Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Salutare,burtici!Nu intra omu' 3 zile si gaseste 2 capitole!Bravo voua,harnicutelor!
Am citit mai devreme ca unele fete au proleme cu constipatia,asa ca au si eu un remediu.Se pune intr-o lingurita de seminte de in ulei de masline cat sa le acopere si apoi se inghit.La nevoie puteti bea dupa 1 pahar cu apa.Da' trebuie sa aveti o toaleta aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Multumesc Mihuta, dar sunt interesata si eu de subiect...

cred ca voi amana si eu pictarea lor direct pe pereti, vad ca posterele/tapetul Disney este mult mai comod...

Roxana, daca incarci catalogul de la eurokids, se poate vedea cum sunt si ca se pot aplica simplu atat pe pereti cat si pe usa (lemn..).

Eu daca imi cumpar (chiar din kiturile din al doilea link- din primul mesaj...) nu pun decat o parte- sa iasa ceva simplu...Cele din gama "Winnie the Pooh" sunt f. vesele (atat ca desene cat si ca si culori), se potrivesc si la baietel si la fetita). Noi avem camera predominant albastru-portocaliu...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Vad ca din ce in ce mai multe garvidutze ce vor avea fetitze se gandesc deja ce sa picteze pe pereti...e super dragutza ideea.......Dar noi mamicilor de baietei???nu zice nimeni nimic???Poate incepem sa le pictam si noi masinutze....si avioane.... desi nu prea am auzit

22+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

am plecat...sa-mi tineti pumni....

Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici

Mergi la inceput

Dany, fetita mea va imparti camera cu baietelul meu (cel putin pt. inceput, ca mai avem camere si in casa bunicilor de la tara care este acum spre final, speram sa ne facem si noi una in viitorul apropiat langa Bucuresti..).

Lui Sebi i-ar place cu Thomas&Friends (un desen cu locomotive), dar Winnie de Pooh consider ca este "unisex"

Am incarcat doua cataloage de pe Eurokids (MegaPostere si DecoFun), le trimit si pe emailul comun, desi le puteti lua singure de pe site. In Catalogul Decofun gasiti si acele "brauri" de care au amintit unele fete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

STEFANIA SUCCES!! ITI TINEM PUMNII!!!! PUPICI
DANY...la asta ma uitam eu acum ca am vazut niste picturi cu masini.....eu momentan i-am pus piticii din alba ca zapada pe pereti din aia de la librarie care se lipesc...nu prea as vrea sa bag bani in apartamentul asta si daca ne ajuta Doamne Doamne la anul sa ne mutam as vrea sa ii fac camera lui si acolo sa pictez , sa-i fac super frumos....bine iti dai seama ca nu ma pot abtine si pana la urma cred ca o sa fac cate ceva si pe aici....oricum mobilierul il vreau super frumos chiar daca peste cateva luni ii trebuie altul de asta am zis clar ca nu tinem cont ..nici de hainute vorba sotului la cate i-am luat si cate o sa primeasca nu o sa fie nevoie sa spal nimic..le arunc direct

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Bafta Stefania, o sa fie bine!!!

Mergi la inceput

daca vreti produse pt. copii de la o anumita marca si nu stitit unde le gasiti, intrati aici pt. datele de contact:

http://www.babyexpo.ro/b/index.php?op=expozanti&type=exp-mar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..fetelor voi cand luati carut si patut?...sau ati luat deja??..ca pe mine ma bate un gand sa ma duc sa caut...

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetele eu am plecat acasa ,vb zilele astea de acasa!!!!!!!!!

anca 25+

Maria
poze

Mergi la inceput