorul Graco are discounturi f.f. bune la fiecare BabyExpo si aduce toata gama de produse (carucioare, scaune auto, patuturi, leagane,etc...)
dany26 spune:
Uau anacami da tu chiar esti experta in toate ale bebeilor...si desene si firme .....ce bine!!!! ca atunci cand incep sa cumpar si eu poate te mai intreb una alta....
22+ ANDREI
anacami spune:
Dany, nici chiar asa; nevoia te invata ; eu am un copil care nu iesit de mult timp din perioada bebelusiei..
anacami spune:
Roxana, acum tot completez la lista aia- sper sa o definitivez cat mai curand; eu mai am, insa, o multime de lucruri de la Sebastian, pe care nu le mai cumpar
uite ce propun cei de la Mothercare ca checklist-uri:
http://www.mothercare.com/gp/node/n/42776041/203-1222663-3762363?ie=UTF8&mcb=core
evident, sunt si multe optionale/ care nu sunt neaparat necesare; poate de inspiri de acolo
bb_yasmi spune:
eu am plecat!!!
pupici multi de la mine si bebe "nazdravana" !!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
dany26 spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
ce frumos suna ... perioada bebelusiei ...
Petronela
anacami......Idem ca petro!
Apropo de vazut am vazut pozitzele cu el dar cati ani ar???ca am uitat....
22+ ANDREI