Colectia de toamna iarna 2005(144)
Raspunsuri - Pagina 9
catutza spune:
Maria_alexia , subiectul lui Bic era ultima oara la "sufletul credintei" .
Eu nu inteleg cum se poate asa ceva la voi, cum adica sa nu te interneze in sputal cu propriul tau copil?!? Eu cand am fost cu Bia in spital era o mamica internata cu baiatul ei de 7 ani (avea nu stiu ce boala contagioasa), deci nu ceva foarte grav si totusi au internat-o
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
maria_alexia spune:
Cu internarile nu mai insist, dar va rog sa ma credeti ca asa e.
Nu e singurul caz pe care il stiu, au mai patit si alti cunoscuti la fel. Poate n-a fost spaga destul de mare, cine stie.
Cert e ca nu vreau sa incerc asta pe pielea noastra veci si pururi!
Hildegard spune:
Helou,
Sunt in pline pregatiri de plecat la Recas, Timis.Am d efacut bagajul, acasa trebuie sa ramana curat, sa nu uit nimic siti voi.... O sa fim gazda acolo pana duminica seara alturi de bunica normal (ai mei sunt la bai la eforie 14 zile). Sambata dimineata merge la strand la tm, este un strand privat, domane nici nu stiam ca exista asa strand in ro, luxos, curat, impecabil, modern etc....au psicine si pt copii si loc special amenajat pt. copii.
Am emotii sincer, c anu stiu cum va reactiona steff dar vreau sa-l obisnuiesc pana mergem la mare. Il las in chiloti pampers sau cum? ii pun si maieu????
stef acum doarme.
dimineata a servit banana, nectarina, toate amestecate cu 150 g branza vaci milli grasa.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
miri__b spune:
Fetili?
mai scrieti si voi. sau ma lasati sa fac si eu mii de mesaje ca voi. tre sa va prind din urma nu?
facui rezervare lahttp://www.hotelfortuna.ro/index2.php?lang=ro&menu=1.
imi place ca are un loc de joaca super ptr copii, plecam marti ca de-abia luni isi ia Sorinpasaportul, stam 3 zile si pe urma sambata la mare.abia astept.
si ca de obicei facui ditamai vanataia pe picior!
Ile? n-ajunsesi acasa?
David
. s-a trezit la 6 si m-a plans intr-una afara.eee ma duc la 
Miri si
David - 23.12.2005
maria_alexia spune:
Tot eu, ca am nervi majori la serviciu si nu mai am nici un chef de lucru
:
Hilde, Stef papa fructe + 150 g branza de vaci ??
Iar zilele trecute ziceati ca mananca puii cate 3/4 dintr-o cutie de fagaras?? O cutie de 200 g??
Eu de-abia indraznesc sa-i amestec 3-4 lingurite de fagaras in fructe si nici pe alea nu le mananca toate
.
miri__b spune:
Hilde distractie placuta!Inarmeaza-te cu nervi de otel ptr urletele de la iesirea din apa.
Miri si
David - 23.12.2005
Hildegard spune:
Maria, e multa branza sau de ce...steff nu o papa simpla numai asa amestecata cu fructe.
mira, asa zici? 
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
Hildegard spune:
bey, nu va radeti de mine c-am emotii cu steff asta dar e prima data cand il duc la apa, strand.....sper sa nu fug prin toata plaja dupa el, c-asa ma vad.![]()
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
miri__b spune:
Eu am fost cu al meu la strand, se baga in bazin asa usurel pe burta cum se da jos din pat. si era scandal urias cand il scoteam afara.asa ca o sa arati ca o pruna uscata de atata apa.poate o sa se sperie putin dc e multa lume, zgomote, tipete, tu stii cum reactioneaza el.
iti faci griji degeaba, o sa ai o zi pe cinste.
nu uita betisoarele de urechi sa nu ai surprize dupa.
al meu mamanca la o masa 1/3 din fagaras cu 1/3 din campina mic si cu un danonino mic + 1-2 biscuiti, asta e masa de seara, obligat lactate ca nu mai bea lapte seara.dc nu... orez cu lapte sau fidea cu lapte. gris am incercat de cateva ori si nu a vrut.
pe lista neagra la mancare sunt:carnea de vita, ficatei, piure de cartofi, mamaliga.
si uite-asa mai fug eu de la munca.
Miri si
David - 23.12.2005
Gandacel spune:
Buna!
Va salutam si noi cu drag, o sa intru insa in alta zi ca sa mai spun povesti despre noi, pentru ca acum nu am deloc-deloc timp. Nu voiam sa ne dati disparuti, ca suntem in zona, doar ca n-am avut PC de pe 20 incoace si am avut tone de evenimente de toate culorile in casa si familie.
SUntem sanatosi, sau cel putin aproape sanatosi (eu cu Bogdan tusim ca magarii zi si noapte, dar o sa ne treaca!). Nimic grav, doar ca nu prea dormim din cauza asta. Stefania e de o cumintenie rara, eu n-am vazut de cand sunt copil atat de cuminte! E adevarat ca ma simt si vinovata ca, din cauza asta, o cam las deoparte si sta singurica toata ziua. Insa recuperam noi cand va fi mai maricica si macar poate sta in fundulet langa mine si Bogdan.
Bogdan mai nou este fan carti de povesti. Tipa dupa carte de dimineata pana seara. Dar nu ca sa-i citesc, nuuu, ci ca sa-i explic pozele din ea!
Asa ca fiecare poza are cate o poveste pe care a invatat-o deja pe dinafara, iar de cate ori incerc sa-i citesc povestea, urmarind randurile cu degetul... am succes pret de doua randuri si gata! Dam pagina.
Vorbeste enorm de multe cuvinte, aproape toate stricate. Ce spun eu?! Sunt cateva, le numar pe degete, cele care sunt pronuntate corect. Esentialul este ca vorbeste, incearca si ca ne intelegem. noi doi!!!! ca tati are nevoie de dictionar!
AM facut actele la starea civila vineri, acum nu mai avem nimic altceva de facut decat sa traim ca si inainte! Zau daca s-a schimbat ceva! In fine, vom vedea mai tarziu ce vom simti diferit, poate copiii nostri sa primeasca explicatii de care sa nu ne fie rusine si atat.
Am vazut ca Ilenutza a nascut. N-am vazut cand si cum, o sa citesc cand o sa am timp. Felicitari din suflet, sa fie sanatos si cuminte, iar tu, mamico, sa fii fericita si sanatoasa si sa-ti mearga tot mai bine cu fiecare zi! Ne auzim cat de curand!
Cam atat deocamdata, pentru ca nu am avut timp sa citesc nimic-nimic din urma. Scuze si am sa (imi) revin zilele urmatoare. daca nu... va dau voie sa puneti batul pe mine!